Ma to je nas rodjo Melek, al on se redovno guzi, stavamje
Al vidis ti, rodio se u sveCkoj, liberalna zemlja, pusija nema kakvog nema, i nemre nista nac?
A nasi Pasaga i Sheval, tri Tronthajma sprcHili, ni pricat nisu znali
Moderator: Krokodil Behko

Ma to je nas rodjo Melek, al on se redovno guzi, stavamje
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Fuddo wrote: 01 Dec 2022, 13:17Ma to je nas rodjo Melek, al on se redovno guzi, stavamjeDori wrote: 01 Dec 2022, 13:13
Bio je onaj sto u sumi ganja drvece, zeceve, jelene....Jesi ga ti ono bio stavljao?![]()
![]()
Al vidis ti, rodio se u sveCkoj, liberalna zemlja, pusija nema kakvog nema, i nemre nista nac?
A nasi Pasaga i Sheval, tri Tronthajma sprcHili, ni pricat nisu znali

A evo vidis sta pisu - svedjanke ne daju.

[/url]
Možda su uz sve i škrti?Lavlje_srce wrote: 01 Dec 2022, 20:30 Inceli imaju problem sami sa sobom. Barem danas imaju dovoljan izbor profesionalki za seksualni odnos.

Vrlo moguce. Uz to su cesto narcisoidni. Precjenjuju se, pa dozivljavaju serijske odbijenice.
Znaš ono kad te krene….Pa bude i namcor i škrtac i sve nešto naopakoLavlje_srce wrote: 01 Dec 2022, 20:36Vrlo moguce. Uz to su cesto narcisoidni. Precjenjuju se, pa dozivljavaju serijske odbijenice.

Ma trosim samo svoje pare, takva sam po prirodi, ali opet osjetis kad neko svaku paru prevrce pet puta prije nego sto je potrosi. Brrr, niko se ne moze osjecati ugodno pored takve osobe. Opusti se ba, nafaku ti niko ne moze oteti. Kad sam najvise trosila ne druge, pare su mi se same vratile.Melek wrote: 01 Dec 2022, 20:50 Znam jednog, ošla mu žena u zadrugu i stukla nekih tamo hiljadu maraka. Kad se vratila kući on pobudalio, pita pa šta je to kupovala. Kaže ništa naročito, mlijeko i tako to. Mlijeko?? Mogla je veli kravu za te pare uzet…

Jebeš takvu nadmoć kad ne možeš ostvariti jedan od temeljnih ljudskih nagona.Krokodil Behko wrote: 01 Dec 2022, 10:15
Incel je skraćenica od “involuntary celibate” što znači nedobrovoljni celibat. Inceli su heteroseksualni muškarci koji očajnički žele imati seks sa ženama, ali to ne uspijevaju i zbog nemogućnosti uspostavljanja seksualnih odnosa akumuliranu krivicu usmjeravaju prema ženama.
Incele je najlakše opisati kao “muškarce koji se osjećaju nesposobnim ostvariti romantične ili seksualne odnose sa ženama na koje polažu pravo”.
Riječ je o rodno utemeljenoj ideologiji koja se ponekad naziva i “muška nadmoć”.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest