To znači da primalac još uvijek nije otvorio i pročitao.Alexandar wrote:da ovde pitam a vi premestajte ako treba...
sta znaci kad mi u pp pise Odlazno(1)
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9510 times
- Been thanked: 11248 times
- Status: Online
Re: Samo da kažem.......
to je u pitanju, evo sad nestade...Krokodil Behko wrote:To znači da primalac još uvijek nije otvorio i pročitao.Alexandar wrote:da ovde pitam a vi premestajte ako treba...
praktican detalj, primalac se nemoze izvlacit da nije procito poruku , na sve mislite.

- Luna.
- Inventar foruma
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
- Status: Offline
nece katja namjerno da otvori porukuAlexandar wrote:to je u pitanju, evo sad nestade...Krokodil Behko wrote:To znači da primalac još uvijek nije otvorio i pročitao.Alexandar wrote:da ovde pitam a vi premestajte ako treba...
praktican detalj, primalac se nemoze izvlacit da nije procito poruku , na sve mislite.

Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7755 times
- Been thanked: 18240 times
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40480 times
- Been thanked: 26700 times
- Status: Online
Fatma wrote:Laku noć...

Ne vjeruj čovjeku koji ti govori o sreći a njegovo lice ispisuje tužne redove nezadovoljstva i nesreće.
-
Luna. wrote:nece katja namjerno da otvori porukuAlexandar wrote:to je u pitanju, evo sad nestade...Krokodil Behko wrote:To znači da primalac još uvijek nije otvorio i pročitao.Alexandar wrote:da ovde pitam a vi premestajte ako treba...
Ama prestani mi citati misli!

vas dve vestice, dal znadete da pogodiste... nije htela da odgovori, neka ..dacina_curica wrote:Luna. wrote: nece katja namjerno da otvori poruku
Ama prestani mi citati misli!![]()
nego,jeli presla ona barem triespetu, nije valjda da se jadan nebio s kakvim detetom natezem?

-
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14327 times
- Been thanked: 9931 times
spavala sam 12 sati-ravno ... sad se opet moze normalno funkcionisati...

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Luna.
- Inventar foruma
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
nema 35, mladja je ona puno.. nisma uspjela upratit koliko joj je godina... a kofrci se, zajebana skrozAlexandar wrote:vas dve vestice, dal znadete da pogodiste... nije htela da odgovori, neka ..dacina_curica wrote:Luna. wrote: nece katja namjerno da otvori poruku
Ama prestani mi citati misli!![]()
nego,jeli presla ona barem triespetu, nije valjda da se jadan nebio s kakvim detetom natezem?

Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
-
Juce sam radila skoro do 7. Dosla kuci co'ek lezi na trosjedu jos se i pokrio da ne ozebe sto bi moja rahmetli nena rekla da ga ne pomete. Stariji sin uci ima danas ispit, mladji mu smeta, ovaj ga goni, tv u dnevnom do daske vijesti. Moj muz se budi kad sam usla i pita kad ce vecera. Stariji sin se dere "mama reci mu" mladji kaze nema mu dzojstika ovaj ga drugi sakrio. Doslo mi bilo da se okrenem i da opet idem na posao.
- STrendzer
- Inventar foruma
- Been thanked: 1 time
dobro jutro,radni i neradni narode 
danas kisa pada a juce ulovih moju prvu stuku ove godine
...bit ce slika
i da pozdravim Ruanu,dobro dosla

danas kisa pada a juce ulovih moju prvu stuku ove godine

- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3879 times
- Been thanked: 2918 times
...dok je uslikas ona ce porast bar po metra.....camargue wrote:dobro jutro,radni i neradni narode
danas kisa pada a juce ulovih moju prvu stuku ove godine...bit ce slika

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
-
camargue wrote:dobro jutro,radni i neradni narode

- STrendzer
- Inventar foruma
buraz,znas i sam da nista nije nemoguce
..
ma nece ona biti jedina,sad znam kako da fatam stuke,juce loveci ribe ulovih jednu sasvim malu,normalno je bacim nazad ako nije puno povrijedena ali ovu ostavih na udici i zabacim opet s njom,tri sekunde kasnije stuka se nabila
...zbilja..

ma nece ona biti jedina,sad znam kako da fatam stuke,juce loveci ribe ulovih jednu sasvim malu,normalno je bacim nazad ako nije puno povrijedena ali ovu ostavih na udici i zabacim opet s njom,tri sekunde kasnije stuka se nabila

- STrendzer
- Inventar foruma
Ruana wrote:camargue wrote:dobro jutro,radni i neradni narode
i da pozdravim Ruanu,dobro doslabistro

evo me jos skoro pa u Laplandu,preletJeh iznad Kopenhagena ka sjeveru jos nekih 1000 km otprilike..

- Pasaga
- Hadžija
..najbrze je tako..camargue wrote:buraz,znas i sam da nista nije nemoguce..
![]()
ma nece ona biti jedina,sad znam kako da fatam stuke,juce loveci ribe ulovih jednu sasvim malu,normalno je bacim nazad ako nije puno povrijedena ali ovu ostavih na udici i zabacim opet s njom,tri sekunde kasnije stuka se nabila...zbilja..
ja nekad...nafatam malih...5-6 cm.par komadica
stavim na udicu,neprodje ni minuta zakaci se velika i do 3-4 kg.
samo je to ovdje zabranjeno,da me uhvati sumar,za to nema novcane kazne,samo zatvor.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Pasaga
- Hadžija
camargue wrote:Ruana wrote:camargue wrote:dobro jutro,radni i neradni narode
i da pozdravim Ruanu,dobro doslabistro
tebi
evo me jos skoro pa u Laplandu,preletJeh iznad Kopenhagena ka sjeveru jos nekih 1000 km otprilike..
..gdje si ti...
jesil u komsiluku...
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce