More
I ja tu najvise volim
A sve placem, emocije me ufate kad pjevam
Bude ko zvijezda mores bit ti
Moderator: VIP
More
Jesi ovo skido, dobraaa. SkupaaaaArthur Dent wrote: 04 Dec 2022, 23:27mene malo intonacija zeza, a imam osjecaj kad spustim da ne zvuci valjano, znas ono kad pjesma izgubi...HAVANA wrote: 04 Dec 2022, 23:26 Ovo ko neke jagode. Neki mozda a, f, g, c tam ga vam ga. Mrsko mi je vadit sad. Malo jest melodija cudna za naucit, izvrce ga pomalo...
Arthur Dent wrote: 04 Dec 2022, 23:43haj ovu fudo, haj pliiiiz!Fuddo wrote: 04 Dec 2022, 23:36
More
I ja tu najvise volim
A sve placem, emocije me ufate kad pjevam
Bude ko zvijezda mores bit ti
NisamArthur Dent wrote: 04 Dec 2022, 23:59 a pisaj ga, nadju nas tako, pa nas opet dovedu. dobro je. al mora se zapjevat starino.
jesi bio kod ramiza u kafani?
Pa na proljece cu akobogdaArthur Dent wrote: 05 Dec 2022, 00:05 kad planiras opet do bosne i hercegovine? da odemo na bivolje brdo. i u zivinice, u mrkalje, dzimrije, stijene i puskare..![]()
A ti bi ko safet da pjevas mangupe?Fuddo wrote: 05 Dec 2022, 00:06 Ma lik je kraljina
A vidis mu bolan po cehri da tu nema mrve zlobe, ona nasa dusa od cojeka sto sam kod nas jos ima
A nema ni kod nas vise toga puno
Sad cu ja svunoc navijat Halimu
Majko mila, koji glas je cojek imo
Pa how?
Kako se to tako rodi, postane
Morem ja 100 godina zavijat, al ni blizu
Pa buraz, ja se napnem, upiremHAVANA wrote: 05 Dec 2022, 00:12A ti bi ko safet da pjevas mangupe?Fuddo wrote: 05 Dec 2022, 00:06 Ma lik je kraljina
A vidis mu bolan po cehri da tu nema mrve zlobe, ona nasa dusa od cojeka sto sam kod nas jos ima
Pa how?
Morem ja 100 godina zavijat, al ni blizu![]()
mozda i umije, ja ga nisam nikad slusao kako pjeva.HAVANA wrote: 05 Dec 2022, 00:12A ti bi ko safet da pjevas mangupe?Fuddo wrote: 05 Dec 2022, 00:06 Ma lik je kraljina
Pa how?
Morem ja 100 godina zavijat, al ni blizu![]()
Krenes ti al zakrci nesta. Optimista si nema sta. Nisam ni probo.
Sjooo aksamluk, svjetlo priguseno, limena pepeljara, 3 je ujutro, oval poluprazan, na cackalici sira, meze, ima i kiseline, kupusa, nesta, cokanjcic stoji i bokal a ja sjedim i tebe slusam... Volim te. Ispuni mi zelju. Oko 8 odemo na pace kod hadzibajrica...Arthur Dent wrote: 05 Dec 2022, 00:17 Pa hocemol jednu onda?
al bez citiranja! umjetnicka prava i to!![]()
Users browsing this forum: Anestzijaaa, HAVANA and 23 guests