Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Chan wrote: 10 Nov 2022, 12:00
Kad neki kažu voda ih umara... a ja stanem i pogledam ih čudno kao kad cuko okrene glavu i nije mu jasno
Mozda raznose one boce za aparate ...
Nema tih traumi koje voda ne odnese.
Uz to lijeci slabo srce, demenciju, regulise pritisak ako si ponio dovoljno bijelog luka sa sobom, a lijeci i impotenciju jer ti poslije nekog vremena u ribolovu padne na pamet neka druga vrsta ribe.
Zanki wrote: 29 Mar 2022, 10:21
Volin biti nemirna
Interesantno.
To je isti onaj fenomen npr. izuzetno neurednog radnog stola, a kad osoba u tom haosu tacno zna gdje se sta nalazi i cim neko drugi to slozi da je uredno osoba se pocne gubiti i ne zna gdje joj je sta.
Ovo u sustini ne bi trebalo imati ikakvog smisla, ali ima itekako.
Zanki wrote: 29 Mar 2022, 10:21
Volin biti nemirna
Interesantno.
To je isti onaj fenomen npr. izuzetno neurednog radnog stola, a kad osoba u tom haosu tacno zna gdje se sta nalazi i cim neko drugi to slozi da je uredno osoba se pocne gubiti i ne zna gdje joj je sta.
Ne samo sta mi mora biti sve sređeno iliti pod konac, neg me nervira kad ostali naprave kaos
nepopravljivi san perfekcionista
Aha to... e tu nisam mislio na tebe, već generalno
Ali to tvoje je razumno i očekivano reagovanje na haos. Ovo suprotno baš i nema nekog smisla
To bi nam srculence mogla malo bolje objasniti
Ne virujen ja u trpanje sve u isti koš, a i ljudi se minjaju...
Nakon nekog vrimena ti često zna biti smiješno i totalno neprepoznatljivo kao takvo nešto šta ti prie uzrokovalo nekakav nemir iz iks razloga.