Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
harlekin wrote: 03 Nov 2022, 23:03
I sta bi im reko u toj prici?duznost je poginut za Bakija i drustvo?umri za njihovu nesposobnost i fotelju ?
Vama stom supljom o domovini da je stalo do nje nebi 30g gledali kako je mrcvari i unistava saka ljudi.
Joj kukavičke priče jbo te država. Pa ne boriš se za njih, nego za nejake. Osim toga, boriš se da te čete i uznici ne zatvore u bh verziju gaze.
Ma nemoj mi reci,ti nejaki nas doveli u tu situaciju i ti nejaki ce profitirat tu?
Men smijesno uvijek bilo kak ljudi kroz istoriju su spremni umrijet za kralja,onog kralja zbog kojeg mu djeca gladuju al nea veze spreman je on orat njivu citav dan i otic umrijet da bi dicni kralj imao zlatnu ogradu u dvoru.Bas nekak hrabro i plemenito
Ja ak se budem borio bit ce za moju korist ne neke lopine stare.
Sada se već stvaraju dvije grupe kod pro-BH političara što se tiče odnosa prema zapadu. Recimo da je Zapad djevojka gdje je momak shvatio da ga nikada nije voljela.
Jedna grupa će se i dalje ponižavati pred njom i slati joj komplimente u nadi da će ponekad bar dobiti poljubac u obraz dok sa drugom dvojicom ide redovno u krevet.
Druga grupa će je konačno odjebati i nagovoriti joj se, uz rizik da bi ona mogla pozvati svoje rođake da se obračunaju sa njim ili policiju gdje će momak snositi fimancijske i ostale posljedice.
A možda se nešto pozitivno i rodi iz toga jer će tada djevojka shvatiti da taj smoto ipak ima muda i ne dopušta baš sve, pa će ga i više poštovati.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Ne znam. Zajebana je situacija. Misljenja sam da treba pokazati zube pa sta bude ali na golemo se zamahuje. Nadati se mozda promjeni vjetrova ako republikanci uzmu kongres. Ne znam. Zajebano
Da barem postoji neko jedinstvo na tom nekom patriotskom planu pa bi donekle bilo i lakse
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Viče danas jedan tuzlanski NiP-ovac saćemo mi sa SNSD-om praviti dogovore, a 23% je gotovo sigurno jer je Bakir već zacementirao tako nešto i nema nazad
insomnia wrote: 04 Nov 2022, 19:42
Ne znam. Zajebana je situacija. Misljenja sam da treba pokazati zube pa sta bude ali na golemo se zamahuje. Nadati se mozda promjeni vjetrova ako republikanci uzmu kongres. Ne znam. Zajebano
Da barem postoji neko jedinstvo na tom nekom patriotskom planu pa bi donekle bilo i lakse
Ovdje smo prvi put u situaciji da su Srbija, Hrvatska, Velika Britanija, Amerika i EU svi na istoj strani.
U nadi da će zadnjih 20 godina Dodik dovesti entitet rs i svoj narod u nezavidan položaj, nađosmo se mi u takvoj poziciji.
Dok je se 25 godina maštalo da će se entitet rs morati ukinuti jer nećemo moći inače u EU ispade da ustvari samo treba još jedan entitet i Palestina da bi imali najbolje šanse za ulazak u EU.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Chan wrote: 04 Nov 2022, 19:49
Viče danas jedan tuzlanski NiP-ovac saćemo mi sa SNSD-om praviti dogovore, a 23% je gotovo sigurno jer je Bakir već zacementirao tako nešto i nema nazad
Pa jbt jel moguće da ljudi mogu biti takve botine
upravo takve zapad trazi...oni su u framarsu
vidis,sami se javljaju
takvi ce pravit sadasnju vlast.najglasniji su
to treba za jaja .....na gradsku rasvjetu
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
insomnia wrote: 04 Nov 2022, 19:42
Ovdje smo prvi put u situaciji da su Srbija, Hrvatska, Velika Britanija, Amerika i EU svi na istoj strani.
U nadi da će zadnjih 20 godina Dodik dovesti entitet rs i svoj narod u nezavidan položaj, nađosmo se mi u takvoj poziciji.
Dok je se 25 godina maštalo da će se entitet rs morati ukinuti jer nećemo moći inače u EU ispade da ustvari samo treba još jedan entitet i Palestina da bi imali najbolje šanse za ulazak u EU.
Pa evo Moldavije. U jos goroh situaciji
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa Zapad je odigrao veliku ulogu na ovim izborima.
Poklonio je Hrvatima sve osim člana predsjedništva (iako bi to bilo lakši posao za odraditi) jer dok je Željko tu onda Hrvati nemaju opoziciju i tu vlada HDZ.
Kod Srba ili su pomogli da depresivni Dodik preko noći postane samouvjereni pobjednik ili se nisu trudili da se bolje kontrolišu izbori.
Kod Bošnjaka su igrali na kartu da se što više stranaka udruži protiv Bakira gdje bi u takvoj poziciji i Alija 90ih izgubio.
Kod stranaka im je bilo svejedno što se nisu udružili (i tu smo već mogli čuti režanje jednih na druge, znači nejedinstvo) jer su znali da iako SDA tu pobjedi, kao što i jesu, da će igrati na to da će se opet sve stranke udružiti i bez SDA formirati vlast.