Muškarci pitaju žene odgovaraju ...

Predstavite se

Moderator: Krokodil Behko

Koteljubi_kadnisamtu
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 4298 times
Been thanked: 2112 times
Status: Offline

Re: Muškarci pitaju žene odgovaraju ...

Post by Koteljubi_kadnisamtu » 10 Nov 2022, 14:23

HAVANA wrote: 10 Nov 2022, 14:07
Venera wrote: 10 Nov 2022, 13:55

Oh, da budem detaljnija, sposobni muskarci zele sposobne zene, a nesposobnjakovica kojim to nije važno, je znatno viši br9j. :oo
Izvini ali previse ambiciozna i sposobna zena,opterecena tim,gubi na drugim stvarima...Mora zensko bit zensko,bar meni.Zena,majka itditd...Harambasa imam dovoljno u zivotu,treba mi zena i zenstvenost , mirna luka...Bar je meni tako.Te previse ambiciozne,hrabre i odvazne mi nekako izgube zenstvenost...Jooooj.Ne znam ni objasnit. :lupa Nista nastavite. :valja
A ako porodica ostane bez te “snazne” muske glave, ko ce onda biti hrabar, ambiciozan i odvazan i boriti se dalje , ha ??
Ko te jubi kad nisam tu jebla te beba ?

HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2893 times
Been thanked: 23993 times

Post by HAVANA » 10 Nov 2022, 14:27

Koteljubi_kadnisamtu wrote: 10 Nov 2022, 14:23

Izvini ali previse ambiciozna i sposobna zena,opterecena tim,gubi na drugim stvarima...Mora zensko bit zensko,bar meni.Zena,majka itditd...Harambasa imam dovoljno u zivotu,treba mi zena i zenstvenost , mirna luka...Bar je meni tako.Te previse ambiciozne,hrabre i odvazne mi nekako izgube zenstvenost...Jooooj.Ne znam ni objasnit. :lupa Nista nastavite. :valja
A ako porodica ostane bez te “snazne” muske glave, ko ce onda biti hrabar, ambiciozan i odvazan i boriti se dalje , ha ??
Ne kontamo se.Ako je iko ucio dijete da je jako,samostalno,neovisno...Ja sam.Al me malo strah nekako,ne znam ti objasnit.Da se ne pretvori u ono sto ne volim.Treba u svemu imati mjeru.Sad vec serem al stvarno ne mogu tacno objasniti sta se sve roji po glavi.Od ponosa do straha.Jbg dijete mi... :lud
Nije skupo na moru, skupo je na obali.

Odraz
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 270 times
Been thanked: 268 times

Post by Odraz » 10 Nov 2022, 14:27

Venera wrote: 10 Nov 2022, 13:58 Kako se hranite u solo fazama? :hm
Kaloricno. :cool

Lovimo, pecamo ... :jupi

HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine

Post by HAVANA » 10 Nov 2022, 14:29

A to ako ostane ko da si moju recenicu prepisala. :valja Vazda sam viko morate moci,znati,htjeti...Sta sutra mene tramvaj opali,sta ce onda biti...Moras znati i bez mene a plus ti je dok sam ja tu svakako...

Koteljubi_kadnisamtu
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 4298 times
Been thanked: 2112 times

Post by Koteljubi_kadnisamtu » 10 Nov 2022, 14:30

HAVANA wrote: 10 Nov 2022, 14:27

Ne kontamo se.Ako je iko ucio dijete da je jako,samostalno,neovisno...Ja sam.Al me malo strah nekako,ne znam ti objasnit.Da se ne pretvori u ono sto ne volim.Treba u svemu imati mjeru.Sad vec serem al stvarno ne mogu tacno objasniti sta se sve roji po glavi.Od ponosa do straha.Jbg dijete mi... :lud
Nemoj zaboraviti nikada da zenska djeca uce od oceva
Ko te jubi kad nisam tu jebla te beba ?

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1671 times
Been thanked: 3170 times

Post by Mutevelija » 10 Nov 2022, 14:37

Venera wrote: 10 Nov 2022, 10:54
Mutevelija wrote: 09 Nov 2022, 18:02 Šta mislite o ovome?

Muškarac koji ignoriše zene u svom zivotu, fokusira se na obrazovanje, posao karijeru , bolji ugled, će vise privlaciti djevojke, zapravo "strujat" će tom energijom samopouzdanja više nego onaj muškarac koji se fokusira samo na djevojke i prilazi svakoj?

Nekako kao da zene mogu osjetiti kad im se prilazi eto samo reda radi, ili ako si nervozan i kad si samouvjeren.

Da li se muškarac mora iticati nečim da bi imao svoju vrijednost eto recimo da bi impresionirao.

Zena ne mora toliko, dovoljna je kao pojava.
Mutevelija, ovo je netocno, mnogi muskarci zele sposobne zene. Izgled svi ukljucujemo kod biranja, to nas prvo privuce.
Ma nije pravilo kod zen, jer muskarce pokreće sex i vizualno
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

BritkiMozak
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Mood:
Has thanked: 140 times
Been thanked: 298 times

Post by BritkiMozak » 10 Nov 2022, 14:40

Morat će se4 borit žena. Htjela-ne-htjela. Mi govorimo o normalnom razvoju situacije gdje i muž i žena dožive duboku starost.

Ne mora žena pod mus biti žena-majka-kraljica. Međutim, moraju se znati prioriteti. Prioriteti su podizanje i odgoj djece. Žena je po svojoj biologiji kudikamo podesnija za tu zadaću, nego muškarac. Stoga žena treba biti majka i domačica sve dok najmlađe dijete ne krene u prvi razred osnovne škole. Osnovna škola je obavezna, a ako škola traje pet sati, doplatiti ručak i brigu osoblja punih devet sati dok roditelji sitgnu s posla kući.

Djeca koja bi u nižim razredima osnovne škole boravila 8-9 sati, nebi morala pisati domaću zadaću, jer bi pomoć dobila od osoblja u školi.

Jako jako pažljivo treba izračunati isplati li se onda roditeljima davati skupu doplatu za 9-satni boravak djece u školi ili se više isplati da žena ostane domačica, jer su poslovi žena manje plaćeni budući da mora izostajati s posla zbog čuvanja trudnoče, njege djece dok su još sasvim sasvim mala itd. itd. itd.
Stvarnost je katkada gora i od najcrnije mašte.

HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine

Post by HAVANA » 10 Nov 2022, 14:45

Ti sad ode u drugu krajnost. Nek radi ako joj se radi i to je ispunjava. Necu je zatvorit u kucu sigurno. A djeca svakako u vrtic. I ako je domacica neka vrtica Sve to ima svoje u odrastanju djeteta. Bolje da je u vrticu nego u kuci...

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22606 times
Been thanked: 20736 times

Post by Masamune » 10 Nov 2022, 15:05

Koteljubi_kadnisamtu wrote: 10 Nov 2022, 14:30
HAVANA wrote: 10 Nov 2022, 14:27

Nemoj zaboraviti nikada da zenska djeca uce od oceva
Uče i od očeva i majki i jedni i drugi zavisno od uloga istih.
Ima recimo masa brakova gdje su muškarci teški paraziti i propaliteti, a majke su te koje zarađuju hljeb porodici. Na koga da se dijete ugleda po pitanju učenja? Sigurno neće dati prioritet ocu.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1671 times
Been thanked: 3170 times

Post by Mutevelija » 10 Nov 2022, 15:29

Nice wrote: 10 Nov 2022, 10:48
Mutevelija wrote: 09 Nov 2022, 18:02 Šta mislite o ovome?

Muškarac koji ignoriše zene u svom zivotu, fokusira se na obrazovanje, posao karijeru , bolji ugled, će vise privlaciti djevojke, zapravo "strujat" će tom energijom samopouzdanja više nego onaj muškarac koji se fokusira samo na djevojke i prilazi svakoj?

Nekako kao da zene mogu osjetiti kad im se prilazi eto samo reda radi, ili ako si nervozan i kad si samouvjeren.

Da li se muškarac mora iticati nečim da bi imao svoju vrijednost eto recimo da bi impresionirao.

Zena ne mora toliko, dovoljna je kao pojava.
Mora se isticati, ali ne mora samopouzdanjem zbog karijere i slično
Pa šarmom nečim, ali većinom muškarci se osjećaju bolje karijerom bogatstvom zrače tim.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

Zana
Gospođetina
Gospođetina
Has thanked: 9571 times
Been thanked: 9688 times
Status: Online

Post by Zana » 10 Nov 2022, 15:43

Kolko ovaj Mute filozofira o ženama :(
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"

pizarro
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 6878 times
Been thanked: 8107 times

Post by pizarro » 10 Nov 2022, 15:44

gleda li se svjetsko

Venera
Seksologinja
Seksologinja
Has thanked: 1306 times
Been thanked: 717 times

Post by Venera » 10 Nov 2022, 15:51

Duminjo wrote: 10 Nov 2022, 14:07

Oh, da budem detaljnija, sposobni muskarci zele sposobne zene, a nesposobnjakovica kojim to nije važno, je znatno viši br9j. :oo

Ti kao zensko, nama muskima, govoris da mi ne zelimo ono sto zelimo vec zelimo ono sto ti kazes da zelimo.

Ovo i ovakvo ponasanje je ono sto muškarci ne zele. Cak bjeze od toga.
Pisem iz primjera u svojoj sredini, ne insistiram tvrdnjom da svaki muskarac trazi sposobnu zenu na koju se moze osloniti.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"

BritkiMozak
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Mood:
Has thanked: 140 times
Been thanked: 298 times

Post by BritkiMozak » 10 Nov 2022, 15:53

HAVANA wrote: 10 Nov 2022, 14:45 Ti sad ode u drugu krajnost. Nek radi ako joj se radi i to je ispunjava. Necu je zatvorit u kucu sigurno. A djeca svakako u vrtic. I ako je domacica neka vrtica Sve to ima svoje u odrastanju djeteta. Bolje da je u vrticu nego u kuci...
Moja sestra je htjela poslati u vrtić/jaslice kćer od skoro dvije godine na pola radnog vremena. Tek toliko kad su joj sinovi koji su mnogo striji od kćerke u školi, pa da može na miru skuhati ručak i očistiti kuću.

Ali su joj rekli da može jedino na puno radno vrijeme, sestri bilo žao da tako malena kćer bude toliko dugo odvojena od nje i nije ju upisala u vrtić.

Neznam kakav racionalan razlog stoji iza takve odluke dječjeg vrtića, i ima li ga uopće. Ali previše često stvari ne idu onako kako mi zamislimo ili onako kaoko bi mi htjeli.

Žao mi je što je nije uspjela upisati u vrtić jer bi se tako socijalizirala već u najranijoj dobi.
Last edited by BritkiMozak on 10 Nov 2022, 15:54, edited 1 time in total.
Stvarnost je katkada gora i od najcrnije mašte.

Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera » 10 Nov 2022, 15:53

Koteljubi_kadnisamtu wrote: 10 Nov 2022, 14:18
Venera wrote: 10 Nov 2022, 14:01

Pa i zene zele redovan seks, hranu na stolu i vrijeme za hobi. Ali, ostali poslovi se raspodjele, i eto, svi sretni.
Haha…dobro si mu rekla 😂
eto mi volimo kuhati 🙁
Pa ima i zena i muskaraca koji vole kuhati, ali u obje grupe, ima ih mnogo vise koji ne vole obavezu kuhanja.

Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera » 10 Nov 2022, 15:54

Odraz wrote: 10 Nov 2022, 14:27
Venera wrote: 10 Nov 2022, 13:58 Kako se hranite u solo fazama? :hm
Kaloricno. :cool

Lovimo, pecamo ... :jupi
:D. :valja

carobnjak N
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 801 times
Been thanked: 927 times

Post by carobnjak N » 10 Nov 2022, 15:58

Većina žena koje nisu sa sela i ne znaju kuhati, čast izuzetcima.
Taktika - na šparet salavetu u guzicu paštetu.
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)

Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera » 10 Nov 2022, 15:59

Takve zene ne gube ni priliku na majcinstvo, ni na muza i sebe. Vjeruj mi, ne nedostaje im zenstvenost.

Ti pises mozda o zenama koje ne zele porodicu i koje suvise primjenjuju muski princip u svijetu poslovanja (isti podrazumijevam negativnim pristupom).

Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera » 10 Nov 2022, 16:02

Chan wrote: 10 Nov 2022, 14:22 Ma mi smo mnogo jednostavniji sa zahtjevima. Kod vas je to šaroliko. Iz vedra neba vas strefi nešto da se mijenja tipa ne valjaju boje namještaja treba nešto ipak bolje da malo "otvori", pa ganjaj štaš uzeti, pa tepih, pa 100 i jedna stvar i onda kad sve završiš zna biti joj pa nisam ja to tako zamislila

pa how

da se ubiješ

i x drugih primjera
Vjeruj mi, to je bacanje novca. Volim jednom kupiti kvalitetno i da traje dugo. Vazno je odrzavati cistim, i to je to.

Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera » 10 Nov 2022, 16:04

Mutevelija wrote: 10 Nov 2022, 14:37
Venera wrote: 10 Nov 2022, 10:54

Mutevelija, ovo je netocno, mnogi muskarci zele sposobne zene. Izgled svi ukljucujemo kod biranja, to nas prvo privuce.
Ma nije pravilo kod zen, jer muskarce pokreće sex i vizualno
Ma jeste, samo zene glume da im nije vazno. :p

Post Reply

Return to “Upoznaj forumase da bi ih volio”