Ne tugujem ja
Ali moram da prestanem da pisem o njemu da ne bi svi tako mislili
Nemoj to da mislis!!!
Uh kako sam se iznervirala sad
Moderator: VIP

Ne tugujem ja

Ja sam njega izribala za svaki slucaj, cuj rek'o mi da sam k'o Grace KellyHAVANA wrote: 26 Nov 2022, 09:16
Auuu to je vrlo sklizak teren upustat se u komentarisanja.![]()
Sinoc smo mi gledali talente a ona maja one silikone nabila,oci kopa...Reko sto bi ja volio uzet vaku sisu u ruku,da vidim kako je...Ma nemoj kaze
![]()
Onda smo ozbiljno nastavili.Ona je tvrdila da je to pretvrdo a ja konto mozda i nije.Ma jest,pale bi.Ma mozda nije...Ozbiljna diskusija.Kako doje itd
A napala me zbog rolke.I ja i cerka vako![]()
![]()
Preksinoc joj dosadno,kaze nidje me ne izvodis,zima,odo ja sta fino obuc dojadilo mi po citav dan sam u farmerkama...Proba nakav kaput i nesta i ja vicem dobro je,odlicno,divno,odusevljen sam...![]()
E kaze nemam crnu rolku,treba mi...![]()
Dam ja cerki juce kad je isla u scc,reko evo ti uzmi mami crnu rolku...Kupila,donese...Eto mame,tanka,nije tanka,vaka,naka...I pocinje,eto je u suknji i sa rolkom,mogu li ja ovo nosit,kako suknja...Ni ono a od suknja nije do kraja izgovorila ,nit ja stigoh pogledat...Pa bolan hoces mi reci ista,pohvalit ikad,sta blejis,progovori...![]()
Oj matero...Najbolje se pravit mrtav al eto zajebe se covjek pa se upusti nekad...
![]()

Jos imam redovan ciklus , ko svicarski sat

Ma nije to. Ova havanina

svaka cast,cuvaj se

Ma dobro je sad.Smirilo je.Ima 2 godine traje.Hocel proc ikad

Sve je to okMorgen wrote: 26 Nov 2022, 09:18Ne tugujem jaFuddo wrote: 26 Nov 2022, 09:15
A mozda te i voleo
I ti ga pocela zajebavat
Sad tugujes
Dodje to vremenom, jebiga
Da mores sve vratit, nikad ga ne bi pustila
Sad je kasno
Navij sebi tomu
Stas sadbar ne za njim
Nemoj to da mislis!!!

Pitaj morgen

Sta cu ja onda… hoce li mi biti JOŠ hladnije???

Ne bi bosanca nikad vise u zivotuFuddo wrote: 26 Nov 2022, 09:38Sve je to okMorgen wrote: 26 Nov 2022, 09:18
Ne tugujem jabar ne za njim
Nemoj to da mislis!!!
Bosanac ti srce slomio, nisi prva
Hajde de
Gledaj sad nekog svabu, vici mu da volis one ruzne kobasice
I nek ti kupuje jebacke gace
Pevaj te nesta od strausa

Users browsing this forum: Rum and 3 guests