Nisi u toku jer si tu od "jucer". A nije ni francuz tema.DocSportello wrote: 07 Nov 2022, 22:15 Al stani jel se to njemu spocitava pravo na kritiku samo jer ne živi u Bosni?
da se sir nije pokvario na granici, sve bi bilo drugacije
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Nisi u toku jer si tu od "jucer". A nije ni francuz tema.DocSportello wrote: 07 Nov 2022, 22:15 Al stani jel se to njemu spocitava pravo na kritiku samo jer ne živi u Bosni?

DocSportello wrote: 07 Nov 2022, 22:17Kakve trivijalnosti jbte.Krokodil Behko wrote: 07 Nov 2022, 22:12
A mi ostali, valjda smo retardirani, pa ne primjećujemo ništa?
To jeste serendanje i apostrofiranje nečega što ionako svi znamo, s ciljem da se ispadne pametan.
Već sam mu rekao, takve sam intelektualce, uglavnom viđao pred mahalskom radnjom. Svi sve znaju i sve znaju šta treba, a ni ne pukne čestito, njih nema niđe.
Za mene je populizam i bestijalnost sve i svi, ako će mi samo nabrajati nešto, a sami neće ponuditi rješenje. Takvi su nepotrebni, u svakom društvu i ne samo da su nepotrebni nego su i teret. Koji q imamo od takvih, koji nam iste stvari govore svaki uboga dan? Stvarno, koja je korist?
Nešto nije u redu?
Hoš kritikovati?
A plan?
Imaš li plan kako to riješiti, ili ćeš ipak samo serendati bezveze?
Fazon ako nemas rjesenje i carobni štapić nemas pravo ukazat na problem nit dat kritiku.
Znaci treba svi da sutimo i klimamo glavama ko da je sve ok.

DocSportello wrote: 07 Nov 2022, 22:22
Ja druze i na proteste kad sam se zajebo i izaso vecina me te stoke sto bi sad rjesenja pljuvala.
Nazivala nas klosarima, rusiteljima, huliganima.
insomnia wrote: 07 Nov 2022, 22:29 Pa kamo vama plan? Ah da vas plan se sastoji od uzdanja u Ameriku ili EU i sporadicno po kojeg njihovog lidera. Uz obavezno ismijavanje poteza Srbije i Hrvatske i sladostrasnog ‘roktanja kad “nasi” neđe nekom daju po pički
Haha jes vidio kako mu AmiĐa pokaza zube. Nema da pisne, ‘ta ce on, ona, ono…
Haha, hihi Vucic digo MiG ove. Crkose od sege. Ja kae provale. Njemu izgori po drzave helikopter ne smije poletiti dok Dodik ne potpise ali smjesan njemu vucicev avion
Dobro u ovo ne racunam Tareta i njegov plan da odmah udarimo na Doboj![]()

Nemojte se ba pravit naivni kad naivni niste. Čovjek nije uradio ništa osim što je očuvao dejton.Fuddo wrote: 07 Nov 2022, 21:07 Odvratno je ovo sto radi svapska dzukela, samo ne treba zaboraviti da je on egzekutor, agenda je skovana u centrima moci.
Sad cemo iskihat jacanje desnice u Evropi, utjeha je sto ce i sami sebe unistit.

Šta očekuješ od djece onih koji su šest miliona jevreja proćerali kroz odžak? Šta očekuješ od djece onih francuza koji su haman pola svog postojanja proveli po ratovima i pravili genocide po africi? Talijani u libiji, španci i portugalci u amerikama?Fuddo wrote: 07 Nov 2022, 22:02 A eto, insan se malo nado da se cojek civilizacijski uzdigao na neki nivo, da je bolji, posteniji, bar na tom zapadu, da su godine blagostanja i mira napravile bolje drustvo, bolje ljude.
Al kurko
Kad zagrebes po povrsini, ono isto ko i u doba huna.
Jel se malo opustis eto hordi da kolju.

Pa jeste, to je plan. Jedini funkcionalan plan koji bi donio rezultat.insomnia wrote: 07 Nov 2022, 22:29 Pa kamo vama plan? Ah da vas plan se sastoji od uzdanja u Ameriku ili EU i sporadicno po kojeg njihovog lidera. Uz obavezno ismijavanje poteza Srbije i Hrvatske i sladostrasnog ‘roktanja kad “nasi” neđe nekom daju po pički
Haha jes vidio kako mu AmiĐa pokaza zube. Nema da pisne, ‘ta ce on, ona, ono…
Haha, hihi Vucic digo MiG ove. Crkose od sege. Ja kae provale. Njemu izgori po drzave helikopter ne smije poletiti dok Dodik ne potpise ali smjesan njemu vucicev avion
Dobro u ovo ne racunam Tareta i njegov plan da odmah udarimo na Doboj![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest