OHR - Christian Shmidt
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- DocSportello
- Osvježenje foruma

- Location: Na balkonu, chuchim na drvima, hvatam konin wifi :D
- Has thanked: 326 times
- Been thanked: 183 times
- Status: Offline
Re: OHR - Christian Shmidt
Haj fino, bas mi drago sto bi 
“The reason I talk to myself is because I’m the only one whose answers I accept.”
― George Carlin
― George Carlin
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14752 times
- Been thanked: 25184 times
Ne mogu.Calla wrote: 08 Nov 2022, 14:18U pravu si,Fuddo wrote: 07 Nov 2022, 20:50
Ovo je bas level ignorancije podignut na veci nivo.
Nije vise dovoljan spin vec otvoreno pravljenje budalom.
presla sam na ovaj veci level, Americko engleskog pokretaca I u izvedbi njemackog predstavnika na licu mjesta gospon Schmidta.
Ovaj drugi level je dobio zamaha u obliku stvaranja antikorupcijske komsije svi u vrhu nebitno kako se zovu bit ce pretreseni I provjereni ovi se ne zajebavaju vise sa etnonacionaistickim mantrama. Svaki pojedinac koji je radio na stetu funkcionalne drzave Bosne I Hercegovine bit ce smjenjen.
Od 03.11. berlinski proces je krenuo u realizaciju regionalnih Integracija Infrastruktura na zapadnom Balkanu trazi se suradnja izmedu svih okolnih drzava sa Bosnom, Bosna u suradnju sa Srbijom Albanijom Kosovom Makedonijom fondovi su otvoreni za zapadni Balkan.
Nece se vise moci sjedit na vise stolica.
Amerikanac sve jace steze obruc ne samo Bosancima nego cjeloj regiji zapadnog balkana pomoću Njemca na celu.
Al zaista
Dozvolite da se obratimo
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1396 times
- Been thanked: 4617 times
- Status: Online
Referiram se na rat koji si spomenuo, ne kvalitet ili nekvalitet stranke SDA. Ponavljam, rat je između zapadnih pedera i stranke SDA. To su, pored Dodika, jedine ozbiljne snage u Bosni.Duminjo wrote: 08 Nov 2022, 13:23Da je SDA makar JEDNU stvar uradila kako bi BiH izgledala kao drzava, ne bi ni doslo do ovog "rata".Laser wrote: 08 Nov 2022, 11:26
Fulaš, kao i obično. Namjerno fulaš.
Rat je između zapadnih ambasada i SDA. A trojke i osmorke su samo korisni idioti.
Skontaćeš jednog dana kad bude kasno.
Jbg.. 30 god si glavni u Bosnjaka i napravio si sadaka drzavu.
Elem, valja sada lizat 4 godine sta Covic posere jer probosanske stranke ne postoje
Ostalo je pichkin dim.
Ja sam na strani SDA, a nipošto na strani zapadnjaka, majke im se najebem. Oni su arhitekti svih sranja koja se ovdje dešavaju, svi drugi su izvođači ili podizvođači.
Možda se trebaš zapitati zašto su zapadnjaci kidisali na SDA, zašto je žele eliminisat po svaku cijenu, a ostale ne diraju. Zašto ih ne diraju?
Ali, ne možeš ti to.
Sve se rađa radi smrti, sve se gradi radi rušenja.
- DocSportello
- Osvježenje foruma

Jer previše ofirno kradu.
Ostali barem malo kriju, a ova seljadija se osilila i ne kriju vise.
“The reason I talk to myself is because I’m the only one whose answers I accept.”
― George Carlin
― George Carlin
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3958 times
- Been thanked: 2980 times
DrugDocSportello wrote: 08 Nov 2022, 16:10 Jer previše ofirno kradu.
Ako ti je ovo replika na Laserov post
Mogu ti rec ev ja se crvenim.
Nemoj vise ziv i zdrav bio.
Kazem nako ,jaranski.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- DocSportello
- Osvježenje foruma

Haj ev necu vise jebo vas smit a vi njega.
Nema usranije teme na vascjelom forumu alaham
Nema usranije teme na vascjelom forumu alaham
― George Carlin
― George Carlin
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Hoćeš reći da je slagao? Bome nije. Slabo da se u bosni ikad pojavilo zlo poput sda kriminalne hobotnice.Pasaga wrote: 08 Nov 2022, 16:55DrugDocSportello wrote: 08 Nov 2022, 16:10 Jer previše ofirno kradu.
Kazem nako ,jaranski.
U crno zavili i državu i narod.
Svi mi se morete obratit
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23448 times
- Been thanked: 21491 times
Jbg tamo gdje su Bošnjaci većina ljudi manje puše priče o nazor zajedništvu koje plasira najveća nacionalistička stranka dok mu pred nosom pokraše i opustošiše Boga oca unazad 30 godina. S druge strane koliko je dobar direktan obračun s njima u ovakvoj situaciji pored druge dvije aždahe koje su, čini mi se, stabilne i čiji glasači iskazuju drastično manju spremnost da im se svete zbog kriminala, mita i korupcije vrijeme će pokazati.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
Koja je stranka nacionalistička?Chan wrote: 08 Nov 2022, 17:07 Jbg tamo gdje su Bošnjaci većina ljudi manje puše priče o nazor zajedništvu koje plasira najveća nacionalistička stranka dok mu pred nosom pokraše i opustošiše Boga oca unazad 30 godina. S druge strane koliko je dobar direktan obračun s njima u ovakvoj situaciji pored druge dvije aždahe koje su, čini mi se, stabilne i čiji glasači iskazuju drastično manju spremnost da im se svete zbog kriminala, mita i korupcije vrijeme će pokazati.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Samo da ne bude bosnjaci ce pozeljeti SDA ali SDA nece biti
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- insomnia
- Rđav kurac

Uostalom eno vam CG za promjer. Od perspektivne zemlje na pragu EU i NATO-a borba protiv korupcije ih dovede pred litije i raspad
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
SDA kao najveća bošnjačka. NiP i slične ne brojim još uvijek jer i kad se sve sastave opet jedva pariraju SDA.Laser wrote: 08 Nov 2022, 17:09Koja je stranka nacionalistička?Chan wrote: 08 Nov 2022, 17:07 Jbg tamo gdje su Bošnjaci većina ljudi manje puše priče o nazor zajedništvu koje plasira najveća nacionalistička stranka dok mu pred nosom pokraše i opustošiše Boga oca unazad 30 godina. S druge strane koliko je dobar direktan obračun s njima u ovakvoj situaciji pored druge dvije aždahe koje su, čini mi se, stabilne i čiji glasači iskazuju drastično manju spremnost da im se svete zbog kriminala, mita i korupcije vrijeme će pokazati.
- Pasaga
- Hadžija

Nije slago nedo bog.Taare wrote: 08 Nov 2022, 17:00Hoćeš reći da je slagao? Bome nije. Slabo da se u bosni ikad pojavilo zlo poput sda kriminalne hobotnice.Pasaga wrote: 08 Nov 2022, 16:55
Drug
Kazem nako ,jaranski.
U crno zavili i državu i narod.
Nije ubo poentu.
Izgleda nisi ni ti.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Nisi normalan. Kako se zovu oni ljudi koji vole kad ih partner tuče? E, ti si takav.
Pa bolan, za 30 godina njihove vlasti, bosna izgleda ko ciganluk, a pokrali sve čega su se dočepali.
Da na svijetu ima pravde, sve i jedan bi visili u velikoj aleji.
Svi mi se morete obratit
- insomnia
- Rđav kurac

Morebit. Samo pitam
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Al u suštini ova osmorka jeste cirkus. To je bure baruta koje će prvom prilikom eksplodirati, pa će onda biti još veći cirkus. To bi definitivno oslabilo poziciju Bošnjaka tako da su neke reakcije razumljive koje dolaze iz SDA i sličnih krugova.
Toliko različitih vizija i ideologija je nemoguće dugoročno održati, a to je u konačnici i ljudska pohlepa.
Toliko različitih vizija i ideologija je nemoguće dugoročno održati, a to je u konačnici i ljudska pohlepa.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
Glupo mi pitat jesil išo u kakvu školu kad znam da jesi.
Ali se pitam šta si radio u tim školama i zašto vrtiš tako bezvezan spin, jeftiniji od Dumijevog?
Shvataš li šta znači biti nacionalisrička stranka?
- Pasaga
- Hadžija

sve to stoji,sve ste u pravu.
No,nije sve u tome.
Ova osmorka,trojka,je proizvod OHR-a.
To nece valjat,Taj isti OHR ce ih minirat.
Legitimni,Krkan,mogu serbez postavit artiljeriju iznad gradova i ceifit,do mile volje.
Niko se nebi ni poceso po guzi,sto se tice zapada.
Morbit to i prizeljkuju,sto...nece im obraz podnjet ...pihhhh...
U SDA,treba promjenut par ljudi....i ispocetka.
To da su hapisali....jesu.
No,nije sve u tome.
Ova osmorka,trojka,je proizvod OHR-a.
To nece valjat,Taj isti OHR ce ih minirat.
Legitimni,Krkan,mogu serbez postavit artiljeriju iznad gradova i ceifit,do mile volje.
Niko se nebi ni poceso po guzi,sto se tice zapada.
Morbit to i prizeljkuju,sto...nece im obraz podnjet ...pihhhh...
U SDA,treba promjenut par ljudi....i ispocetka.
To da su hapisali....jesu.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Jel to hoćeš da kažeš da je to UZP ili prekodrinski spin?Laser wrote: 08 Nov 2022, 17:38Glupo mi pitat jesil išo u kakvu školu kad znam da jesi.Chan wrote: 08 Nov 2022, 17:16
SDA kao najveća bošnjačka. NiP i slične ne brojim još uvijek jer i kad se sve sastave opet jedva pariraju SDA.![]()
Ali se pitam šta si radio u tim školama i zašto vrtiš tako bezvezan spin, jeftiniji od Dumijevog?
Shvataš li šta znači biti nacionalisrička stranka?
Onda nemaš ni trunku samokritike. Znam ja vrlo dobro šta je nacionalizam.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2852 times
- Been thanked: 9041 times
Sve dzaba laseru. Imali su vremena više nego i dovoljno da naprave drzavu kakvu takvu. Mi, od agresije na ovamo, nikad u donjem stanju.Laser wrote: 08 Nov 2022, 16:00Referiram se na rat koji si spomenuo, ne kvalitet ili nekvalitet stranke SDA. Ponavljam, rat je između zapadnih pedera i stranke SDA. To su, pored Dodika, jedine ozbiljne snage u Bosni.Duminjo wrote: 08 Nov 2022, 13:23
Da je SDA makar JEDNU stvar uradila kako bi BiH izgledala kao drzava, ne bi ni doslo do ovog "rata".
Jbg.. 30 god si glavni u Bosnjaka i napravio si sadaka drzavu.
Elem, valja sada lizat 4 godine sta Covic posere jer probosanske stranke ne postoje
Ostalo je pichkin dim.
Ja sam na strani SDA, a nipošto na strani zapadnjaka, majke im se najebem. Oni su arhitekti svih sranja koja se ovdje dešavaju, svi drugi su izvođači ili podizvođači.
Možda se trebaš zapitati zašto su zapadnjaci kidisali na SDA, zašto je žele eliminisat po svaku cijenu, a ostale ne diraju. Zašto ih ne diraju?
Ali, ne možeš ti to.![]()
Et ne mogu ni da dokucim od kud sad ta borba zapada protiv SDA. Jbg glup sam, naivan ili corav, ne vidim.
Vidim da SDA sebe potura kao garant drzave i ko god nije za SDA, taj je protiv BiH. E evo im šlauf za to.
Ja Sam protiv drzave jer nisam za SDA a protiv drzave nije onaj ko je po hotelima i restoranima dogovaro Mostar, ko se sa Plenkovicem po Neumu, opet izvan institucija, dogovarao o drzavnim pitanjima. I kad su ga Hrvati naguzili, kad visi vlast u zraku, onda svi mi koji nismo za SDA, smo neke izdajice, glupi, coravi ili sta vec.
Eto jesmo, sve smo. Samo mi je dosta SDA. Ne zato sto mi je neko tu antipatican (najmrzi politicar u BiH mi je Konakovic) vec zato sto rezultati politike SDA jasno kazu da smo kurac od ovce i da svakim danom, kojim SDA vlada, drzava nam tone.
Uopste me ne zanima jesu li lopovi ili su samo smotani. Rezultati poslije 30 godina su kurac i aufiderzen.
Prijatelju, gore od ovoga ne moze.