Konaković sudiju Perića nazvao specijalcem režima: Borba protiv pravosudne mafije neće prestati
Jel i vi primjetite, da se njegov nastup ne razlikuje od Dodikovog?
Koristi svaki događaj i svaki povod, da optuži neke imaginarne neprijatelje
Moderator: Krokodil Behko

Konaković sudiju Perića nazvao specijalcem režima: Borba protiv pravosudne mafije neće prestati

To je jedino u svemu tome što baš smrdi.HAVANA wrote: 24 Nov 2022, 09:51 Jako cudan slucaj. Nabrijo ga je i muriz ali ovde nisu cista posla to je 100% Mala itekako zna sve.

Osim toga, lik hvali gordanu tadić."Poruka ilidžanskim begovima i ratnim profiterima, doći ćemo po njih sigurno. Ne mogu ubiti da ne odgovaraju."

I sama ta porodica i jos neke stvari oko policajca itd...Al nek brine ciji je posao...Jebe mi se vise za sve u ovoj ludoj zemlji.

Jap, taj sam. Trudim se da slijedim dokaze i da se što dalje držim od onoga što priča raja po ulici. Naravno vođen islamskim načelima koji kažu da se bude na strani istine pa makar bio sam.

Pa sta mu je pomogla? Đe je ubica?Chan wrote: 24 Nov 2022, 11:15 Pa pomogla u njegovim očima, a to što sigurno nije iskreno s njene strane je druga priča.

Ja mislim da ti samo kontriraš. Kako možeš, pa i nakon čitanja zapisnika sa suđenja, tvrditi da ovo nije ubistvo i da Alisa nije umješana? Jer ...Taare wrote: 24 Nov 2022, 11:19Jap, taj sam. Trudim se da slijedim dokaze i da se što dalje držim od onoga što priča raja po ulici. Naravno vođen islamskim načelima koji kažu da se bude na strani istine pa makar bio sam.
Osim toga, vodim se onim da treba čitati, izučavati...
Kad smo već kod toga, da vidimo koliko je forumaša pročitalo zapisnik sa suđenja?
Imaš kompletan tok suđenja i samu presudu. Sve dostupno za čitanje.
Što se tiče memića, nisu bili zadovoljni kantonalnim sudom pa su proces podigli na viši nivo.
Sad im ne valja sudija. Ok, imaju pravo na žalbu. Mogu tražiti izuzeće i drugog sudiju, pa da vidimo kako će proći.
čekamo i taj scenarij. Memić spominje neke begove. Izgleda da je ubijeđen da mu je dženana ubio budnjin sin. Eto, neka kaže javno i pokrene postupak.![]()
Na suđenju za prikrivanje dokaza u vezi sa stradanjem Dženana Memića u Sarajevu iz veljače 2016., svjedok Tužiteljstva Bosne i Hercegovine izjavio je da je u uredu policijskog komesara vidio uputstva za izmjene zapisnika koji je napravio o forenzičkoj obradi jednog vozila. - Pročitajte više na: https://bljesak.info/vijesti/crna-kroni ... ija/376511

Koraci_u_noci wrote: 24 Nov 2022, 11:39 Pa nije ni tvrdio da nije ubistvo, iako je ono tek to postalo nakon 10 dana, do tada je bilo nanosenje teskih tjelesnih povreda, nego da slucaj i nije toliko komplikovan koliko je to vremenom postao, zato sto vjerovatna istina nije mogla bit dokazana i zato sto je tuzilastvo, u zelji da privede slucaj kraju, to ubistvo okarakterisalo kao saobracajnu nezgodu. I onda su se uhvatili te pogresne kvalifikacihe tuzilastva i traze ubicu tamo gdje ga nema. Nazalost

Ma jok, ja kažem da je ubistvo. Na osnovu postojećih dokaza mislim da je ljubo seferović ubio dženana.Zana wrote: 24 Nov 2022, 11:27 Ja mislim da ti samo kontriraš. Kako možeš, pa i nakon čitanja zapisnika sa suđenja, tvrditi da ovo nije ubistvo
Osim toga...Kantonalni sud je dva puta izrekao oslobađajuću presudu Seferovićima. Obje presude je ukinuo Vrhovni sud Federacije Bosne i Hercegovine, a da bi onda i on 27. jula prošle godine donio oslobađajuću presudu.
Ljubo je pao na poligrafu. Kada su na osnovu dokaza došli do njega, prvo je govorio da je alisu i dženana udario kombijem. Onda je pao na poligrafu, plakao i priznao da je momka udario šipkom.Ćato je kazao da je tokom istrage deset ljudi “palo” na poligrafu, uključujući Ploskića i prijatelje, kao i Seferovića. Naveo je da je Alisa Mutap jedna od rijetkih koja je prošla poligraf.

Jarane ba znamo obojica da je to pomogla pod navodnicima kad gledaš sa strane.

"Pristup je bio slobodan, nije bilo pristupne šifre, niti posebnog korisničkog računa. Nije se moglo zaključiti da je on izbrisao snimak. To su mogli činiti svi koji su imali interes da to učine, uključujući vlasnike i goste. Svima nam je poznato ko su gosti hotela na atraktivnim lokacijama, posebno u dane vikenda", konstatovao je Perić.

Vasvija Sejdović, Ljubina supruga prvobitno je kazala da je njen muž šipkom udario momka, a onda je povukla iskaz.
"Od početka vode krivu istragu. Tužiteljica optužuje svakoga samo ona nije kriva i kaže kako svako treba stajati iza svojih riječi. Ona bi trebala stajati iza svojih riječi kada je meni i advokatu Ifetu Feragetu pričala kako je to bilo naguravanje, tuča pa je eskaliralo i da ga nije htio ubiti. To je bilo kod nje u kancelariji 15. marta. Otkud sada saobraćajna nesreća?"
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest