Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Chan wrote: 11 Nov 2022, 10:03
Tacos, Nachos, Tortilla, Burrito, Quesadilla, Enchilada, Chimichanga... ima li još?
Ima i ono sa svinjetinom nešto... zaboravio sam ime
a zapravo pola od navedenog se pravi na sličan način
U mex.serijama cesto spominju i nekakve tamalese.
Nemam pojma za to, ali evo našao sam da vidim šta je... umjesto standardne tjestenine koriste ljusku od kukuruza, a ostalo je sve isto...
Ne znam da bih to jeo
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
spacebound wrote: 22 Nov 2022, 11:23
Ima li ko jaci
Bravo, bravo. Probacu je napraviti sebi za rodjendan. Unutra ce biti mancmelou al cu sad izmrviti i gornji pjenasti dio jer je stvarno tesko rezati citave kekse.
Trebas li kakav savjet
Joj pa ti to mozes i fondanom raditi, takve su jos divnije i nestvarnije
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.