gledam kroz prozor, pahulje cudnovato odsijavaju na suncu, poigravaju, trepere... nekako kao da cujem da se smijulje, podsjecaju na vas.
za tebe, dori, dzulijanu, immuno, zanu (a mozda sam joj na foe)
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
gledam kroz prozor, pahulje cudnovato odsijavaju na suncu, poigravaju, trepere... nekako kao da cujem da se smijulje, podsjecaju na vas.

Sreca pa se vratih da cujem.Arthur Dent wrote: 12 Dec 2022, 13:40gledam kroz prozor, pahulje cudnovato odsijavaju na suncu, poigravaju, trepere... nekako kao da cujem da se smijulje, podsjecaju na vas.![]()
hvala sjenooo.Shadow wrote: 12 Dec 2022, 13:54Sreca pa se vratih da cujem.Arthur Dent wrote: 12 Dec 2022, 13:40
gledam kroz prozor, pahulje cudnovato odsijavaju na suncu, poigravaju, trepere... nekako kao da cujem da se smijulje, podsjecaju na vas.![]()
Aman glasa!
Popravio si ovaj sumorni dan.
A nisi joj na foe bolanrekla ti je..
Hvala.
![]()
Sve nesto prebirem po glavi forumske kafe, rostilje i sijela.....Jesmo li se mi sreli ikad?
Nismo dorislave, jedanput zamalo da se upoznamo. mislim da smo se mimoisli. ti si odlazila, ja dolazio. prosli jedno pokraj drugog. rekose mi tada, ono je bila dori.Dori wrote: 12 Dec 2022, 14:14Sve nesto prebirem po glavi forumske kafe, rostilje i sijela.....Jesmo li se mi sreli ikad?![]()
Sjecas li se ti? Ja pola raje zaboravila....A bas ih puno upoznala....

U Robotu u Hrasnom? Bio Muha sa ekipom (Sarajka, Jasna, Valter....)Arthur Dent wrote: 12 Dec 2022, 14:19Nismo dorislave, jedanput zamalo da se upoznamo. mislim da smo se mimoisli. ti si odlazila, ja dolazio. prosli jedno pokraj drugog. rekose mi tada, ono je bila dori.Dori wrote: 12 Dec 2022, 14:14
Sve nesto prebirem po glavi forumske kafe, rostilje i sijela.....Jesmo li se mi sreli ikad?![]()
Sjecas li se ti? Ja pola raje zaboravila....A bas ih puno upoznala....![]()

A sto ja tu nisam bio? Jel to ono kad ste mi racune slali da platim?Dori wrote: 12 Dec 2022, 14:22U Robotu u Hrasnom? Bio Muha sa ekipom (Sarajka, Jasna, Valter....)Arthur Dent wrote: 12 Dec 2022, 14:19
Nismo dorislave, jedanput zamalo da se upoznamo. mislim da smo se mimoisli. ti si odlazila, ja dolazio. prosli jedno pokraj drugog. rekose mi tada, ono je bila dori.![]()
Ne,ne. Samo muha, valter i jos jedna djevojka je bila.Dori wrote: 12 Dec 2022, 14:22U Robotu u Hrasnom? Bio Muha sa ekipom (Sarajka, Jasna, Valter....)Arthur Dent wrote: 12 Dec 2022, 14:19
Nismo dorislave, jedanput zamalo da se upoznamo. mislim da smo se mimoisli. ti si odlazila, ja dolazio. prosli jedno pokraj drugog. rekose mi tada, ono je bila dori.![]()
muha je sve platio... ceh cijele kafane i nesto za ponijeti, sve sa 10 maraka!

ne znam ti to. mi smo jedan dernek kod mene na vikendici pravili. nikog nisam poznavao, al bila superica furka, bas fina ekipa. druzili se, pjevali, smijali, zezali. nadam se da su svi dobro i zdravo.Koraci_u_noci wrote: 12 Dec 2022, 14:37 To su vremena bila. Sad se jedva srecu jedan na jedan, a kamol da se vece drustvo okupi

hvala skin!Skin wrote: 12 Dec 2022, 14:40 au vau. bas lijepo pjevas. ovdje mirise na snijeg, i uxasno hladno, ali snijega nema jos. nadam se da ces ga prizvati ovom pjesmom!
Users browsing this forum: Nora Ibsenova and 2 guests