naspavo se havana, nema dalje..

Moderator: VIP
Ma ko zna....Ne treba se nekada ni predavati. Mada opet, svaka cast i na brzoj organizaciji....Arthur Dent wrote: 05 Dec 2022, 08:16Ma ne zali, sve oki! Kad znas da stvari nece biti bolje, onda se pomiris sa njima jako brzo. I hitro se organizujes!Nego, de ti vidi ovo sa Havanom da mi jedan dernek valjan napravimo.
![]()
Ma kakvo crno predavanje! Ima kad, pricat cemo jednom i o tome. Idemo naprijed punim!Dori wrote: 05 Dec 2022, 08:21Ma ko zna....Ne treba se nekada ni predavati. Mada opet, svaka cast i na brzoj organizaciji....Arthur Dent wrote: 05 Dec 2022, 08:16
Ma ne zali, sve oki! Kad znas da stvari nece biti bolje, onda se pomiris sa njima jako brzo. I hitro se organizujes!Nego, de ti vidi ovo sa Havanom da mi jedan dernek valjan napravimo.
![]()
Hej, super bi bilo.....Kakvi nekad derneka biloNajbolji su oni kad se dogovorimo "na kafu", a dodjemo kuci u 4 ujutro
![]()
Nazvala me jaranica na posao, kaze sta radis? Reko:"Drzim se za misa da ne padnem"Arthur Dent wrote: 05 Dec 2022, 08:28
Ma kakvo crno predavanje! Ima kad, pricat cemo jednom i o tome. Idemo naprijed punim!![]()
Ooj koliko sam puta herojski poginuo "na kafi"kasnije se dva dana svevisnjem molis za vaskrsnuce...
![]()
Dobila sam antibiotik, sirup, inhalacije, izvadila krv...Morgen wrote: 05 Dec 2022, 07:12Uuuffspacebound wrote: 05 Dec 2022, 07:09
Vise prehodala, ali ima godina i po, a sad sam krajem oktobra bila bolesna i od tad mi se vuce kasalj, kao uostalom svake zime. Ili je neka alergija ili bronhitis![]()
Na sta bi mogla biti alergicna sad u zimi….
Ako je suvi kasalj, zvaci stalno nesto…zvake, bombone
Gute Besserung u svakom slucaju
Cuj antibiotik? Pa sta je? Sta kazu?spacebound wrote: 05 Dec 2022, 09:25
Dobila sam antibiotik, sirup, inhalacije, izvadila krv...
Kasnije ce bit gotov nalaz
Kupuj,dok nije otisla, odlicna je
Morgen
A jbt, sta Vam je svima....Jesu tvoji jos tu? Da te malo paze/maze?Julia-Klara wrote: 05 Dec 2022, 14:23 e pa ja ne znam kad sam posljednji put bila ovako bolesnaovo je vec 3 sedmice kako me handri gripa, i ne misli prestati. Danas ili sutra moram po lijekove opet. Strasno. Posljednje dvije noci i temperaturu imam
ne, nije covid, 4 puta sam se testirala
![]()