Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Fuddo wrote: 20 Nov 2022, 16:33
Dovukla punu vrecu nara
Vice, fudo vidi sta sam kupila, zajebali se metnili cijenu 25 centi komad, i ona sve pokupila
Pa sta ces sad od toga?
Pojesce se veli
Dobro je da nije avokada navukla. Kod mog prijatelja zena u trudnoci sve prodavnice opuhala, en jos ga jede. A djetetu sad 4 godine
Dovukla punu vrecu nara
Vice, fudo vidi sta sam kupila, zajebali se metnili cijenu 25 centi komad, i ona sve pokupila
Pa sta ces sad od toga?
Pojesce se veli
Nar je super i ukusan i zdrav al valja ga guliti.
Imatel vi kakvih sprava, robota, nešta da ono guli i komi?
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
Dovukla punu vrecu nara
Pa sta ces sad od toga?
Pojesce se veli
Dovukla punu vrecu nara
Pa sta ces sad od toga?
Pojesce se veli
Dobro je da nije avokada navukla. Kod mog prijatelja zena u trudnoci sve prodavnice opuhala, en jos ga jede. A djetetu sad 4 godine
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Dovukla punu vrecu nara
Pa sta ces sad od toga?
Pojesce se veli
Najjednostavnije je poprijeko presijeces nar I onda ja uzmem noz metalni I drskom od noza lupam po kori, bobice same ispadaju. Zdjelu u koju padaju bobice stavim u sudoper tako da nista ne isprskam. Volim nar I puno ga stavljam u limunadu, salate, vocne salate I samo jesti. Zdrav je pun C vitamina I anti - oksidant.