Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Mute, zene su uvek oprezne. I kod odbijanja.
Jer nikad ne znas na koju budalu naletis.
Kao sto vi mislite da su, lupam, 80% zena kurve, mi mislimo, opet lupam, da su 80% muskaraca budale nasilne
Morgen wrote: 30 Nov 2022, 21:02
Kao sto vi mislite da su, lupam, 80% zena kurve, mi mislimo, opet lupam, da su 80% muskaraca budale nasilne
Pa ne Kazem da su neoprezne, ali ne možete me ubijediti da vam ne godi da ste trazene.
Zapravo bolje da vas neko ignorira, nego da leti
E o tome se u mom slučaju radi . Lahko ne dam paznju drugoj strani, ako vidim da ona ne pridaje paznju meni.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Ja sam musko pa mi godi, a i zenama sigurno da tr neko hoce, hrani ego, trazena si, bolje je nego da ne e niko, a sto vise odbijes, na vecoj si cijeni.
Ja mislim da to nije tacno
Vise dobijes titulu „sta ona misli ko je kao ona??
Ja sam musko pa mi godi, a i zenama sigurno da tr neko hoce, hrani ego, trazena si, bolje je nego da ne e niko, a sto vise odbijes, na vecoj si cijeni.
Ja mislim da to nije tacno
Vise dobijes titulu „sta ona misli ko je kao ona??
Pa dobijes ali se osjecas bolje valjda , jooj kakva sam riba koliko mi momaka prilazi?
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Pa ne Kazem da su neoprezne, ali ne možete me ubijediti da vam ne godi da ste trazene.
E o tome se u mom slučaju radi . Lahko ne dam paznju drugoj strani, ako vidim da ona ne pridaje paznju meni.
Nekima godi, nekima ne, nekima je svejedno.
Univerzalan odgovor na sva pitanja.
Nisu svi ljudi isti
Nije ba lako nekog ni odbit, posebno ak si normalna osoba i ako je i onaj ko pita skroz ok.
Sjecam se jednom ja otpratio prijateljicu kuci i stali mi tu, pa cu ja njoj 'sve hocu da te pitam nesto, al nezgodno mi'. Tacno joj je laknulo kad je cula pitanje, ah tooo, jer nije imalo veze sa udvaranjem
Jao tebe, pa kakvih samo muskaraca ima koji se pretvore u monstruma kad ih odbijes. Zato samo nasiguno treba igrati, polako, pazljivo malo na salu okrenes, malo na nesporazum
Jer treba vas preziviti a to nije lako.