Jaaaoooo
Kupio si me za ceo zivot
Moderator: VIP

Ovo je moja!!!!!Arthur Dent wrote: 12 Dec 2022, 16:20stari, al nemas pojma kako sam se pozelio rastavit u paramparcad... i onda gitaru udariti oko cmola...
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
spacebound wrote: 12 Dec 2022, 15:24 Ljudi moji! Mi smo pobijedili inzulinsku rezistenciju!!! Za 8 mjeseci smo joj mamicu milu![]()

HvalaChan wrote: 12 Dec 2022, 16:31Čestitamspacebound wrote: 12 Dec 2022, 15:24 Ljudi moji! Mi smo pobijedili inzulinsku rezistenciju!!! Za 8 mjeseci smo joj mamicu milu![]()
![]()
To su najljepše vijesti

immuno wrote: 12 Dec 2022, 16:42spacebound wrote: 12 Dec 2022, 15:24 Ljudi moji! Mi smo pobijedili inzulinsku rezistenciju!!! Za 8 mjeseci smo joj mamicu milu![]()
![]()
svaka cast
![]()

Topim seHAVANA wrote: 12 Dec 2022, 16:22Ajooooj majko emotivno emotivnooooArthur Dent wrote: 12 Dec 2022, 16:20
stari, al nemas pojma kako sam se pozelio rastavit u paramparcad... i onda gitaru udariti oko cmola...
Ulica nas odgojila a kafana majka bila...
Šta traži zauzvrat?HAVANA wrote: 12 Dec 2022, 16:11 Ibanez imitacija gibson j200. Reko mi je fuddo gibsona kupit.Ima toga u americi dosta.

Mi za prošlu Novu Godinu našli neki djeciji mikrofon….Ali dobar pravo. Ima i onaj ehooooo i Bluetooth svasta nešto….

Bravospacebound wrote: 12 Dec 2022, 15:24 Ljudi moji! Mi smo pobijedili inzulinsku rezistenciju!!! Za 8 mjeseci smo joj mamicu milu![]()

On je u ovom periodu usvojio zdrave prehrambene navike, sto mu je super i za ubuduce. Dogovorili smo se i prije nego je bio nalaz da i ako bude dobar nastavit ce konzumirati integralno brasno, nece piti sokove, umjereno sa slatkisima, rijetko grickalice, puno povrca i salataMorgen wrote: 12 Dec 2022, 16:48Bravospacebound wrote: 12 Dec 2022, 15:24 Ljudi moji! Mi smo pobijedili inzulinsku rezistenciju!!! Za 8 mjeseci smo joj mamicu milu![]()
Koliko ce ti biti zahvalan kao odrastao covek
Morate ipak nastaviti da pazite na ishranu?

E odlicnospacebound wrote: 12 Dec 2022, 16:54On je u ovom periodu usvojio zdrave prehrambene navike, sto mu je super i za ubuduce. Dogovorili smo se i prije nego je bio nalaz da i ako bude dobar nastavit ce konzumirati integralno brasno, nece piti sokove, umjereno sa slatkisima, rijetko grickalice, puno povrca i salataMorgen wrote: 12 Dec 2022, 16:48
Bravo
Koliko ce ti biti zahvalan kao odrastao covek
Morate ipak nastaviti da pazite na ishranu?![]()

Najbolje moguce vijesti.spacebound wrote: 12 Dec 2022, 15:24 Ljudi moji! Mi smo pobijedili inzulinsku rezistenciju!!! Za 8 mjeseci smo joj mamicu milu![]()

ironman wrote: 12 Dec 2022, 16:58spacebound wrote: 12 Dec 2022, 15:24 Ljudi moji! Mi smo pobijedili inzulinsku rezistenciju!!! Za 8 mjeseci smo joj mamicu milu![]()
Najbolje moguce vijesti.![]()

Znala sam ja da neće džabe
I tespih na retrovizoru
onaj flourescentni sa cabe!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest