Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Veca wrote: 04 Dec 2022, 00:17
...momak, ne pije, ne pusi, nece sex prije braka.............................mislim, to je tvoj zivot, 21 je vijek, mladi uzivaju, iskacu se i onda udaju, zene! ...mozda trazis na pogresnom mjestu, pogresan art, pogresne osobe...................ja da sam ti, onda bih samo sebi slicne gledala! ...i opet moras imati osjecaj, kojoj da pridjes i kako!
Ma to za sex nisam siguran ali eto
Mada pio sam ja isto mi je bilo
A to slične sebi ne znam , i te lične traje efendije nekakve, mada nisam ja toliko vjernik, i striktan, moguće da je do odgoja da sam tako odgojen malo tradicionalno pa možda sam prije i osuđivao određene grupe ljudi i izbjegavao
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Jesam se ja 2019 zadnji put javio jednoj i izasli i to je to
A Facebook nula bodova, opet ja mislim da to ima veze sa društvom i izlascima, ne izlazim u grad ono noćni provod, ako i izađem odem sam , i bezveze mi tako da ne hodam, kolege mi Kazi trebaš , ali ne zovu, svako je o sebi se zabavio, što je čudno valjda velika firma pa niko nikog poslije posla kontaktira a i radi se u smjenama .
Ma ne bi ja to trazio bavio bi se svojim hobijima ali sredina vrši pritisak kako na poslu tako i privatno, pa čovjek onda sam sebe forsira , i postaje ogorčen.
Onda ću se opet riješiti onih dating aplikacija kao tinder Badoo i ostalo.
[/quote]
Cuj nisam bas ruzan. Sasvim ok momak.
Izadji, zovi frendove, preuzmi inicijativu, zovi ih kad oni nece..msm drugove ne djevojke.. i to samopouzdanje gore, ali ne previse.
I ne opterecuj se.
[/quote]
Nemam ja nekih frendica jer jednog sto sam imao je ositoa u Sloveniju ono se poženilo, a onaj treći šro je komšija gamer banke pokemone, u svom svijetu deuzinse sa gejmerima
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
Shadow wrote: 04 Dec 2022, 00:18
Njega demoralisalo 20 seenova
Bolan i ta ljubav je lijepa, prelijepa stvar Hm, onda na to dodas da je sve manje ima, pa ne moze ni da viri iza svakog coska. Prerijetka je.
Uglavnom, naci ce te. Neboj se. Nikad ne promasi
Sve u svoje vrijeme.
A onda si nahebo I tek tad ces kukat.
Eto da ne pametujem vise. Zapamti sta sam ti sada i ovdje rekla
...sta ti je bona, i tako je negativno nastrojen, sto se zena tice!
A znam necu da mu na muku pristajem
Ili opak hocu.
Evo Mute. Pa dobro razmisli zelis li ovo
Kad vas ljubav pozove, podjite za njom,
Premda su staze njene tegobne i strme.
A kad vas krila njena obgrle, prepustite joj se,
Premda vas mač, skriven medju perima njenim,
može povrijediti.
A kad vam progovori, vjerujte joj,
Premda vam glas njen može uništiti snove,
k'o sto sjeverac opustoši vrt.
Jer, baš kao što vas kruniše,
ljubav će vas i razapeti.
Isto kao što vas podstiče da rastete,
tako će vas i okresati.
Kao što se uspinje do visina vaših i miluje vam
grančice najtananije što trepere na suncu,
Tako će se spustiti i do vašeg korijenja
i protresti ga u njegovom prijanjanju za zemlju.
Poput snoplja pšeničnog,
sakupiće vas u naručje svoje.
Omlatiće vas, da bi vas ogolila.
Prosijaće vas, da bi vas otrijebila od kukolja.
Samljeće vas, do bjeline.
Umijesiće vas, dok ne postanete gipki;
A onda će vas izložiti svojoj svetoj vatri,
tako da postanete sveti hljeb
za svetu Božju svetkovinu.
Sve će vam to ljubav učiniti,
ne biste li spoznali tajne svoga srca
i u spoznaji toj postali dio srca Života.
Budete li, pak, u strahu svome tražili
samo ljubavni mir i zadovoljstvo,
Bolje vam je onda da pokrijete golotinju svoju,
i odete sa gumna ljubavi,
U svijet koji ne poznaje godišnja doba
gdje ćete se smijati, al’ ne punoćom smijeha svog
i plakati, al’ ne do posljednje suze svoje.
Veca wrote: 04 Dec 2022, 00:17
...momak, ne pije, ne pusi, nece sex prije braka.............................mislim, to je tvoj zivot, 21 je vijek, mladi uzivaju, iskacu se i onda udaju, zene! ...mozda trazis na pogresnom mjestu, pogresan art, pogresne osobe...................ja da sam ti, onda bih samo sebi slicne gledala! ...i opet moras imati osjecaj, kojoj da pridjes i kako!
A to slične sebi ne znam , i te lične traje efendije nekakve, mada nisam ja toliko vjernik, i striktan, moguće da je do odgoja da sam tako odgojen malo tradicionalno pa možda sam prije i osuđivao određene grupe ljudi i izbjegavao
Pa trazi hidzabice jbt. Nije moguce da svaka hoce bas hodzu
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Veca wrote: 04 Dec 2022, 00:22
...a ti, sto vrse pritisak, sledeci x k'o iz topa kazes, hallo baaaa, sta vam je, NECU SAD, NI KAKO JA HOCU! Necu, boli vas za me i moj zivot!
Mahala je cudo.
...ne pricaj meni sta je mahala, ja cim od kuce, pa niz ulicu, da vidis kako se zavjese micu a ja, gdje god primijetim da se mrdne, samo 'vako pa ti i sutra proviri ...nikad za mahalu nisam zivjela, al' zato sam imala svoj zivot!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Pa trazi hidzabice jbt. Nije moguce da svaka hoce bas hodzu
Ne volim maramu na ženi
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
...ne pricaj meni sta je mahala, ja cim od kuce, pa niz ulicu, da vidis kako se zavjese micu a ja, gdje god primijetim da se mrdne, samo 'vako pa ti i sutra proviri ...nikad za mahalu nisam zivjela, al' zato sam imala svoj zivot!
Ja sam jednoj otvorila kesu i natrljala na nos da fino razabere sta sam kupila. Jer vidim skenira
Mutevelija wrote: 04 Dec 2022, 00:29
Ma ne Kazem ja samo o ljubavi generalno o usamljenosti
...ama kad ne radis, spremi se, izadji u kafic i sam, nisam jednom, jos zena-i kad sam djevojka bila, nisam vala uvijek ni za drustvo, hocu nekad i sama da sjedim i posmatram svijet, narucim cugu i polahko, tako i ti...ne da ides nekog ganjati, nego samo da si medju svjetom, bez ikakvih ocekivanja, uzmi sebi pivu, slusaj mjuzu, gledaj, pa i ako neka pridje, digni nos, nemoj iz inata ....da se malo oslobodis, naucis uzivati sa samim sobom, prvo!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Mutevelija wrote: 04 Dec 2022, 00:29
Ma ne Kazem ja samo o ljubavi generalno o usamljenosti
...ama kad ne radis, spremi se, izadji u kafic i sam, nisam jednom, jos zena-i kad sam djevojka bila, nisam vala uvijek ni za drustvo, hocu nekad i sama da sjedim i posmatram svijet, narucim cugu i polahko, tako i ti...ne da ides nekog ganjati, nego samo da si medju svjetom, bez ikakvih ocekivanja, uzmi sebi pivu, slusaj mjuzu, gledaj, pa i ako neka pridje, digni nos, nemoj iz inata ....da se malo oslobodis, naucis uzivati sa samim sobom, prvo!
Pa mlad je momak, dobro izgleda, prangija mu se dize na zvuk vodokotlica, i sad on tebe pita,
Koga cu jebat?
Pa dje je to, kako to more?
Mute bolan, ne j... zivi silu ni za sta.
Niko ti nista nemre, mogu te sam podojit.
Ugasi televizor i internet, i idi u pustolovine.
Koja god ti kaze da nece, laze.
Hoce.