Koraci_u_noci wrote: 06 Dec 2022, 10:22 Treba ba zabranit roditeljima da s djecom u kino idu, pokvarise im svu zabavu. Mozes ga dopratit do sjedista i mrs
Disney
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
- Status: Offline
Re: Roditelji se bune jer se u bh. kinima prikazuje dječiji film u kojem je glavni junak gay
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
Re: Roditelji se bune jer se u bh. kinima prikazuje dječiji film u kojem je glavni junak gay
Al de da tebe prvo malo izvjezbamo,Bosnia_Nord wrote: 06 Dec 2022, 14:07 @Dori traži godišnji i kupi prva sjedišta za ovaj festival.
Da vidi dijete da ima drugačijih ccc![]()
![]()
upregnemo u poveze I prosetamo po ulici na povezu da vidimo jesi li dovoljno kompatibilan za ljudski Faktor izjednacavanja.
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- Nice
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 24463 times
- Been thanked: 10619 times
Sva se naježim na izraz "dozvola za roditeljstvo"Laser wrote: 06 Dec 2022, 11:41Opa Đurđo. Šta je slijedeći korak, osim selekcija i davanje dozvole za roditeljstvo:Chan wrote: 05 Dec 2022, 23:30
Ne mora svako imati potomstvo. Ja bih volio da neki ljudi nikad nisu imali isto zbog toga koliko su pokvareni i kakvi sve monstrumi mogu biti.
- Jel ono ti ne lajkaš pedere?
- Ne lajkam.
- Glasaš li za SDA?
- Glasam.
- Aha, vodite đubre i uštrojite ga, da se zlo dalje ne koti.
Znam ja vas liberalne, yebem ja vas.![]()
Mada mislim da si preuveličao i nagrdio Chanovu misao, je li tako
- Nice
- Forum [Bot]
- Has thanked: 24463 times
- Been thanked: 10619 times
Samo do blagajne, kako su i nas pratiliKoraci_u_noci wrote: 06 Dec 2022, 10:22 Treba ba zabranit roditeljima da s djecom u kino idu, pokvarise im svu zabavu. Mozes ga dopratit do sjedista i mrs
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1275 times
- Been thanked: 4078 times
Jesil pošo il si došo? Yebo bi se da ti ne uđe?Chan wrote: 06 Dec 2022, 16:35Jbg buraz. Slab sam na djecu, a kad djeca pate sa monstruoznim roditeljima onda naravno da bih, da mogu, takvima zabranio da imaju djecu kad bih znao unaprijed da nisu sposobni za roditeljstvo i brigu o potomku. Isto tako mi je jasno da se to kosi sa osnovnim ljudskim pravima.
Potencijalni diktatorčić koji još nije raščistio sa savješću, ali samo što nije. Želja za dominacijom nad nepoželjnima nezadrživo nadire i ruše sve moralne dileme.
Nije ti lahko.
Klanjam džematile po parkovima.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4452 times
- Been thanked: 3414 times
I Laser je gej, znam iz prve ruke 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
Svakoj akciji prethodi neka misao.Nice wrote: 06 Dec 2022, 17:15Sva se naježim na izraz "dozvola za roditeljstvo"Laser wrote: 06 Dec 2022, 11:41
Opa Đurđo. Šta je slijedeći korak, osim selekcija i davanje dozvole za roditeljstvo:
- Jel ono ti ne lajkaš pedere?
- Ne lajkam.
- Glasaš li za SDA?
- Glasam.
- Aha, vodite đubre i uštrojite ga, da se zlo dalje ne koti.
Znam ja vas liberalne, yebem ja vas.![]()
Mada mislim da si preuveličao i nagrdio Chanovu misao, je li tako![]()
Čuvaj se svakakvih misli.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22788 times
- Been thanked: 20865 times
- Status: Online
Nije. Zato imamo tebe moralnu vertikaluLaser wrote: 06 Dec 2022, 18:35Jesil pošo il si došo? Yebo bi se da ti ne uđe?Chan wrote: 06 Dec 2022, 16:35
Jbg buraz. Slab sam na djecu, a kad djeca pate sa monstruoznim roditeljima onda naravno da bih, da mogu, takvima zabranio da imaju djecu kad bih znao unaprijed da nisu sposobni za roditeljstvo i brigu o potomku. Isto tako mi je jasno da se to kosi sa osnovnim ljudskim pravima.
Potencijalni diktatorčić koji još nije raščistio sa savješću, ali samo što nije. Želja za dominacijom nad nepoželjnima nezadrživo nadire i ruše sve moralne dileme.![]()
Nije ti lahko.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
Pušio si mi?
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4452 times
- Been thanked: 3414 times
Jašta.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Koraci_u_noci
- Penzioner

- Has thanked: 9496 times
- Been thanked: 10311 times
Nesto se ne sjecam da su nas uopste pratili, bar mene nisu. Ono vec u drugom trecem razredu se samostalno islo. Prvi film mi je bio sa skolom, Cudesna suma, poslije sam sam bio, E.T., Ratovi zvijezda, Vatrene ulice, Kobra, znam da smo u cetvrtom poslije skole isli Vod smrti gledati, ulaznica bila 100 dinara, tako nesto, ovaj skolski imao 175, a ja dodao jos 25 i taman biloNice wrote: 06 Dec 2022, 17:16Samo do blagajne, kako su i nas pratiliKoraci_u_noci wrote: 06 Dec 2022, 10:22 Treba ba zabranit roditeljima da s djecom u kino idu, pokvarise im svu zabavu. Mozes ga dopratit do sjedista i mrs![]()
Pobjeci sad od svega zelim
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41530 times
- Been thanked: 28309 times
KamoKoraci_u_noci wrote: 06 Dec 2022, 20:03Nesto se ne sjecam da su nas uopste pratili, bar mene nisu. Ono vec u drugom trecem razredu se samostalno islo. Prvi film mi je bio sa skolom, Cudesna suma, poslije sam sam bio, E.T., Ratovi zvijezda, Vatrene ulice, Kobra, znam da smo u cetvrtom poslije skole isli Vod smrti gledati, ulaznica bila 100 dinara, tako nesto, ovaj skolski imao 175, a ja dodao jos 25 i taman bilo

Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41530 times
- Been thanked: 28309 times
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
s takvom lakoćom
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Bosnia_Nord
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 219 times
Nisam ja toliko moderan da učestujem u ovakvim događajima, mislim da je se moglo i zaključiti iz mojih poruka ovdje.Calla wrote: 06 Dec 2022, 16:48Al de da tebe prvo malo izvjezbamo,Bosnia_Nord wrote: 06 Dec 2022, 14:07 @Dori traži godišnji i kupi prva sjedišta za ovaj festival.
Da vidi dijete da ima drugačijih ccc![]()
![]()
![]()
upregnemo u poveze I prosetamo po ulici na povezu da vidimo jesi li dovoljno kompatibilan za ljudski Faktor izjednacavanja.![]()
Ali vidim da si ti raspolozena, tako da na koljena, brnjica i onda ćeš biti još više "cool Evropska mama".
Još kad bi te recimo neko jahao sa brnjicom, ma jooj tvojoj modernosti ne bi bilo kraja
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25297 times
- Been thanked: 6634 times
...ama neka ih, neka imaju i svoja prava, neka ponekad i paradiraju, ne treba ih se dirati, ali nemoj mi ih, hinjski, uturati u crtanim filmovima, vrticima-maloj djeci! ...ja svojima sve objasnila kad je doslo vrijeme za to! 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- civor
- Sitna buranija

- Mood:
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 9 times
Dakle,izgleda da i dalje većina ljudi misli da će im dijete postati gey , homoseksualac samo time ako vidi nekoga ko je takav , šta , kao svidjet će se to djetetu , pa će tek tako odustati od "ganjanja" žeMskih !
Možda sam ja glup, primitivan, nedovoljno obrazovan ,
ali mislim da se protiv instinkta ne može!
Ako je ko predodređen da bude gey, biti će, ako je neko predodređen da bude hetero , biti će , i ne može niti jedan roditelj to djetetu "izbaciti iz glave".
Takav se rodiš , takav si kakav si (ovakav ili onakav) , i takvoga te treba prihvatiti
Ako je ko predodređen da bude gey, biti će, ako je neko predodređen da bude hetero , biti će , i ne može niti jedan roditelj to djetetu "izbaciti iz glave".
Takav se rodiš , takav si kakav si (ovakav ili onakav) , i takvoga te treba prihvatiti
Vidim svoju majku kako sikter kuva ajvar bajram vakuf bojler rahatventil kahvu starome babajku , čarobniceeee....
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Pa eto super. Ne moraju nas onda smarati pederlukom na svakom koraku
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 31388 times
- Been thanked: 29129 times
I evo jos jedancivor wrote: 07 Dec 2022, 06:48 Dakle,izgleda da i dalje većina ljudi misli da će im dijete postati gey , homoseksualac samo time ako vidi nekoga ko je takav , šta , kao svidjet će se to djetetu , pa će tek tako odustati od "ganjanja" žeMskih !![]()
Takav se rodiš , takav si kakav si (ovakav ili onakav) , i takvoga te treba prihvatiti![]()
- Bosnia_Nord
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 219 times
Stvar je što je upitno da li je danas svako gej iskreno gej. Ne kažem da neko glumi geja a da je u sebi straight nego koliko mediji imaju uticaja da neko bude gej.civor wrote: 07 Dec 2022, 06:48 Dakle,izgleda da i dalje većina ljudi misli da će im dijete postati gey , homoseksualac samo time ako vidi nekoga ko je takav , šta , kao svidjet će se to djetetu , pa će tek tako odustati od "ganjanja" žeMskih !![]()
Takav se rodiš , takav si kakav si (ovakav ili onakav) , i takvoga te treba prihvatiti![]()
Već sam par puta pisao, zanima me da li bi svi gay ljudi bili gay da su živjeli prije 100 godina ako bih ih tajno pitao a ne javno. Odnosno da li bi se u sebi tajno osjećali gay prije 100 godina.
Kao i oni što osjećaju da su drugi spol.