Moderator: VIP
nisam ja osjetljiv. to je za one kojima je stalo.ina wrote: 18 Nov 2022, 09:48
Duh mi je od početka djelovao ozbiljno i nekako tužno.
Zna ujesti a biti i "osjetljiv" na kritike.
Većinom čudak i teško ga je "dokučiti"
Ako ideš u kupatilo da bi se probao namrštiti, onda ništa ne propuštašDuh wrote: 16 Nov 2022, 18:17ja odem u kupatilo i napnem vratne zile, smrknem se pravim se ljut.Nice wrote: 16 Nov 2022, 17:26
Njegov post je definitivno post kojem sam posvetila najviše pažnje na forumui eto, ne razumijem
Zar može tako![]()
izgleda bezveze.
postavim ja sebi cesto pitanje-sta ja imam od tog?
i cekam da mi objasnis, sta propustam sa tim...?!
hvala
Ma iako slicni, postoji razlika. Dado je znao itekako planuti, medjutim Korak c.
Znao je i koraci u vezi insomnije. Možda si propustilaShadow wrote: 18 Nov 2022, 15:47Ma iako slicni, postoji razlika. Dado je znao itekako planuti, medjutim Korak c.![]()
Nema teorije. Cak kad mozda i bi, radije se povuce.
Duh mi je slican Koraku. Ali i tu postoji jedna stvar razlike. Foe lista.
Dakle Korak definitivno vodi.
Chan wrote: 18 Nov 2022, 15:47Znao je i koraci u vezi insomnije. Možda si propustilaShadow wrote: 18 Nov 2022, 15:47
Ma iako slicni, postoji razlika. Dado je znao itekako planuti, medjutim Korak c.![]()
Nema teorije. Cak kad mozda i bi, radije se povuce.
Duh mi je slican Koraku. Ali i tu postoji jedna stvar razlike. Foe lista.
Dakle Korak definitivno vodi.![]()
Pa ne znam jel blizu svađe, al su bile reakcije i to neočekivane od njega. Znam da sam ja baš bio iznenađen da on reaguje od svih ljudi
brt bujrum ljutoChan wrote: 18 Nov 2022, 15:54Pa ne znam jel blizu svađe, al su bile reakcije i to neočekivane od njega. Znam da sam ja baš bio iznenađen da on reaguje od svih ljudi
Ali nebitno... da ne ode ovo na još 5-6 postova. Bilo prošlo... i pored toga jeste on u samom vrhu po tome. I ja sam ga hvalio za tu smirenost.
Pa zavrsiChan wrote: 18 Nov 2022, 15:54Pa ne znam jel blizu svađe, al su bile reakcije i to neočekivane od njega. Znam da sam ja baš bio iznenađen da on reaguje od svih ljudi
Ali nebitno... da ne ode ovo na još 5-6 postova. Bilo prošlo... i pored toga jeste on u samom vrhu po tome. I ja sam ga hvalio za tu smirenost.
Srce siina wrote: 18 Nov 2022, 09:48 Znam da space nije zloćka![]()
Samo tolikoŠta si u podznaku?
![]()
Zezam se.
U Duminju vri živac.![]()
Nice jeste smirena ali ja volim rijetke trenutke kad plane. I tad plane ženstveno, da se moraš predati.
A ako ne, dobre su mogućnosti da ćeš opet izgubiti.
Korak je povučen u sebe što je većinom i posljedica izbjegavanja diskusija/konflikta. Vjerujem da se u trenutcima ljutnje "svađa" samo sa samim sobom. A možda ni to.Na razliku od nekad primijetila sam da je i sretniji, što me raduje.
Duh mi je od početka djelovao ozbiljno i nekako tužno.
Zna ujesti a biti i "osjetljiv" na kritike.
Većinom čudak i teško ga je "dokučiti"
Od svih "nemirnih" Veca mi je najdraža.
Morgen posjeduje veselu društvenu (ne)smirenost. Uglavnom prija.
Mute mi je u poslednje vrijeme simpatičan iako često namjerno provocira. I bira pogrešne političke stranke![]()
I tako. Iako me ništa niste pitali.![]()
Držiš li se ti uvijek toga? Ono generalno u životu....
Calla wrote: 21 Nov 2022, 15:41 Ja se znam I te kako ljutiti. I mrzim tu svoju stranu kada mi se uspije poremetiti unutarnji mir zbog banalnih gluposti.
Pokusavam cesto rjecima objasniti sta me naljutilo I dobra mi je strana da nikada ne gubim kontrolu nad sobom I ne mogu vratiti uvredom, samo objasnjenjem.