Jao julka

Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

pa jah
.....ali njegovo srce je kao autobusJulia-Klara wrote: 28 Nov 2022, 15:50meni ne salji ... kad potrosis sve te forumasice kojima hoces poslat...
![]()

Nije ni meni ponudioJulia-Klara wrote: 28 Nov 2022, 15:53pa jahONAJ neki dan druga daje Morgen, meni i Zani nista
Ovaj sad dijeli marcipan, zaso redom, a ti se Muzafere kupaj, kao i obicno. Jest da ne volim marcipan, ali bitan je nijet... Da makar ponudi, da kazem "aaawwwwwww' al' jok toi kaze ja se ljutim i dizem noz
![]()

Jest vala, a sve nakav fin se praviJulia-Klara wrote: 28 Nov 2022, 15:53pa jahnaj neki dan druga daje Morgen, meni i Zani nista
Ovaj sad dijeli marcipan, zaso redom, a ti se Muzafere kupaj, kao i obicno. Jest da ne volim marcipan, ali bitan je nijet... Da makar ponudi, da kazem "aaawwwwwww' al' jok toi kaze ja se ljutim i dizem noz
![]()

Double deckerDori wrote: 28 Nov 2022, 15:54.....ali jegovo srce je kao autobusJulia-Klara wrote: 28 Nov 2022, 15:50meni ne salji ... kad potrosis sve te forumasice kojima hoces poslat...
![]()
![]()

AwwJulia-Klara wrote: 28 Nov 2022, 15:53pa jahONAJ neki dan druga daje Morgen, meni i Zani nista
Ovaj sad dijeli marcipan, zaso redom, a ti se Muzafere kupaj, kao i obicno. Jest da ne volim marcipan, ali bitan je nijet... Da makar ponudi, da kazem "aaawwwwwww' al' jok toi kaze ja se ljutim i dizem noS
![]()
Jasta vec + al nisam infektivna

Vama ili sebiJulia-Klara wrote: 28 Nov 2022, 16:16 uh, space![]()
predlazem ti da kod svih svojih tortica odmah pises i recepte![]()