Bizarne vijesti

Različite teme koje ne spadaju u ostale podforume

Moderator: Krokodil Behko

Koteljubi_kadnisamtu
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 4294 times
Been thanked: 2112 times
Status: Offline

Re: Incel muškarci sve brojniji. Švedska u mraku, FBI i CIA objavile rat ovoj sekti

Post by Koteljubi_kadnisamtu »

Mutevelija wrote: 02 Dec 2022, 17:46 Ja se ne bi mogao svrstati u to jer sam kazu u par navrata odbijao te prilike za sex 🤣
Ja mislim da ne bi mogao, odmah bi me griznja savjesti uhvatila da je grijeh, to prije braka
Morao bi cekati period određeni u vezi,mada danasnje djevojke ne vole ako to cekaš, vise one zele da muškarac inicira sex, ako to ne radis postanes dosadan, znaci ako nemas namjeru da je povalis , odmah si sumnjiv.
Čovjek muškarac mora imati namjeru da zeli sex, kako bi njegova komunikacija bolje prošla sa tom partnerskom, sve ostalo prelazi u friendzon.
Do muškarca je da zeli sex i ide prema tome a do žene je da koči to, odugovlači.
U suprotnom dobijes frendzon postajes joj prijateljica i postaneš simp.

https://sr.m.wikipedia.org/sr-el/Simp

Od simpa postajes incel
Kako znas da su bile bas prilike, mozda se cisto radilo o nekoj navlakusi :cudi pussy power :hihi
I ja se slazem da ne treba nista prije braka raditi, prvi put sam napravila tu gresku, ali drugi put definitivno bi cekala i himen ponovo zasila.
(ko neke ) :DD
Ko te jubi kad nisam tu jebla te beba ?
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4074 times
Been thanked: 3737 times

Re: Kanye West: "Ja volim Hitlera. Moramo prestati s ocrnjivanjem nacista" (VIDEO)

Post by Naseef Mushroom »

spacebound wrote: 02 Dec 2022, 18:58 Umjesto da ga vodaju okolo ko cirkusku atrakciju covjeku bi trebali naci strucnu pomoc. On ima ozbiljnih mentalnih problema.
Zašto? Ako već živimo u eri gdje svakakvi pacijenti sa 500 spolova, 800 identiteta i 300 seksualnih orijentacija imaju prvo da se slobodno kreću i budu atrakcije umjesto da im se pruži stručna pomoć, zašto bi kod Ye bilo drugačije?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Re: Incel muškarci sve brojniji. Švedska u mraku, FBI i CIA objavile rat ovoj sekti

Koliki debil moraš biti i u zemljama seksualnih revolucija ostati suha Q.

Mogu nekako shvatiti još po balkanskim selima gdje je još važi "Joj vidjet će me babo" mada i tu ko je znao mogao je odraditi.
U Švedskoj ne moraš ni znati, dovoljno je samo da ne bude da ne znaš.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Re: Kanye West: "Ja volim Hitlera. Moramo prestati s ocrnjivanjem nacista" (VIDEO)

Post by insomnia »

Pa i nije drugacije. Vidis da laprda okolo. Cak je bio i predsjednicki kandidat
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Nema to veze sa tim. To je citav mentalni sklop tih ljudi
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

insomnia wrote: 02 Dec 2022, 21:26 Pa i nije drugacije. Vidis da laprda okolo. Cak je bio i predsjednicki kandidat
I opet se želi kandidovati :oo
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Ma vidljivo je da lik ima problem
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 23944 times
Been thanked: 6246 times

Post by Veca »

...trebalo bi te glavuce, dobro prigledat! :D.
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Zana
Gospođetina
Gospođetina
Has thanked: 9273 times
Been thanked: 9250 times

Post by Zana »

E sad je puko skroz
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma
Has thanked: 30348 times
Been thanked: 28068 times

Post by Morgen »

Umesto da mu zacepe usta daju mu na znacsju i onda truje omladinu i onda je njima to smesno i ponovit ce njegove reci pa onda velika kuknjava kmeeeeeeeeeeeeee
Duh
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 1707 times
Been thanked: 2324 times

Post by Duh »

Pa javnost je zeljna senzacija.
vrh ce biti kad postane clan ku klux klana.
Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma
Has thanked: 30348 times
Been thanked: 28068 times

Post by Morgen »

Duh wrote: 02 Dec 2022, 23:17 Pa javnost je zeljna senzacija.
😂
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14023 times
Been thanked: 23266 times

Post by Fuddo »

Isti onaj lik iz david chaplelle skeca, sto vice white power a on crnac, i slijep, nije ni znao da je crnac.
Dozvolite da se obratimo
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Fuddo wrote: 02 Dec 2022, 23:24 Isti onaj lik iz david chaplelle skeca, sto vice white power a on crnac, i slijep, nije ni znao da je crnac.
😂😂😂😂
TAFKAP
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 1564 times
Been thanked: 2651 times

Post by TAFKAP »

Duh wrote: 02 Dec 2022, 23:17 Pa javnost je zeljna senzacija.

Prvo mi je on pao na pamet
Kai
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 784 times
Been thanked: 1741 times

Post by Kai »

Covjek negdje vlage povukao
Vragolasto..:zao
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

insomnia wrote: 02 Dec 2022, 21:26 Nema to veze sa tim. To je citav mentalni sklop tih ljudi
Pitam se onda gdje i kad je puklo kod takvih?
Evo ovdje u Njemačkoj puno stranica za upoznavanje, klubovi i događanja za samce. Nisam neki ženskaroš ali da nisam oženjen, u takvom okruženju bi mogao bar sa 3 mjesečno bar na kahvu otići. Ako išta bar ne bi ispao iz komunikacije sa suprotnim spolom i držao bi se u “formi”.

Gdje ćeš gore po sposobnost da se ostvari kontakt nego kad odrasteš po balkanskim ruralnim sredinama gdje nije čudno ni biti djevica sa 30 jer jednostavno nema prilika, pa kada dođu u veći grad ili drugu državu brzo nađu curu.
Ili ako su traume iz djetinjstva gdje je otac kriv što ta osoba ima pogrešnu sliku o ženama, i opet, gdje ćeš gore nego kod tipičnog balkanskog oca 1950. godište pa 99% njihove djece ispadnu normalna i imaju vezu i brak.

Previše je tu uzelo maha sa muškarcima u tim zemljama da bi se moglo reći rodio se čudan ili da je kriva kuća gdje je odrastao.

Stvarno je čudno da u državama sa mentalitetom i uslovima gdje već sa 13 možeš skupljati seksualna iskustva ima više takvih čudaka nego u zemljama gdje je još teško umočiti jer će je vidjeti babo.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Morgen wrote: 02 Dec 2022, 19:19 Ma kakvi ste to ljudi.
Kako se moze jedna komplet nacija mrziti?
Koliko vam je godina…
Ja bogami mogu, evo gledam Albance po Njemačkoj i među Švicarcima u Kataru, kako na tribinama tako i na terenu i dođe mi da zaplačem kako su ponosni bez one političke korektnosti iako, koliko god bilo nepravedno, nisu ništa doživjeli od Srba u poređenju sa Bošnjacima.

Tačno sam se osjećao kao oni cuckold muškarci što gledaju crnca što razvaljuje.
Image U drugom poluvremenu, pri vodstvu Švicarske od 3:2 u 65. minuti, došlo je do sukoba između igrača Švicarske i nogometaša Srbije koji su sjedili na klupi za rezervne igrače, a tom prilikom oni su vrijeđali Granita Xhaku koji im nije ostao dužan.

Naime, veznjak Arsenala okrenuo se prema igračima Srbije, a baš kao i Vlahović, uhvatio se za međunožje. Xhaka je, tom prilikom, na albanskom jeziku psovao Srbijancima, što ih je posebno isprovociralo.
I onda porediti sa našim šmokljama i agresorskom državom
Image Džeko i Pjanić zajedno pratili meč Hrvatske i Kanade, lako je pogoditi za koga su navijali
Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1647 times
Been thanked: 3093 times

Post by Mutevelija »

Naseef Mushroom wrote: 03 Dec 2022, 07:05
Morgen wrote: 02 Dec 2022, 19:19 Ma kakvi ste to ljudi.
Kako se moze jedna komplet nacija mrziti?
Koliko vam je godina…
Ja bogami mogu, evo gledam Albance po Njemačkoj i među Švicarcima u Kataru, kako na tribinama tako i na terenu i dođe mi da zaplačem kako su ponosni bez one političke korektnosti iako, koliko god bilo nepravedno, nisu ništa doživjeli od Srba u poređenju sa Bošnjacima.

Tačno sam se osjećao kao oni cuckold muškarci što gledaju crnca što razvaljuje.
Image U drugom poluvremenu, pri vodstvu Švicarske od 3:2 u 65. minuti, došlo je do sukoba između igrača Švicarske i nogometaša Srbije koji su sjedili na klupi za rezervne igrače, a tom prilikom oni su vrijeđali Granita Xhaku koji im nije ostao dužan.

Naime, veznjak Arsenala okrenuo se prema igračima Srbije, a baš kao i Vlahović, uhvatio se za međunožje. Xhaka je, tom prilikom, na albanskom jeziku psovao Srbijancima, što ih je posebno isprovociralo.
I onda porediti sa našim šmokljama i agresorskom državom
Image Džeko i Pjanić zajedno pratili meč Hrvatske i Kanade, lako je pogoditi za koga su navijali
Neuporedivo, mi da imamo Bošnjakinje svoju državu ne bi jebavali zovu silu ko Poštari,ali nismo, mi moram tako postupati da bi imali 100 posto BiH inače odjebi Dodika i Čovića i napravi sebi Kosovo ali kako kad si Srbin u toj priči a Dodik Kosovar
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Post Reply

Return to “Razno”