Imali oni nekako sjelo u svedskoj prijavili ih miliciji. Kae nake bradonje sa daesh zastavama se se skupile
Al qaida
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Inace su oni ludi za ramazanomVeca wrote: 03 Dec 2022, 23:50 ...aj ba, nek se slavi, nea veze, nek je veselja...nasi da su pametni, pa malkice i naseg ramazana tam' odnijet, onda Bajram 3 dana, fajn bi to bilo
...da izgube strah od nas!

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pa ti Bošnjaci što tako govore rade to samo da bi očistili svoju savjest.insomnia wrote: 03 Dec 2022, 23:43Jos jedna bosnjacka ubleha. Aj srbima i hrvatima u beogradu i zagrebu vicu da su bosanci. Hihihi, hahaha
Ne znam koji su kurac onda slali vojsku devedesetih
Ista ta splitska cetvrta gardijska ostavila pun kurac boraca po bosanskim vukojebinama

Ti pametan a mi glupi, je l?insomnia wrote: 03 Dec 2022, 23:43Jos jedna bosnjacka ubleha. Aj srbima i hrvatima u beogradu i zagrebu vicu da su bosanci. Hihihi, hahaha
Ne znam koji su kurac onda slali vojsku devedesetih
Ista ta splitska cetvrta gardijska ostavila pun kurac boraca po bosanskim vukojebinama

ma jok.Pasaga wrote: 03 Dec 2022, 22:03ova 8.- mica,ce da izgura HR na Drinu ....Taare wrote: 03 Dec 2022, 21:57 Pa bosna je i katolička jednako ko što je i naša muslimanska. Ni ja ne vidim problem
Ok, da sam ja vlast, vjerski praznici bi se smjestili u vjerske objekte. ili, možda, napraviti neki velelijepni objekat u kojem bi vjerski lideri održavali te prijeme.
šta ja znam, meni je islam previše svet da bi ga kaljali kojekakvi korumpirani političari.
Ko nas tradicija u firmi svi koju su novi počeli te godine, prave Lucia za stare….

Ameri su podijelili upute tako da on može na žalost pričati šta hoće.Taare wrote: 04 Dec 2022, 15:30 Čovjek govori da se hdz mogao izbaciti iz vlasti.
Msm, valjda zna o čemu govori jer je u pitanju advokat specijaliziran za ustavno pravo.

Haj da su bar ispod stola, onako diplomatski da se ne zna.Pasaga wrote: 04 Dec 2022, 20:17 Ameri su stavili rampu za SDA,ono ispod stola.
Ovo je priprema za nesto mnogo gore.