Bratstvo i Sestrinstvo
Moderator: spacebound
Re: Bratstvo i Sestrinstvo
Imam starijeg brata 8 g razloga, jako se volimo, kad smo bili malo mladji toliko smo se voljeli, pobit se ko hljeba se najest od ljubavi.A posto smo sad stariji i zreliji, sad se slazemo (slazem ja njega slaze on mene)....Braca?Visak bez kog ne mozes 
BLESAVO BLESAVIJE - JA 
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14701 times
- Been thanked: 10242 times
- Status: Offline
da nemam sestru , da sam jedinica, zivot bi mi bio bas dosadan... jos uz to kad ti je sestra najbolja prijateljica-nista ljepse!
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
Meni je žao što nemam sestru.Imam brata,naravno da ga volim,ali nije to-to.Ne možeš neke stvari reći bratu,što bih mogla sestri.Julia-Klara wrote:da nemam sestru , da sam jedinica, zivot bi mi bio bas dosadan... jos uz to kad ti je sestra najbolja prijateljica-nista ljepse!
Sin mi ima djevojku,jedinica u roditelja,pa kad dođe nama na ručak ili kad gdje idemo autom,njoj sve čudno,kad pođemo svi u glas pričati ili servirati sto,opštta frka.Ona jadna samo gleda i šuti....
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14701 times
- Been thanked: 10242 times
uf, koj ami je sestra podrska, pa to je za pricu! 
evo opet imamo problema sa mamom i njenim ponasanjem (posao-zdravlje) , jednostavno ludim
onda kontam, izglamimo se jedna drugoj, jer sta god kazem onoj nasoj, na jedno udje na drugo izadje
seki
evo opet imamo problema sa mamom i njenim ponasanjem (posao-zdravlje) , jednostavno ludim
onda kontam, izglamimo se jedna drugoj, jer sta god kazem onoj nasoj, na jedno udje na drugo izadje
seki
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
Sestre su...extra..trentno sam bolesna i sestre su tu stalno....brat je vise da donese sta fali...al i to je nesto
Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.
Moj brat je vrlo nagle naravi, prgav ali sta cu, drugog nemam, pomazem mu...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
Biba wrote:Moj brat je vrlo nagle naravi, prgav ali sta cu, drugog nemam, pomazem mu...
Isti moj....škorpija u horoskopu....
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
..ja sam jarac......Fatma wrote:Biba wrote:Moj brat je vrlo nagle naravi, prgav ali sta cu, drugog nemam, pomazem mu...
....kratka fitilja,gluho bilo.....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Imam tri sestre i dva brata, ja najmladza i velika je razlika u godinama izmedzu njih i mene, nekada kad sam isla u skolu i sve drugarice imale jednu Ili max dvije sestre ili brata, ja sam kontala kako je ruzno sto nas je puno......sada....bilo bi lijepo da nas ima jos...volim sto ih imam...i sretnna sam...oni su nesto najljepse i najvrednije sto imam...
Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.
SaraSara wrote:Imam tri sestre i dva brata, ja najmladza i velika je razlika u godinama izmedzu njih i mene, nekada kad sam isla u skolu i sve drugarice imale jednu Ili max dvije sestre ili brata, ja sam kontala kako je ruzno sto nas je puno......sada....bilo bi lijepo da nas ima jos...volim sto ih imam...i sretnna sam...oni su nesto najljepse i najvrednije sto imam...
Upravu si..ja imam samo brata i sad mi je drago što sam rodila i treće i da imam vremena još bih rađala...
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5281 times
- Been thanked: 7496 times
Imam jednog brata, mladjeg 2 god. Dok smo bili mladji bili smo ljubomorni jedno na drugo,
s godinama je to izlapilo. Iako imamo razlicita misljenja o mnogo toga, uvijek se nekako sretnemo.
On zna da moze racunati na mene u bilo kojem trenutku, ja znam da mogu racunati na njega.
To nikad niko i nista nece moci promijeniti.
s godinama je to izlapilo. Iako imamo razlicita misljenja o mnogo toga, uvijek se nekako sretnemo.
On zna da moze racunati na mene u bilo kojem trenutku, ja znam da mogu racunati na njega.
To nikad niko i nista nece moci promijeniti.
Svijest ima sidrište.
Moj brat nije škorpija već ja...progutala sam svega i svačega...da se belaj nije dogodio, ne bih više izdržala s njim u kući...valjda je baš tako moralo biti...Pasaga wrote:..ja sam jarac......Fatma wrote:Biba wrote:Moj brat je vrlo nagle naravi, prgav ali sta cu, drugog nemam, pomazem mu...
....kratka fitilja,gluho bilo.....
Moj sin je jarac...jest temperamentan ali nije nimalo nasilan...
- Divlja_u_srcu
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 1 time
imam brata,,ko neba i zemlja smo
on šutljiv ja oci na vrh glave,,ali volimo se i poštujemo i uvjek smo spremni pomoći jedno drugom..
❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
Moj brat se nije nikada svađao ni s kim a kada bi se i zbog sitnice naljutio - dugo se durio. Nikad nije htio reći što mu kod nekoga smeta al bi zato tukao i osvećivao se na životinjama i predmetima oko sebe ili bi se zavukao u sobu i ništa nije htio raditi. Donekle sam ga razumjela ali ne uvijek. Ja sam sasvim drukčija. Ja barem u obitelji kažem šta mi smeta i što nije u redu ali nikad se ne durim dugo i nastavljam sve raditi normalno...Oduvijek sam ipak čeznula imati sestru 
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
Ja se ne slazem bas najbolje sa sestrom. Nadam se da ce se udat u svedsku ili bilo gdje daleko
🐽
Hannibal Lecter wrote:Ja se ne slazem bas najbolje sa sestrom. Nadam se da ce se udat u svedsku ili bilo gdje daleko
....
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
Nek ona mene posjecuje. Nisam se ja udoSPINERKA wrote:Hannibal Lecter wrote:Ja se ne slazem bas najbolje sa sestrom. Nadam se da ce se udat u svedsku ili bilo gdje daleko
....onda ces je tako rado posjecivati
🐽
Hannibal Lecter wrote:Nek ona mene posjecuje. Nisam se ja udoSPINERKA wrote:Hannibal Lecter wrote:Ja se ne slazem bas najbolje sa sestrom. Nadam se da ce se udat u svedsku ili bilo gdje daleko
...
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
Necu ja ic tamo. Nek ona dolazi ovdje. Ona je otisla iz svoje drzave valjda ce pozelit svoj gradSPINERKA wrote:Hannibal Lecter wrote:Nek ona mene posjecuje. Nisam se ja udoSPINERKA wrote:Hannibal Lecter wrote:Ja se ne slazem bas najbolje sa sestrom. Nadam se da ce se udat u svedsku ili bilo gdje daleko
..., ne kontam
🐽
- Lanci
- Forum [Bot]
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
Imam tri brata I jednu sestru nasi odnosi su super slazemo se pomazemo, mada smo daleko na sve strane ali uvijek smo tu jednu uz drugo bilo kako bilo sta god treba,,brat sestra niko preci nema bar meni.
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
You know what I allow you to know.