Naspavala se?

Moderator: VIP
Naspavala se?
spacebound wrote: 29 Nov 2022, 09:22 Sad sam se morala ganjat s medicinskom sestrom da isprave greskuJucer mi pise uciteljica, kaze stigli im nalazi sa sistematskog, moje dijete mora oftalmologu
Ja stojala kraj njega dok je tacno citao svako slovo, pa i najsitnije i ms zaokruzila bo. I zovi jutros da vidis gdje je greska. Jednom, dvaput, dok ne nadje taj nalaz, i kaze - jest, pise ovdje da je vid dobar, ali i napomena kontrola kod oftalmologa
Aman, rekoh, moze pisati kod endokrinologa. To je dr upisala u napomeni. Kad ona podje slovkat e - n - d - jest, kaze, endokrinologa. Nista onda, treba na kontrolu kod endokrinologa, a ne oftalmologa.
Ma sta mi kazes![]()
Joj Dori išla rano leć i rano se probudila...
Dragi vikend
Tačno čovjeka muka uhvati kad je tako nešto za dijete... hajd kad nama pogriješe pa hajd riješi se.spacebound wrote: 29 Nov 2022, 09:22 Sad sam se morala ganjat s medicinskom sestrom da isprave greskuJucer mi pise uciteljica, kaze stigli im nalazi sa sistematskog, moje dijete mora oftalmologu
Ja stojala kraj njega dok je tacno citao svako slovo, pa i najsitnije i ms zaokruzila bo. I zovi jutros da vidis gdje je greska. Jednom, dvaput, dok ne nadje taj nalaz, i kaze - jest, pise ovdje da je vid dobar, ali i napomena kontrola kod oftalmologa
Aman, rekoh, moze pisati kod endokrinologa. To je dr upisala u napomeni. Kad ona podje slovkat e - n - d - jest, kaze, endokrinologa. Nista onda, treba na kontrolu kod endokrinologa, a ne oftalmologa.
Ma sta mi kazes![]()
I da ja toliko ne pazim dzaba bi djete vuknjarala kao da mu nije dosta doktora.Dori wrote: 29 Nov 2022, 09:23spacebound wrote: 29 Nov 2022, 09:22 Sad sam se morala ganjat s medicinskom sestrom da isprave greskuJucer mi pise uciteljica, kaze stigli im nalazi sa sistematskog, moje dijete mora oftalmologu
Ma sta mi kazes![]()
![]()
Pa howspacebound wrote: 29 Nov 2022, 09:22 Sad sam se morala ganjat s medicinskom sestrom da isprave greskuJucer mi pise uciteljica, kaze stigli im nalazi sa sistematskog, moje dijete mora oftalmologu
Ma sta mi kazes![]()
Mi smo jednom sa malim (imao stomacni virus) otisli u neki kao Dom Zdravlja. Doktorica iz Irana ili tako nesto, skroz slaba sa Svedskim. Poslalje nas u bolnicu....Tamo nadjemo doktora poceo nam ciotati uputnicu, mi se ibretimo...Kako dijete ne spava po noci, ima temperaturu, 7 dana ne jede samo povraca....Niko to nista nije ni spomenuoChan wrote: 29 Nov 2022, 09:36Tačno čovjeka muka uhvati kad je tako nešto za dijete... hajd kad nama pogriješe pa hajd riješi se.spacebound wrote: 29 Nov 2022, 09:22 Sad sam se morala ganjat s medicinskom sestrom da isprave greskuJucer mi pise uciteljica, kaze stigli im nalazi sa sistematskog, moje dijete mora oftalmologu
Ma sta mi kazes![]()
Mi smo jednom radili ljekarske preglede sa firmom. Stigoše nalazi kad ono kod mene katastrofalni. Nema šta nije bilo povišeno.
Kad završiš sve preglede ideš specijalisti da to pregleda i da svoje mišljenje, pa moReš na doručak i nazad na posao. Čita čovjek ibreti se, pa pogleda u mene, pa u nalaze i viče kako je ovo moguće ti tako mlad pun snage, a kod tebe su nalazi kao da imaš hepatitis, kao da imaš 60 godina i poče nabrajati Boga oca... ne valja ovo ništa. I ja njemu da nije možda greška i ode on dole kod sestara i ustanove da su zamijenili nalaze. Čovjek im je drobio od do, jer njegov potpis je glavni, a one mu dale pogrešnu dokumentaciju. Na kraju su mu dali prave moje nalaze i sve je bilo ok, ali dovoljno da ti digne pritisak i da te prepadne.
zato sto im je svejedno. boli ih klinac. moze im se, nikakve konzekvencije, nista.immuno wrote: 29 Nov 2022, 09:38Pa howspacebound wrote: 29 Nov 2022, 09:22 Sad sam se morala ganjat s medicinskom sestrom da isprave greskuJucer mi pise uciteljica, kaze stigli im nalazi sa sistematskog, moje dijete mora oftalmologu
Ma sta mi kazes![]()
treba ta sestra oftalmologu
![]()
Ma ja ti ne spavan više od četri ure u komadu, kad je pet ipol onda san ful naspavana mogu ti reć...
A dovoljno samo mrvu obrazit paznje na ono sto radis. I zato sto im je mrsko tebe su, vjerujem, dobro prepali.Chan wrote: 29 Nov 2022, 09:36Tačno čovjeka muka uhvati kad je tako nešto za dijete... hajd kad nama pogriješe pa hajd riješi se.spacebound wrote: 29 Nov 2022, 09:22 Sad sam se morala ganjat s medicinskom sestrom da isprave greskuJucer mi pise uciteljica, kaze stigli im nalazi sa sistematskog, moje dijete mora oftalmologu
Ma sta mi kazes![]()
Mi smo jednom radili ljekarske preglede sa firmom. Stigoše nalazi kad ono kod mene katastrofalni. Nema šta nije bilo povišeno.
Kad završiš sve preglede ideš specijalisti da to pregleda i da svoje mišljenje, pa moReš na doručak i nazad na posao. Čita čovjek ibreti se, pa pogleda u mene, pa u nalaze i viče kako je ovo moguće ti tako mlad pun snage, a kod tebe su nalazi kao da imaš hepatitis, kao da imaš 60 godina i poče nabrajati Boga oca... ne valja ovo ništa. I ja njemu da nije možda greška i ode on dole kod sestara i ustanove da su zamijenili nalaze. Čovjek im je drobio od do, jer njegov potpis je glavni, a one mu dale pogrešnu dokumentaciju. Na kraju su mu dali prave moje nalaze i sve je bilo ok, ali dovoljno da ti digne pritisak i da te prepadne.
Dobro si, trebala sam joj reciimmuno wrote: 29 Nov 2022, 09:38Pa howspacebound wrote: 29 Nov 2022, 09:22 Sad sam se morala ganjat s medicinskom sestrom da isprave greskuJucer mi pise uciteljica, kaze stigli im nalazi sa sistematskog, moje dijete mora oftalmologu
Ma sta mi kazes![]()
treba ta sestra oftalmologu
![]()
Bome, a i da paziš... Nije ti bez šoka i stresa prošlo i ovo, al ipak si medicinsko lice pa iz predostrožnosti ispitaš sve to.spacebound wrote: 29 Nov 2022, 09:36I da ja toliko ne pazim dzaba bi djete vuknjarala kao da mu nije dosta doktora.
Pa to je super....Ja bez 8 sati sna ne funkcionisem.....Kao zombiZanki wrote: 29 Nov 2022, 09:43Ma ja ti ne spavan više od četri ure u komadu, kad je pet ipol onda san ful naspavana mogu ti reć...
E ako za vikend to sve podebljan sa još par, onda ponedjeljak bude ponekad da i drito na posal oden bez išta sna...![]()
Nego bura kad zalomi ko ovaj prvo mi glava u balunu pa me onda satre i ka beba san...
A on, dusa moja dragaZanki wrote: 29 Nov 2022, 09:47Bome, a i da paziš... Nije ti bez šoka i stresa prošlo i ovo, al ipak si medicinsko lice pa iz predostrožnosti ispitaš sve to.spacebound wrote: 29 Nov 2022, 09:36
I da ja toliko ne pazim dzaba bi djete vuknjarala kao da mu nije dosta doktora.
Mali isto nie proša bez stresa...
Meni su na jednom takom skontaliu da mi trebaju naocale....Sta god zena pokaze, ja ne vidim. Sve kontala zezam je....Chan wrote: 29 Nov 2022, 09:50 E sjećam se zadnjih ljekarskih sa firmom kad sam imao problem sa masnoćom. Zujalo mi u ušima, a trebamo na audiometriju.
Prošao sam je, ali me žena u jednom momentu upita čujem li ja dobro jer sam do tad sve imao savršene nalaze audiometrije. I ja njoj rekoh ne mogu da prepoznam razliku između zujanja koje ona pušta i onog zujanja u mom tijelu![]()
Sreća i to prođe i nema više zajebancija