Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Bole me noge
Opet sam sranje napravila. Danas obula nove cipele, nije daleko prodavnica, i kad sam dosla kuci carapa krvava. Zulj na malom prstu priblem je sto ja to nista ne osjetim (periferna neuropatija), i samo poklanjam ili bacam obucu.
Julia-Klara wrote: 07 Nov 2022, 00:45
Bole me noge
Opet sam sranje napravila. Danas obula nove cipele, nije daleko prodavnica, i kad sam dosla kuci carapa krvava. Zulj na malom prstu priblem je sto ja to nista ne osjetim (periferna neuropatija), i samo poklanjam ili bacam obucu.
W Morat ćeš mi jednom ispričati šta ti je sa nogom nisam baš dobro ispratila
Hemoterapije mi sjebale nerve na rukama i nogama. Ruke nekih 90% dosle sebi, noge nisu ni 50%. Imam osjecaj da su utrnute stalno, nemam osjecaja uglavnom.
Julia-Klara wrote: 07 Nov 2022, 00:48
Hemoterapije mi sjebale nerve na rukama i nogama. Ruke nekih 90% dosle sebi, noge nisu ni 50%. Imam osjecaj da su utrnute stalno, nemam osjecaja uglavnom.
O boze dragi
Immunsuppressiva?
Jel uzimas jos uvek neke tablete? Statine?
E izvini, necu sa te opterecujem
Ali koliko vidim jako si oozitivna
Nastavi tako dalje
Sve najbolje ti zelim
Nist ne uzimam. Stalo sve sa hemo, a i to je bilo prije 6 godina. Nervi se nikad nisu unormalili, neki dan mi onkolog rece da se nece ni vratiti ako nisu do sad. Mogu probati akupukturu (namjeravam), te otici neurologu.