Eno sad, ne smijem ni nutritian bit
Tctctc
Moderator: VIP
Vježbaj nešta radi kad ti dođe zapalit
Moras pit puno vode i ici u gym, radit cardioDunjaa wrote: 09 Nov 2022, 23:28Fuddo wrote: 09 Nov 2022, 23:25
Pa zato si se i udebljala
I ja tako kad sam se proso, rekli mi de ti opet pocni pusit, lakse te duhanit nego hranit
Nisi izbalansirala, to je to
Imo 108 kila
Biće ovo tip-top. Ne pada mi na pamet da počnem pušiti makar i 200 kilograma imala.
E dobro si, meni je to poanta s iqosomChan wrote: 09 Nov 2022, 23:32![]()
A bacio sam tako što sam počeo pušiti sve slabije i slabije cigare. Na kraju sam pušio onaj Ronhill Ultra light. Isto kao da udišeš zrak koliko su slabe.
I onda skontam mogao sam ih baciti i tako ih i bacim
E pa i ja vježbam de
Ma sta vjezbas
E da vidimo sadDuminjo wrote: 10 Nov 2022, 01:16 Prije nekih 5-6 godina Sam Sebi reko "kad Bude to i to, bacam cigare". U medjuvremenu Sam ja okolo svima isto reko. I majci i cimerki i rodbini, jaranima.. sve se hvalim "kad Bude to i to, bacam odmah cigare".
Prosli cetvrtak stigla pošta i obavijest da Sam dobio to Sto Sam ceko al trebam otici na jedno mjesto da Samo potvrdim.
Nikako Mi se sad ne ide, ne znam ziv sta cu![]()
Vidjecu. Evo nisam ni danas otisoNice wrote: 10 Nov 2022, 10:51E da vidimo sadDuminjo wrote: 10 Nov 2022, 01:16 Prije nekih 5-6 godina Sam Sebi reko "kad Bude to i to, bacam cigare". U medjuvremenu Sam ja okolo svima isto reko. I majci i cimerki i rodbini, jaranima.. sve se hvalim "kad Bude to i to, bacam odmah cigare".
Prosli cetvrtak stigla pošta i obavijest da Sam dobio to Sto Sam ceko al trebam otici na jedno mjesto da Samo potvrdim.
![]()
Inače, bolje je ne zadavati tako sebi neke ciljeve i rokove, ako baciš cigare idi dan za dan, sat za sat
Dumi prebaci se na iqosDuminjo wrote: 10 Nov 2022, 01:16 Prije nekih 5-6 godina Sam Sebi reko "kad Bude to i to, bacam cigare". U medjuvremenu Sam ja okolo svima isto reko. I majci i cimerki i rodbini, jaranima.. sve se hvalim "kad Bude to i to, bacam odmah cigare".