Zna ko indijanac
A ima volju, ucimo.
Vice u Bosni a sta je bgt ovaj Bindžo? Đe god pogledam piše Bindžo
Moderator: VIP

Zna ko indijanac

Pa muti one gurabije. Haman joj ide. Ne ureklo se mashallah

immuno wrote: 20 Nov 2022, 17:31Najjednostavnije je poprijeko presijeces nar I onda ja uzmem noz metalni I drskom od noza lupam po kori, bobice same ispadaju. Zdjelu u koju padaju bobice stavim u sudoper tako da nista ne isprskam. Volim nar I puno ga stavljam u limunadu, salate, vocne salate I samo jesti. Zdrav je pun C vitamina I anti - oksidant.Zana wrote: 20 Nov 2022, 17:18
Nar je super i ukusan i zdrav al valja ga guliti.
Imatel vi kakvih sprava, robota, nešta da ono guli i komi?

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Probaj ovo stvarno nista neprska.Zana wrote: 20 Nov 2022, 17:33immuno wrote: 20 Nov 2022, 17:31
Najjednostavnije je poprijeko presijeces nar I onda ja uzmem noz metalni I drskom od noza lupam po kori, bobice same ispadaju. Zdjelu u koju padaju bobice stavim u sudoper tako da nista ne isprskam. Volim nar I puno ga stavljam u limunadu, salate, vocne salate I samo jesti. Zdrav je pun C vitamina I anti - oksidant.
Ja sam sve probala ali uvijek strada ili krpa ili moja majica ili tepih. Prośli put papuče isprskala![]()

Ne probaj nista. Idi navij Milagros. E cuj papuce

Ko moj, kaze dobar ovaj sok Dzupi

Pa śto ne učite djecu bosanski?

MA sto neucite djecu bosanski, jel ti zena bosanska il amerikanka? Ovdje vecina gdje su roditelji iz razlicitog govornog podrucja pricaju sa djecom svako svojim jezikom, jedino nasi nece. Puno ih ima djeca I'm neznaju beknut bosanski.

Ma pricaju nas dobroimmuno wrote: 20 Nov 2022, 17:41MA sto neucite djecu bosanski, jel ti zena bosanska il amerikanka? Ovdje vecina gdje su roditelji iz razlicitog govornog podrucja pricaju sa djecom svako svojim jezikom, jedino nasi nece. Puno ih ima djeca I'm neznaju beknut bosanski.

dOK SU MOJI ISLI U MEJTEF...I DOK NISU ZAVRSILI SREDNJU,PRICALI SU SASVIM OK ...immuno wrote: 20 Nov 2022, 17:41MA sto neucite djecu bosanski, jel ti zena bosanska il amerikanka? Ovdje vecina gdje su roditelji iz razlicitog govornog podrucja pricaju sa djecom svako svojim jezikom, jedino nasi nece. Puno ih ima djeca I'm neznaju beknut bosanski.
Fuddo wrote: 20 Nov 2022, 17:47Ma pricaju nas dobroimmuno wrote: 20 Nov 2022, 17:41
MA sto neucite djecu bosanski, jel ti zena bosanska il amerikanka? Ovdje vecina gdje su roditelji iz razlicitog govornog podrucja pricaju sa djecom svako svojim jezikom, jedino nasi nece. Puno ih ima djeca I'm neznaju beknut bosanski.
Doduse izleti im ponekad dzupi i sl![]()