Još 8 radnih dana, pa godišnji

Moderator: VIP
Ma divno, kod mene na poslu svi ili na odmoru ili bolesni tako da imam puuuuno posla
Ali ove godine bas loše padaju praznici….U sred vikenda. Čak i iduće čini mi se
7 sedmica godišnje…..Plus nekih extra dana, praznika i naradjenih sati…..Državna firma
Čak i pričaju o radnoj sedmici od 4 danaChan wrote: 12 Dec 2022, 07:02 Oj 7 sedmica pored praznika i ostalog
I onda ovdje kukaju kako treba ukinuti 02.05. kao praznik![]()
Ko da si znala o cemu dumam. 3.5 godine i 96 pecata i zove teta sa saltera kaze gotovo je. Jos samo jedan pecat, za jedno 20 dana. Pa onda mozes skupljati papire dalje. Sve sa pecatima.
Spominju li kod vas?
Ovdje imaš nešto sto se zove Bank ID….Digitalni potpis. U sve živo ulaziš s tim. Od poreske do banke….I ja šta mi god treba, ulogas se, dobiješ papir proslijedis dalje i to je to….HAVANA wrote: 12 Dec 2022, 07:11Ko da si znala o cemu dumam. 3.5 godine i 96 pecata i zove teta sa saltera kaze gotovo je. Jos samo jedan pecat, za jedno 20 dana. Pa onda mozes skupljati papire dalje. Sve sa pecatima.Naravno sve cu ja to nositi, ne postoji digitalna forma i komunikacija, baza podataka...
Ne spominju
I povećati porez
Mi skoro imali neku radionicu, naše radno mjesto 2030….U svakoj grupi rade roboti, a mi uživamo i kontrolisemo robote telefonima
Ma nije porez toliko los, vise vi to placate.Dori wrote: 12 Dec 2022, 07:26I povećati porezFuddo wrote: 12 Dec 2022, 07:23
Ne spominju
Nama mogu samo ukidat i ovo malo sto imamo.
Ovi ljudi nisu normalni.
I niko se i ne buni![]()
Skoro bila sa nekim Amerima na večeri….Nešto bezveze spomenemo tu temu….A jbt, pa nevjerovatno koliko i šta plaćate.
Plus recimo porodiljsko bolovanje…3 mjeseca i to je to
Users browsing this forum: No registered users and 15 guests