Disney

Calla
Legenda foruma
Legenda foruma
Has thanked: 2773 times
Been thanked: 2209 times
Status: Offline

Re: Roditelji se bune jer se u bh. kinima prikazuje dječiji film u kojem je glavni junak gay

Post by Calla »

Koraci_u_noci wrote: 06 Dec 2022, 10:22 Treba ba zabranit roditeljima da s djecom u kino idu, pokvarise im svu zabavu. Mozes ga dopratit do sjedista i mrs
:D.
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
Calla
Legenda foruma
Legenda foruma
Has thanked: 2773 times
Been thanked: 2209 times

Re: Roditelji se bune jer se u bh. kinima prikazuje dječiji film u kojem je glavni junak gay

Post by Calla »

Bosnia_Nord wrote: 06 Dec 2022, 14:07 @Dori traži godišnji i kupi prva sjedišta za ovaj festival.
Da vidi dijete da ima drugačijih ccc :zubi
Image
Al de da tebe prvo malo izvjezbamo, :obrve
upregnemo u poveze I prosetamo po ulici na povezu da vidimo jesi li dovoljno kompatibilan za ljudski Faktor izjednacavanja. :oo
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
Nice
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 24463 times
Been thanked: 10619 times

Post by Nice »

Laser wrote: 06 Dec 2022, 11:41
Chan wrote: 05 Dec 2022, 23:30
Ne mora svako imati potomstvo. Ja bih volio da neki ljudi nikad nisu imali isto zbog toga koliko su pokvareni i kakvi sve monstrumi mogu biti.
Opa Đurđo. Šta je slijedeći korak, osim selekcija i davanje dozvole za roditeljstvo:

- Jel ono ti ne lajkaš pedere?
- Ne lajkam.
- Glasaš li za SDA?
- Glasam.

- Aha, vodite đubre i uštrojite ga, da se zlo dalje ne koti.

Znam ja vas liberalne, yebem ja vas. :D.
Sva se naježim na izraz "dozvola za roditeljstvo"
Mada mislim da si preuveličao i nagrdio Chanovu misao, je li tako :pusa
Nice
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 24463 times
Been thanked: 10619 times

Post by Nice »

Koraci_u_noci wrote: 06 Dec 2022, 10:22 Treba ba zabranit roditeljima da s djecom u kino idu, pokvarise im svu zabavu. Mozes ga dopratit do sjedista i mrs
Samo do blagajne, kako su i nas pratili :D.
Laser
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 1275 times
Been thanked: 4078 times

Post by Laser »

Chan wrote: 06 Dec 2022, 16:35
Laser wrote: 06 Dec 2022, 15:23

Bolje i to nego preispitivat ko bi se trebo porađat, a ko ne. :oo
Jbg buraz. Slab sam na djecu, a kad djeca pate sa monstruoznim roditeljima onda naravno da bih, da mogu, takvima zabranio da imaju djecu kad bih znao unaprijed da nisu sposobni za roditeljstvo i brigu o potomku. Isto tako mi je jasno da se to kosi sa osnovnim ljudskim pravima.
Jesil pošo il si došo? Yebo bi se da ti ne uđe?

Potencijalni diktatorčić koji još nije raščistio sa savješću, ali samo što nije. Želja za dominacijom nad nepoželjnima nezadrživo nadire i ruše sve moralne dileme. :D.

Nije ti lahko.
Klanjam džematile po parkovima.
Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4452 times
Been thanked: 3414 times

Post by Melek »

I Laser je gej, znam iz prve ruke :kafa
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Laser
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Laser »

Nice wrote: 06 Dec 2022, 17:15
Laser wrote: 06 Dec 2022, 11:41

Opa Đurđo. Šta je slijedeći korak, osim selekcija i davanje dozvole za roditeljstvo:

- Jel ono ti ne lajkaš pedere?
- Ne lajkam.
- Glasaš li za SDA?
- Glasam.

- Aha, vodite đubre i uštrojite ga, da se zlo dalje ne koti.

Znam ja vas liberalne, yebem ja vas. :D.
Sva se naježim na izraz "dozvola za roditeljstvo"
Mada mislim da si preuveličao i nagrdio Chanovu misao, je li tako :pusa
Svakoj akciji prethodi neka misao.

Čuvaj se svakakvih misli. :pusa
Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:
Has thanked: 22788 times
Been thanked: 20865 times
Status: Online

Post by Masamune »

Laser wrote: 06 Dec 2022, 18:35
Chan wrote: 06 Dec 2022, 16:35
Jbg buraz. Slab sam na djecu, a kad djeca pate sa monstruoznim roditeljima onda naravno da bih, da mogu, takvima zabranio da imaju djecu kad bih znao unaprijed da nisu sposobni za roditeljstvo i brigu o potomku. Isto tako mi je jasno da se to kosi sa osnovnim ljudskim pravima.
Jesil pošo il si došo? Yebo bi se da ti ne uđe?

Potencijalni diktatorčić koji još nije raščistio sa savješću, ali samo što nije. Želja za dominacijom nad nepoželjnima nezadrživo nadire i ruše sve moralne dileme. :D.

Nije ti lahko.
Nije. Zato imamo tebe moralnu vertikalu :D.
Laser
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Laser »

Melek wrote: 06 Dec 2022, 18:36 I Laser je gej, znam iz prve ruke :kafa
Pušio si mi? :D.
Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4452 times
Been thanked: 3414 times

Post by Melek »

Laser wrote: 06 Dec 2022, 18:55
Melek wrote: 06 Dec 2022, 18:36 I Laser je gej, znam iz prve ruke :kafa
Pušio si mi? :D.
Jašta.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Koraci_u_noci
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 9496 times
Been thanked: 10311 times

Post by Koraci_u_noci »

Nice wrote: 06 Dec 2022, 17:16
Nesto se ne sjecam da su nas uopste pratili, bar mene nisu. Ono vec u drugom trecem razredu se samostalno islo. Prvi film mi je bio sa skolom, Cudesna suma, poslije sam sam bio, E.T., Ratovi zvijezda, Vatrene ulice, Kobra, znam da smo u cetvrtom poslije skole isli Vod smrti gledati, ulaznica bila 100 dinara, tako nesto, ovaj skolski imao 175, a ja dodao jos 25 i taman bilo
Pobjeci sad od svega zelim
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41530 times
Been thanked: 28309 times

Post by Rum »

Koraci_u_noci wrote: 06 Dec 2022, 20:03
Nice wrote: 06 Dec 2022, 17:16

Nesto se ne sjecam da su nas uopste pratili, bar mene nisu. Ono vec u drugom trecem razredu se samostalno islo. Prvi film mi je bio sa skolom, Cudesna suma, poslije sam sam bio, E.T., Ratovi zvijezda, Vatrene ulice, Kobra, znam da smo u cetvrtom poslije skole isli Vod smrti gledati, ulaznica bila 100 dinara, tako nesto, ovaj skolski imao 175, a ja dodao jos 25 i taman bilo
Kamo

Image
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41530 times
Been thanked: 28309 times

Post by Rum »

Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6707 times

Post by greeneyes »

Samo sabura
Bosnia_Nord
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Has thanked: 97 times
Been thanked: 219 times

Post by Bosnia_Nord »

Calla wrote: 06 Dec 2022, 16:48
Bosnia_Nord wrote: 06 Dec 2022, 14:07 @Dori traži godišnji i kupi prva sjedišta za ovaj festival.
Da vidi dijete da ima drugačijih ccc :zubi
Image
Al de da tebe prvo malo izvjezbamo, :obrve
upregnemo u poveze I prosetamo po ulici na povezu da vidimo jesi li dovoljno kompatibilan za ljudski Faktor izjednacavanja. :oo
Nisam ja toliko moderan da učestujem u ovakvim događajima, mislim da je se moglo i zaključiti iz mojih poruka ovdje.
Ali vidim da si ti raspolozena, tako da na koljena, brnjica i onda ćeš biti još više "cool Evropska mama".
Još kad bi te recimo neko jahao sa brnjicom, ma jooj tvojoj modernosti ne bi bilo kraja :zubi
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 25297 times
Been thanked: 6634 times

Post by Veca »

...ama neka ih, neka imaju i svoja prava, neka ponekad i paradiraju, ne treba ih se dirati, ali nemoj mi ih, hinjski, uturati u crtanim filmovima, vrticima-maloj djeci! ...ja svojima sve objasnila kad je doslo vrijeme za to! :cudi
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
civor
Sitna buranija
Sitna buranija
Mood:
Has thanked: 6 times
Been thanked: 9 times

Post by civor »

Dakle,izgleda da i dalje većina ljudi misli da će im dijete postati gey , homoseksualac samo time ako vidi nekoga ko je takav , šta , kao svidjet će se to djetetu , pa će tek tako odustati od "ganjanja" žeMskih ! :lupa

Možda sam ja glup, primitivan, nedovoljno obrazovan ,
ali mislim da se protiv instinkta ne može!
Ako je ko predodređen da bude gey, biti će, ako je neko predodređen da bude hetero , biti će , i ne može niti jedan roditelj to djetetu "izbaciti iz glave".
Takav se rodiš , takav si kakav si (ovakav ili onakav) , i takvoga te treba prihvatiti :cool
Vidim svoju majku kako sikter kuva ajvar bajram vakuf bojler rahatventil kahvu starome babajku , čarobniceeee....
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia »

Pa eto super. Ne moraju nas onda smarati pederlukom na svakom koraku
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma
Has thanked: 31388 times
Been thanked: 29129 times

Post by Morgen »

civor wrote: 07 Dec 2022, 06:48 Dakle,izgleda da i dalje većina ljudi misli da će im dijete postati gey , homoseksualac samo time ako vidi nekoga ko je takav , šta , kao svidjet će se to djetetu , pa će tek tako odustati od "ganjanja" žeMskih ! :lupa

Ako je ko predodređen da bude gey, biti će, ako je neko predodređen da bude hetero , biti će , i ne može niti jedan roditelj to djetetu "izbaciti iz glave".
Takav se rodiš , takav si kakav si (ovakav ili onakav) , i takvoga te treba prihvatiti :cool
I evo jos jedan 👍🏻
Bosnia_Nord
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Has thanked: 97 times
Been thanked: 219 times

Post by Bosnia_Nord »

civor wrote: 07 Dec 2022, 06:48 Dakle,izgleda da i dalje većina ljudi misli da će im dijete postati gey , homoseksualac samo time ako vidi nekoga ko je takav , šta , kao svidjet će se to djetetu , pa će tek tako odustati od "ganjanja" žeMskih ! :lupa

Stvar je što je upitno da li je danas svako gej iskreno gej. Ne kažem da neko glumi geja a da je u sebi straight nego koliko mediji imaju uticaja da neko bude gej.

Već sam par puta pisao, zanima me da li bi svi gay ljudi bili gay da su živjeli prije 100 godina ako bih ih tajno pitao a ne javno. Odnosno da li bi se u sebi tajno osjećali gay prije 100 godina.
Kao i oni što osjećaju da su drugi spol.
Post Reply

Return to “Antene, kablovska, resiveri, TV oprema”