priznajem da ne pripadamo vise paru sa svakodnevnim genitalnim susretima,,
mada eroticnost mozga ona se desava telefonski svakodnevno..!!
Moderator: spacebound

aprililiPeggy Sue wrote:... Svaku noc.. Svaku!!!

A zasto si ljubomoran na peggy su,,??mentalist wrote:aprililiPeggy Sue wrote:... Svaku noc.. Svaku!!!![]()
a sad ozbiljno
zar je bitno? bitno je da ga ima - meni kao muškarcu je uvijek malo
nema formule- možda na mjesečnoj bazi 7-10 puta
bude i tjedana bez-jednostavno takav je ritam i hrk-hrk čim dirneš krevet

treba se uvjek upitati koliko smo mladi,stari,!??mentalist wrote:ma nisam ljubomoran
mislio sam da se šali![]()
ali eto mislim da nije bitan kvantitet koliko je bitno da si zadovoljan sa seksualnim životom

Zagorka wrote:čuuuj.....jedni yebu baš svaki dan ili baš svaku noć,drugi i do pet puta dnevno,treći ne silaze sa nje,gdje je zivim majko mila
![]()
Kako živite majka mu stara,šta jedete,od čeg jedete?Kad je samo tarapana....ne kontam

super,samo čega (jesti),kad se povazdan štancaju,ko zaradi za kruhanl74 wrote:Zagorka wrote:čuuuj.....jedni yebu baš svaki dan ili baš svaku noć,drugi i do pet puta dnevno,treći ne silaze sa nje,gdje je zivim majko mila
![]()
Kako živite majka mu stara,šta jedete,od čeg jedete?Kad je samo tarapana....ne kontam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
žive bona od ljubavi valjda (misli se od sexa valjda) a ja vazda mogu jesti poslije![]()

Ahaa.. I koliko si ti četvrtaka do sada preskočio pa se vjenčavao?fruit wrote:e ovako lijepo bi bilo svaku noć...ali često se preskoči,ja njoj kažem de ti upiši crticu da smo to odradili i hajmo spavat.
E sad kažu stari ljudi ako se preskoči četvrtak(u narodu poznat termin "uočipetka"),potrbno je novo šeriatsko vjenčanje da bi brak bio validan.
I tako ja sebe smatram vjernikom.

Naglasio sqam da sebe smatram vjernikom.Krokodil Behko wrote:
Ahaa.. I koliko si ti četvrtaka do sada preskočio pa se vjenčavao?

Zagorka wrote:čuuuj.....jedni yebu baš svaki dan ili baš svaku noć,drugi i do pet puta dnevno,treći ne silaze sa nje,gdje je zivim majko mila
![]()
Kako živite majka mu stara,šta jedete,od čeg jedete?Kad je samo tarapana....ne kontam

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Sta su navaliliVeca wrote:...jebao vas sex!![]()