Julia-Klara wrote: 04 Nov 2022, 11:18
HAVANA wrote: 04 Nov 2022, 09:50
Samo konkretno i akcija.Problem je taj i taj,treba to i to...Kolo price nas samo zbuni.
Ovo je jedina istina.
Sve sto imamo da kazemo treba biti kratko i jasno. Ali jok, mi moramo ispricati i pozadinu svega, i prije i poslije, plus sta se sve moze dogoditi.
Znaci zene, sve strpajte u prvu recenicu.
NE - Danas ja sjedim za stolom i citam nesto, pijuckam kafu,i kontam kako nam je bezveze boja u stanu, nekakva ko prljava, ko nesto...MOzda bi bilo bolje da se promijeni, soba bi bila cistija, prozracnija, veca, i onda bi i ovaj namjestaj dosao do izrazaja...Pa mozemo jos neko cvijece kupiti, lampe, srediti da kuca lici na nesto. Mogli smo ovaj vikend otici do OBIja, pregledati sta ima, kupiti farbu i valjke, okreciti...Ha, sta mislis? HALO! HALO BOLAN! Pa ti mene ne slusas, mogu ja zidovima pricat, ali jok! Sve drugo je prece

';aldfglksdfl-084305-9823-95843958j;fj;ejrfklasjdflkajsdfkj
DA - sutra kupi jupol, hocu da krecim
E baš tako
I još gore je kad to odmah krene ujutru na sabahu
Neko jutro viče trebamo promijeniti tepih i slična priča o bojama ovo ono, u šta se uklapa i kakav treba biti itd. 5 minuta o tome, a ja gledao pregled NBA. Viče jesi li ti mene išta slušao majke ti? Rekoh jesam treba promijeniti tepih

People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.