camac i vesla kilometrima kroz sumice i jezercima koja se nizu jedno na drugo ..

Moderator: VIP
...ako si tamo gdje ja mislim...camargue wrote:jedva cekam da se vratim gore u prirodu opet 120 km,osladilo mi se pecanje...nema buraz ovdje sumarova ni za lijeka,putem(makadam neki uski) prodju dva auta na dan odenkuda i to je sve,jos nisam vidio covjeka da hoda uzivo osim na TV
..
camac i vesla kilometrima kroz sumice i jezercima koja se nizu jedno na drugo ..
jesam u komsiluku ali nesto sjeveroistocnije od tebe(koliko se sjecam da ne gledam kartu),ustvari sinoc sam dosao u Kuopio(grad sa skijaskom skakonicom),nesto se slavilo pa se moralo doci a sutra opet gore u prirodu,sit sam ja gradova....gdje si ti...
jesil u komsiluku...
ima ljudi svakih 2-3 km,zavisi,ali ima se i nesto tehnike za -nedo Bog,smartphone i internet itd...ma uredjena zemlja skroz..signal jaci od onog u D.....ako si tamo gdje ja mislim...
tu ti nema ziva roba....
moras imat dobar mobil u slucaju neceg....nedaj boze...
Kako te nije strah? Imaš li kakvo oružje?camargue wrote:jedva cekam da se vratim gore u prirodu opet 120 km,osladilo mi se pecanje...nema buraz ovdje sumarova ni za lijeka,putem(makadam neki uski) prodju dva auta na dan odenkuda i to je sve,jos nisam vidio covjeka da hoda uzivo osim na TV
..
Cega da ga bude strah,jana,jana? Pa i moj otac na Savi spava po par dana, a nema nikakvo oruzje...Maja wrote:Kako te nije strah? Imaš li kakvo oružje?camargue wrote:jedva cekam da se vratim gore u prirodu opet 120 km,osladilo mi se pecanje...nema buraz ovdje sumarova ni za lijeka,putem(makadam neki uski) prodju dva auta na dan odenkuda i to je sve,jos nisam vidio covjeka da hoda uzivo osim na TV
..
Mogao si otvoriti temu o pecanju.
Maja wrote:Ma dobro, malo ko voli prirodu i samoću kao ja, ali svaki put kad se udaljim nekih 5km od civilizacije prođe mi kroz glavu šta da mi pozlije...dok bi me našli mogla bih umrijeti sto puta, pa zmije, pa kad začujem jače šumove pomislim da je neka veća životinja. Neki dan sam umrla od straha kad sam čula kako nešto sikta i šuška. Izgledalo mi je baš golemo. Bila sam uvjerena da je divlja svinja.
Ali džaba...adrenalin raste, strah raste, a ja umjesto da bježim oprezno prilazim mjestu s kojeg se čuju zvukovi.
Kad tamo...dvije se kornjače pare
Hebo te koji krikovi, koja strast. A čovjek bi rekao šta će one...
Ja uvijek ponesem nož ako ću ići dalje
Čak mi je palo na pamet koji sam baksuz zapet ću za kamen, pasti i nabiti se na njega
da vidim,vi se slomiste radeci na forumububica wrote:Pa ja otiso se izlezavat a mi se mucki mucimo. Sram te bilo burece.
ima oruzje, u vikendici su dvije lovacke puskeMaja wrote:Kako te nije strah? Imaš li kakvo oružje?camargue wrote:jedva cekam da se vratim gore u prirodu opet 120 km,osladilo mi se pecanje...nema buraz ovdje sumarova ni za lijeka,putem(makadam neki uski) prodju dva auta na dan odenkuda i to je sve,jos nisam vidio covjeka da hoda uzivo osim na TV
..
Mogao si otvoriti temu o pecanju.