Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8865 times
- Been thanked: 5619 times
- Status: Offline
-
Re: Samo da kažem.......
Ja bas HDZ; pa Hercegovina, pa Hrvati, sve sa H, a Hurmasica kod nekih os Urmasica.Mister No wrote:HDZ-e
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9654 times
- Been thanked: 11394 times
Glavni grad Češke se piše Praha a jedan njihov znameniti pisac zove se Bohumil HrabalPOSAVLJAK wrote:Ruana wrote:Jok kakav bosanski imas H gdje got hoces i u svakom jeziku, npr. Hvad, Hvor, Hik, Her BaH, BuH a nas lazu da ga je Vuk izmslio.
To je crvenkapica izmislila kad je bila mala.
- POSAVLJAK
- Aktivni forumaš
- Location: Wligorski okrug zapadno europskog centra na planini Arhipelagovog vrha
Bogamu narode, govorim : za kahva, lahka noć i ta sranja, to se neki pičvajz spotako dok je naručivao kavu i ubacio h.
- Mister No
zHaleđe, kHatja i sl.Ruana wrote:Ja bas HDZ; pa Hercegovina, pa Hrvati, sve sa H, a Hurmasica kod nekih os Urmasica.Mister No wrote:HDZ-e

The Dark Side Of The Forum...
-
Sigurno dok se spoticao ispalo mu H, pa umjesto kaHva ispala kava, a kad je posao spavati bio pospan, pa umjesto laHku izletjelo mu laku noc.POSAVLJAK wrote:Bogamu narode, govorim : za kahva, lahka noć i ta sranja, to se neki pičvajz spotako dok je naručivao kavu i ubacio h.
- POSAVLJAK
- Aktivni forumaš
- Location: Wligorski okrug zapadno europskog centra na planini Arhipelagovog vrha
Ruana wrote:Sigurno dok se spoticao ispalo mu H, pa umjesto kaHva ispala kava, a kad je posao spavati bio pospan, pa umjesto laHku izletjelo mu laku noc.POSAVLJAK wrote:Bogamu narode, govorim : za kahva, lahka noć i ta sranja, to se neki pičvajz spotako dok je naručivao kavu i ubacio h.

-
Imam rogove, fali mi metHla.POSAVLJAK wrote:Ruana wrote:Sigurno dok se spoticao ispalo mu H, pa umjesto kaHva ispala kava, a kad je posao spavati bio pospan, pa umjesto laHku izletjelo mu laku noc.POSAVLJAK wrote:Bogamu narode, govorim : za kahva, lahka noć i ta sranja, to se neki pičvajz spotako dok je naručivao kavu i ubacio h.
tebi samo rogovi fale
- POSAVLJAK
- Aktivni forumaš
Tebi treba Ćilhim, mala ti je metla za toliko dupeRuana wrote:Imam rogove, fali mi metHla.POSAVLJAK wrote:Ruana wrote:Sigurno dok se spoticao ispalo mu H, pa umjesto kaHva ispala kava, a kad je posao spavati bio pospan, pa umjesto laHku izletjelo mu laku noc.POSAVLJAK wrote:Bogamu narode, govorim : za kahva, lahka noć i ta sranja, to se neki pičvajz spotako dok je naručivao kavu i ubacio h.
tebi samo rogovi fale
- Mister No
eHet, laHka vam nHoć, i ne thrubite blizu H! 

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
The Dark Side Of The Forum...
-
Imam i cilHim, poslali mi iz IrHana, pravi perzijski. A kako se na tvom jeziku kaze perzijski cilim?POSAVLJAK wrote:
Tebi treba Ćilhim, mala ti je metla za toliko dupe
-
-
Da mi je danas mLogo bolje, stres me prosao, nikog nisam ubila, muz mi je ziv jest da sepa na desnu, fale mu tri prva zuba, uhvatila ga ledja,
Ah pusta masta
Ah pusta masta
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14425 times
- Been thanked: 9984 times
ahoj 
danas je subota, i bice dobar dan ... vjerujte mi !

danas je subota, i bice dobar dan ... vjerujte mi !
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- STrendzer
- Inventar foruma
- Been thanked: 1 time
praHnula mi jedna dobra bosanska kaHva
..
prosla su vremena kad smo mi muslimani isli za "s,h" pamecu
njemacki jezik pun,prepun slova "h" pa nikom ne smeta,niti ijedan zrbin il hrvat se ne vratise iz nje zbog prevelikog koristenja slova h u gramatici...,naprotiv..
HocHetsgebiet,Bad Homburg,Heidelberg,Hochschtein,HocHwaldgebiet,HocHbegabt,HaucHduen,HocHzeit,HausHocH,HocHstappler itd...
a u Bosni vam kao smeta!?..
...Nek vam smeta!

prosla su vremena kad smo mi muslimani isli za "s,h" pamecu

njemacki jezik pun,prepun slova "h" pa nikom ne smeta,niti ijedan zrbin il hrvat se ne vratise iz nje zbog prevelikog koristenja slova h u gramatici...,naprotiv..
HocHetsgebiet,Bad Homburg,Heidelberg,Hochschtein,HocHwaldgebiet,HocHbegabt,HaucHduen,HocHzeit,HausHocH,HocHstappler itd...
a u Bosni vam kao smeta!?..

- STrendzer
- Inventar foruma
- Been thanked: 1 time
pa koliku to vjesalicu imas Fatma?!...da nisi imala cijelu dasku objesenu sa ekserima u daski?Fatma wrote:da mi je spala vješalica na nogu....joj sve sam zvijezde pobrojala...

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14425 times
- Been thanked: 9984 times
sta se pjenite oko slova H , ba? covjeku smeta, a smeta vala i meni na nekim mjestima
izbrisano je iz upotrebe u rijecima koje su bile teske za izgovor, cisto iz prakticnih razloga, sad ih opet vracaju, pa sta/
niko niti vas tjera da govorite niti da ne govorite...
i POSAVLJAK nije gvorio o normalnoj, redovnoj upotrebi slova H nego na mjestima gdje prije nije bilo (a jeste do reforme jezika koju je sproveo Vuk Karadzic), i hvala mu na istoj! Da je nije bilo mi bi imali jednako glupe nebuloze u jeziku kao Cesi
De se malo skulirajte,i ne provocirajte, ni jedni, ni drugi,ni treci... Ne tjera vas niko ni na sta, pricajte i pisite kako hocete !!!
izbrisano je iz upotrebe u rijecima koje su bile teske za izgovor, cisto iz prakticnih razloga, sad ih opet vracaju, pa sta/
niko niti vas tjera da govorite niti da ne govorite...
i POSAVLJAK nije gvorio o normalnoj, redovnoj upotrebi slova H nego na mjestima gdje prije nije bilo (a jeste do reforme jezika koju je sproveo Vuk Karadzic), i hvala mu na istoj! Da je nije bilo mi bi imali jednako glupe nebuloze u jeziku kao Cesi
De se malo skulirajte,i ne provocirajte, ni jedni, ni drugi,ni treci... Ne tjera vas niko ni na sta, pricajte i pisite kako hocete !!!
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

Ma nije...ona na stalku,ploča joj je od kamena nekakvog.Pošto se raspala,mene neki đavo natjera da je izbacim...i eto tako na pola puta do vrata,spade taj kameni dio pravo na nogu...