Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ne znam vala, ne mogu ni toksične pozitivnosti. Normalno je da je čovjek nekad neraspoložen, sa ili bez razloga.
Ima jedan frajer radi na kasi gdje uvijek kupujem....Ali svaki put osmjeh od uha do uha....Isto oni sto samo puknu i pobiju sve oko sebe
Nije ni to normalno.....
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Zana wrote: 17 Nov 2022, 19:12
Meni se nedavno desilo da je kolegica povisila tom i zavrnula obrvom na mene. Bez razloga. Odmah sam reagovala na śta je ona rekla da je raspamećena jer joj je dijete bolesno.
I hajde budi pametan. Nit pomoć možeś a ni trpit da se neko istresa.
Sad ovo vidjela....Hej, tacno je mogu zamisliti
Ma joj ti mrgudi......Evo kako Fuddo kaze, jednostavno rjesenje....Vidi mene, njega, HAVANE, space....Nikada nismo nadrndani
A opet nekima svaka dlaka smeta
Ma, odakle ti ovo
Jedino ne prosipam nadrndanost onom ko mi nije kriv
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Ma joj ti mrgudi......Evo kako Fuddo kaze, jednostavno rjesenje....Vidi mene, njega, HAVANE, space....Nikada nismo nadrndani
A opet nekima svaka dlaka smeta
Ma, odakle ti ovo
Eeeee pa to.....
Kao ova kolegica od Morgen...Nikakva ona, pa ce pokvariti svima dan. De ba, ako si nadrndan, sebi si. Ne moras hodati okolo i tersati svima oko sebe....
spacebound wrote: 18 Nov 2022, 08:52
Ma, odakle ti ovo
Eeeee pa to.....
Kao ova kolegica od Morgen...Nikakva ona, pa ce pokvariti svima dan. De ba, ako si nadrndan, sebi si. Ne moras hodati okolo i tersati svima oko sebe....
Gori od njih su mi oni sto im se nista ne da, cijelu smjenu se previjajj ko prebijena macka i samo kukaju kako im je teeeesko
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Eeeee pa to.....
Gori od njih su mi oni sto im se nista ne da, cijelu smjenu se previjajj ko prebijena macka i samo kukaju kako im je teeeesko
Imamo jednog tako, vruce noge kad hoda I vazda je nesta nehoran, neda mu se, sve mu je komplikovano, tesko reko raji kad sam sa immuno u smjeni najvise se umori
Imamo jednog tako, vruce noge kad hoda I vazda je nesta nehoran, neda mu se, sve mu je komplikovano, tesko reko raji kad sam sa immuno u smjeni najvise se umori
Ma takve samo treba....Mozda i za njihovo dobro