Bizarne vijesti

Različite teme koje ne spadaju u ostale podforume

Moderator: Krokodil Behko

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 21764 times
Been thanked: 19804 times
Status: Offline

Re: Incel muškarci sve brojniji. Švedska u mraku, FBI i CIA objavile rat ovoj sekti

Post by Masamune »

Najveći uzrok rasta broja takvih jeste što su ljudi počeli generalno kasnije stupati u brak, a masa je muškaraca koji su religiozni, konzervativni i sve ostalo. Dugo trajanje obrazovanja, skupe kirije i školstvo, življenje kod roditelja i u kasnim dvadesetim, pa onda trka za poslom i karijerom je sve uticalo na to. Vremenom su takvi skontali ma i ne trebaju mi veza, brak, a ni sex i onda dobiješ to što dobiješ, a kad to poprimi i ideološke boje onda tek dobiješ problem.

U suštini stil života, tempo istog i sve što je s time povezano je uticalo na to. Nisu uzrok i krivica kod žena i njihovih kriterija, feminizmi i ostalo kako to sami inceli često znaju reći, već je zapravo kapitalizam. Inceli i jesu najizraženiji u Americi po svim mogućim statistikama, a tamo je ujedno i najgora vrsta kapitalizma koji gazi nemilosrdno.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3893 times
Been thanked: 3591 times

Re: Kanye West: "Ja volim Hitlera. Moramo prestati s ocrnjivanjem nacista" (VIDEO)

Post by Naseef Mushroom »

Mutevelija wrote: 03 Dec 2022, 07:10
Naseef Mushroom wrote: 03 Dec 2022, 07:05
Ja bogami mogu, evo gledam Albance po Njemačkoj i među Švicarcima u Kataru, kako na tribinama tako i na terenu i dođe mi da zaplačem kako su ponosni bez one političke korektnosti iako, koliko god bilo nepravedno, nisu ništa doživjeli od Srba u poređenju sa Bošnjacima.

Tačno sam se osjećao kao oni cuckold muškarci što gledaju crnca što razvaljuje.

I onda porediti sa našim šmokljama i agresorskom državom

Neuporedivo, mi da imamo Bošnjakinje svoju državu ne bi jebavali zovu silu ko Poštari,ali nismo, mi moram tako postupati da bi imali 100 posto BiH inače odjebi Dodika i Čovića i napravi sebi Kosovo ali kako kad si Srbin u toj priči a Dodik Kosovar
Ma tako je bilo i u onom sistemu. Srbi imaju svoje Ja, isto Hrvati. Albanci zajebani kao i Crnogorci i Romi, čak i Slovenci koji su bili žrtve mnogih gay viceva.

I budućnost Crne Gore ovisi u mnogim stvarima o utjecaju Srba koji žive u toj državi pa nećeš nikada vidjeti Crnogorce da se ovako sramote.

Pitaj Džeku ili Pjanića i oni ti uopšte neće imati pojma o ovome šta si napisao niti ovo za njih ima neko dublje značenje.

Na kraju će ispasti da balije koje idu na Cecin koncert to rade radi nekog višeg cilja LOL
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 21764 times
Been thanked: 19804 times

Re: Kanye West: "Ja volim Hitlera. Moramo prestati s ocrnjivanjem nacista" (VIDEO)

Post by Masamune »

Naravno da treba držati do sebe. Ići na Cecin koncert je epska glupost kad se uzme u obzir ko je i šta je radila devedesetih. Isto sinoć na utakmici - Xhaka nije reagovao dok ga nisu počeli provocirati. Sam Piksi im je psovao šiptarsku majku kod gola za 2:1 kad je Srbija povela. Eno na kuriru imaš masu Srba u komentarima koji osuđuju Piksija zbog toga i ovih provokacija upućenih Xhaki. Čak postoje i riječi hvale za Xhaku i to sa više lajkova nego dislajkova, kao i masu komentara koji pljuju naslove vijesti koji su bombastični i Srbe prikazuju kao žrtve. Dakle, vide i tamo mnogi da tom divljaštvu nema mjesta pogotovo u sportu.

Ali nisam ni ja za mržnju komplet nacije. To je pretjerano, a mržnja je jedna vrlo teška riječ. Svako ima izbor hoće li mrziti ili neće i kako će mrziti, ali oprez definitivno treba postojati. Ja ako šta fakat mrzim kod njih to su njihove strukture koje to divljaštvo drže kao mainstream, kao i gušenje ljudi koji bi konačno upalili svjetlo u tom njihovom mraku od struktura.
Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma
Has thanked: 29844 times
Been thanked: 27560 times

Post by Morgen »

Morgen wrote: 02 Dec 2022, 19:19 Ma kakvi ste to ljudi.
Kako se moze jedna komplet nacija mrziti?
Koliko vam je godina…
Ja bogami mogu, evo gledam Albance po Njemačkoj i među Švicarcima u Kataru, kako na tribinama tako i na terenu i dođe mi da zaplačem kako su ponosni bez one političke korektnosti iako, koliko god bilo nepravedno, nisu ništa doživjeli od Srba u poređenju sa Bošnjacima.

Image U drugom poluvremenu, pri vodstvu Švicarske od 3:2 u 65. minuti, došlo je do sukoba između igrača Švicarske i nogometaša Srbije koji su sjedili na klupi za rezervne igrače, a tom prilikom oni su vrijeđali Granita Xhaku koji im nije ostao dužan.

Naime, veznjak Arsenala okrenuo se prema igračima Srbije, a baš kao i Vlahović, uhvatio se za međunožje. Xhaka je, tom prilikom, na albanskom jeziku psovao Srbijancima, što ih je posebno isprovociralo.
Image Džeko i Pjanić zajedno pratili meč Hrvatske i Kanade, lako je pogoditi za koga su navijali
Lajk ne znaci da podrzavam sta si napisao, vec da cenim sto si tako opsirno odgovorio.
Nazalost, post od Mutevelije nisam nikako skontala, bišnhakinje i poštari?
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2751 times
Been thanked: 22788 times

Post by HAVANA »

Ja za kog ce,za kanadu?
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia »

Morgen wrote: 02 Dec 2022, 19:19 Ma kakvi ste to ljudi.
Kako se moze jedna komplet nacija mrziti?
Koliko vam je godina…

Image U drugom poluvremenu, pri vodstvu Švicarske od 3:2 u 65. minuti, došlo je do sukoba između igrača Švicarske i nogometaša Srbije koji su sjedili na klupi za rezervne igrače, a tom prilikom oni su vrijeđali Granita Xhaku koji im nije ostao dužan.

Naime, veznjak Arsenala okrenuo se prema igračima Srbije, a baš kao i Vlahović, uhvatio se za međunožje. Xhaka je, tom prilikom, na albanskom jeziku psovao Srbijancima, što ih je posebno isprovociralo.
Image Džeko i Pjanić zajedno pratili meč Hrvatske i Kanade, lako je pogoditi za koga su navijali
😂😂😂💪
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6703 times

Post by greeneyes »

Mi smo okasnili s pravljenjem nacije i toeto
Samo sabura
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9499 times
Been thanked: 11241 times

Post by Krokodil Behko »

greeneyes wrote: 03 Dec 2022, 09:06 Mi smo okasnili s pravljenjem nacije i toeto

Nismo.
Ako proguglam, otkriću tačnu godinu, mjesec, dan, a možda i sat, kad je Vaso Pelagić u Sarajevu osnovao "Društvo za promicanje srpskog imena". Negdje oko 1870. Do tada, u BiH se niko nije nazivao Srbinom.
Slično i s Hrvatima
Duh
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 1707 times
Been thanked: 2324 times

Post by Duh »

ameri sa crncima napravise naciju i ponekim indijancem koji prezivi.
a to si sta hoces da budes.
ako neces neces.
ako npr srbi vicu-vi ste srbi...objasni se ukratko. mozda smo bili, ali vise necemo. vi niste nesto posebno, jer eto toliko i toliko procenata nece da bude. ljudi napuste familiju, a da nece naciju.
ja se osjecam kako mi je volja i kako imam interesa.
imas svoje, to je neizbjezno.
ja svoje smatram one ljude koje znam od rodjena. sto tu ima i muslimana je slucajno i ostace zauvijek.
Odraz
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 270 times
Been thanked: 266 times

Re: Incel muškarci sve brojniji. Švedska u mraku, FBI i CIA objavile rat ovoj sekti

Post by Odraz »

Naseef Mushroom wrote: 03 Dec 2022, 06:51 Evo ovdje u Njemačkoj puno stranica za upoznavanje, klubovi i događanja za samce ...

....
Eto me! :99
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3893 times
Been thanked: 3591 times

Post by Naseef Mushroom »

Chan wrote: 03 Dec 2022, 07:51 Naravno da treba držati do sebe. Ići na Cecin koncert je epska glupost kad se uzme u obzir ko je i šta je radila devedesetih. Isto sinoć na utakmici - Xhaka nije reagovao dok ga nisu počeli provocirati. Sam Piksi im je psovao šiptarsku majku kod gola za 2:1 kad je Srbija povela. Eno na kuriru imaš masu Srba u komentarima koji osuđuju Piksija zbog toga i ovih provokacija upućenih Xhaki. Čak postoje i riječi hvale za Xhaku i to sa više lajkova nego dislajkova, kao i masu komentara koji pljuju naslove vijesti koji su bombastični i Srbe prikazuju kao žrtve. Dakle, vide i tamo mnogi da tom divljaštvu nema mjesta pogotovo u sportu.

Ali nisam ni ja za mržnju komplet nacije. To je pretjerano, a mržnja je jedna vrlo teška riječ. Svako ima izbor hoće li mrziti ili neće i kako će mrziti, ali oprez definitivno treba postojati. Ja ako šta fakat mrzim kod njih to su njihove strukture koje to divljaštvo drže kao mainstream, kao i gušenje ljudi koji bi konačno upalili svjetlo u tom njihovom mraku od struktura.
Pa možda je mržnja pogrešan izraz jer onda bi morao biti opsjednut sa njima i smišljao bih kako da im napakostim ali to nije slučaj. Pokušavam naći pravi naziv za odnos kakav imaju Albanci, Hrvati i Crnogorci prema njima. Mrze Srbi i njih ali opet postoji neka doza poštovanja.

Čak je i onaj FGRovac Feđa Isović stvorio lika u svojoj seriji, Mentor sa Kosova gdje otvoreno bez političke korektnosti ponavlja kako će ga se njegovi odreći da čuju da se druži sa Čombetom Srbinom a u isto vrijeme Izetu u po Sarajeva neki Milorad u zgradi zagorčava život i to se podrazumjeva kao da je Sarajevo 1988. godine.

Ja sam više puta ponavljao na forumu da ne trebamo se ponašati kao Srbi i kopirati ih ali da se moramo ponašati i kopirati ostale narode što se tiče odnosa prema Srbima ali kako to učiniti jer nije da nemamo dovoljno razloga za to, više od ostalih naroda.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Dori
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 15089 times
Been thanked: 14860 times

Post by Dori »

Jesi ti ono Nazife nešto neki dan pominjao ovog i potrefio ga sa Sebijom? :hm :D.
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Ih nije to nista. Ima citav jedan narod koji je ceteres i neke piso pisma ‘itleru u kojima ga je uvjeravo da su oni goti slucajno zalutali među slovene 😁
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2751 times
Been thanked: 22788 times

Post by HAVANA »

Zar je combe srbin, pa dje to uprati? :valja
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

A nisu im se gadile ni jevrejske radnje i stanovi
Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4314 times
Been thanked: 3241 times

Post by Melek »

insomnia wrote: 03 Dec 2022, 20:05 Ih nije to nista. Ima citav jedan narod koji je ceteres i neke piso pisma ‘itleru u kojima ga je uvjeravo da su oni goti slucajno zalutali među slovene 😁
Šta je smiješno? Valjalo je i tad ko i bezbroj puta spašavat živu glavu..
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Pa jes. Ne velim
Mein Führer
Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Post by Melek »

Jbg al tako je. Mi smo vazda pred nekakvom giljotinom, malo koji narod tako :hm
Weak people revenge.
Strong people forgive.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Da nije do nas j.... li ga?
Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Post by Melek »

Možda.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Post Reply

Return to “Razno”