pajdo,ako ces dobro auto,ili nesto....dobroDocSportello wrote: 07 Nov 2022, 19:02 To je ona seljadija, kad se napiju sta rade pricaju kako ih neko pokuso zajebat pa oni ispali mudri i zajebali tog drugog.
moras biti dojnji ....
Moderator: VIP

pajdo,ako ces dobro auto,ili nesto....dobroDocSportello wrote: 07 Nov 2022, 19:02 To je ona seljadija, kad se napiju sta rade pricaju kako ih neko pokuso zajebat pa oni ispali mudri i zajebali tog drugog.

Ih, nisam jednom. To obicno arapima kazem.Fuddo wrote: 07 Nov 2022, 19:00Trebo si mu rec, nedam ti sad nikako da milion donesesHAVANA wrote: 07 Nov 2022, 18:57
Al jarane hoce auto a da doplati 2 milje jebene...A ovaj mezar da mi da. Ko biva vrijedi 11500km. 100 pitanja je on meni o mom postavio, te kakav je, koji je vlasnik, kolika je garancija... De ba reko mogu li ja ista progovorit i upitat za tvoje? Prvo od 2000 nemam nista, nit sta kupit za njih, samo cu ih bezveze potrosit. Drugo ja imam auta, meni ne treba, tebi treba. Ne dajes mi pare pa da me ispitujes do besvijesti. A to tvoje necu ni za 7000km. Joj kad papak fol pocne pametovat, ko on ce nekog izradit... Ja mislim da mu je pritisak skocio na 180
Ali kaze ja doplacujem.Eki doplacuje 2000 za auto em mladje em noviji model.
Reko cuvaj ti te pare od doplate da ti ih ko ne ukrade. Neka ih.
![]()
![]()

Veca wrote: 07 Nov 2022, 19:15 ...bogumi, moja koza u auticu, jos uvijek, k'o nova! ...vjerojatno sam njezna s volanom!![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Veca wrote: 07 Nov 2022, 19:15 ...bogumi, moja koza u auticu, jos uvijek, k'o nova! ...vjerojatno sam njezna s volanom!![]()

Ukljucite i mene u pricu sta vam je
Bila sam dugo zacopana u kolegu pa najboljeg prijatelja i nikad mu nisam rekla. Mene proslo, i sad idemo na tim bilding, i dijelicemo sobu. Prije mjesec dana se zarucio. Et. Nista posebno.

Zasto?Morgen wrote: 07 Nov 2022, 19:37
Pa to je uzasno
Proslo te? Koliko od 1 do 10 postoji mogucnost da se ipak nesto desi?
Au, ne bi ja dala da ide s tobom u sobu

Ne bih ni ja dala.

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests