...sad kad se namece...julia,fatma,gejsa,dalia....camargue wrote:evo vala cijela.....ja pojeo jednu ali ove nisu bas ni prevelike..
buraz....

...sad kad se namece...julia,fatma,gejsa,dalia....camargue wrote:evo vala cijela.....ja pojeo jednu ali ove nisu bas ni prevelike..
Jaca wrote:Mogao si ti Pasaga one tvoje legendarne kifle ili sta ono bi pogaca
Fatma wrote:Hoću i ja...ovo su moje omiljene čokolade....
oooo...izvinjavam se....nisam te vidjeo....Julia-Klara wrote:necem ja,Pasaga...ne volEm grozdjice, a Ritter Sport najvise volim Alpenmilch
Pasaga wrote:...sad kad se namece...julia,fatma,gejsa,dalia....camargue wrote:evo vala cijela.....ja pojeo jednu ali ove nisu bas ni prevelike..
buraz....
camargue wrote:Pasaga wrote:...sad kad se namece...julia,fatma,gejsa,dalia....camargue wrote:evo vala cijela.....ja pojeo jednu ali ove nisu bas ni prevelike..
buraz....
ma nisam ti ja od toga buraz,znas mene...,fin coJk pa to ti je..![]()
kad budem dole prolazio pored Tuzle ima da dobijes dvije "omiljene" jer si iz Tz...eto jel fer od mene?!Fatma wrote:Hoću i ja...ovo su moje omiljene čokolade....
camargue wrote:kad budem dole prolazio pored Tuzle ima da dobijes dvije "omiljene" jer si iz Tz...eto jel fer od mene?!Fatma wrote:Hoću i ja...ovo su moje omiljene čokolade....
camargue wrote:ok,onda,il me sacekaj ispred Merkatora(ona pizzeria) ili imas bolji nacin lokalizacije tebe?!..
tako je,vrijeme,mjesto,ulicu i broj,boju pantolona ili suknje i jakne ili sakoa,broj odjece i cipela,boja kose i marka auta,broj police osiguranja i jos sto-sta..Fatma wrote:camargue wrote:ok,onda,il me sacekaj ispred Merkatora(ona pizzeria) ili imas bolji nacin lokalizacije tebe?!..
Ovo me podjseti na ratna doba i nadrealiste čini mi se...Kad su granatirali neki objekat,pa se javlja onaj sa poda i kaže glavnom...da je ciljao samo par centimetara lijevo,pogodio bi pravo u nas..onda slijedi nova granata,pravo u "sridu"
E sad i mi trebamo samo tačno odrediti vrijeme i mjesto i da vidimo koliko će muzevira doći na taj sastanak...
camargue wrote:tako je,vrijeme,mjesto,ulicu i broj,boju pantolona ili suknje i jakne ili sakoa,broj odjece i cipela,boja kose i marka auta,broj police osiguranja i jos sto-sta..Fatma wrote:camargue wrote:ok,onda,il me sacekaj ispred Merkatora(ona pizzeria) ili imas bolji nacin lokalizacije tebe?!..
Ovo me podjseti na ratna doba i nadrealiste čini mi se...Kad su granatirali neki objekat,pa se javlja onaj sa poda i kaže glavnom...da je ciljao samo par centimetara lijevo,pogodio bi pravo u nas..onda slijedi nova granata,pravo u "sridu"
E sad i mi trebamo samo tačno odrediti vrijeme i mjesto i da vidimo koliko će muzevira doći na taj sastanak......
![]()
ma zezam se bona malo..,znam ja koristit i pp,skype i email ako zatreba ...i kad zatreba