JMBG protesti
Moderator: Krokodil Behko
Re: JMBG protesti
Pa šta ćemo onda kad nemamo za koga glasati?
Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11. 

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9565 times
- Been thanked: 11305 times
- Status: Online
- gejsha
- Inventar foruma
- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
Duša mala, nek joj je laka zemlja.
Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3884 times
- Been thanked: 2923 times
...jaj grehote mako mila....
nek ti je rahmet ....andjelu...

nek ti je rahmet ....andjelu...
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- bagra
- Forum [Bot]
- Has thanked: 492 times
- Been thanked: 1077 times
Re: Tromjesečna beba ne može na operaciju jer nema JMB

Jadno dijete.
U isto tak jadnoj zemlji.

Maja wrote:Potpredsjednik Kluba poslanika Stranke demokratske akcije u Predstavničkom domu Federalnog parlamenta, Jasmin Duvnjak, osjetio je potrebu da na svom Facebook profilu prokomentira burne događaje ispred Parlamenta BiH
![]()
![]()
![]()

Bottom of the bottom, stob rekle kolege s bibisija.

Ima ona jebo zemlju koja bosne nema. Mislim da nam, s 'vakim, nemaju na cem zavidit ekšli...

Boljeb izgledo da je sutio samo...

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9565 times
- Been thanked: 11305 times
- Status: Online
Anonimousi oborili sajt Vijeća ministara i neće ga vratiti dok se ne usvoji zakon o JMBG.
Radmanović glasao protiv parafiranog sporazuma sa HR a o prelasku granice.
Krajnji rok je prekosutra. Ovo je kraj a što je još gore, NEMA ALTERNATIVE.
Radmanović glasao protiv parafiranog sporazuma sa HR a o prelasku granice.
Krajnji rok je prekosutra. Ovo je kraj a što je još gore, NEMA ALTERNATIVE.
- bagra
- Forum [Bot]
Upravo genijalno !!!Krokodil Behko wrote:Anonimousi oborili sajt Vijeća ministara i neće ga vratiti dok se ne usvoji zakon o JMBG.
Al fakat.
Imaju moju podrsku, bar ovak... papirnato, posto haker (sad tek zalim) i nijesam.
Mada, vjerujem da ovim neolitancima nasim vodjama, o, velikim i nece bas
nedostajat web oficijelni sajt. Mada jel ponekoj logici - trebob. Ehh....

Ja imam nešto u glavi al ne žilim podijeliti mišljenje s vama jer ja sasvim drugačije sve to vidim.
Mada ne bi bilo zgoreg da vi sami ovdje dođete do dna i postavite sebi pitanje a ujedno pokušate pronaći odgovor.
Dakle, pitanje glasi; zašto je uopšte ukinut taj famozni JMBG ?
Eto, ja skonto a vama je i to dovoljno da vas uputim a sad kontajte i to nije bezveze, oni su spremni i na žrtve, samo ne bil se ostvario njihov plan.
Od 1992 pa do 1995 su također bili spremni na žrtve i to zbog planova koje su pravili iza zatvorenih vrata.
Dakle, JMBG se nije slučajno desio, postoji plan.
Mada ne bi bilo zgoreg da vi sami ovdje dođete do dna i postavite sebi pitanje a ujedno pokušate pronaći odgovor.
Eto, ja skonto a vama je i to dovoljno da vas uputim a sad kontajte i to nije bezveze, oni su spremni i na žrtve, samo ne bil se ostvario njihov plan.
Od 1992 pa do 1995 su također bili spremni na žrtve i to zbog planova koje su pravili iza zatvorenih vrata.
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM

Zivjeli anonimusi
Sto je najtuznije, naravno da nije nestalo brojeva slucajno

Sto je najtuznije, naravno da nije nestalo brojeva slucajno
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
- Peggy Sue
- Aktivni forumaš
Strah me, jer nisi jedini koji je dosao do istog zakljucka.. Ne zna se, ali prije nekih sedam dana je malo falilo da se stvari ozbiljno zakuhaju.. Razumijes vec sta hocu da ti kazem.. Cula sam ova razmisljanja od daleko pametnijih glava nego sto smo ti i ja.. Tako da me sve to dodatno brine...mrki62 wrote:Ja imam nešto u glavi al ne žilim podijeliti mišljenje s vama jer ja sasvim drugačije sve to vidim.
A sto se samih protesta tice..
Nastoji se da budu dostojanstveni.. A ja vas pitam - je li dostojanstvo organizovati svirku i koncert samo 1 dan nakon sto je umrla mala bebica bez JMBG? Mislim da smo malo izasli iz okvira razuma ovog puta...
Peggy i meni je malo nejasan taj koncert, čak i kad ga izdvojim od slučaja Belmine opet nekako ne ide...možee biti jedino da ti i ja tu nismo uhvatile neku ironiju...u novinama je pisalo da su oni rekli da organizuju koncert da bi "političari lakše radili svoj posao".

- bagra
- Forum [Bot]
Neb da Vama dvjema na muku prisjedam al virujen dasan ja skuzio (ironiju).
Prvoj bilo ono kasuse protestanti odmaknuli jerse gospoda, mos mislit, nije sigurno
osicala.
Sad - evo im ikoncerta (p im materina) dabse onak.... razrahatili bas.
Znam da onak, naoko, djeluje neprikladno sad - al takismovam mi bossanci - tvrd,
ironican, orah - zube slomi alGa nepolomi....
Das ja pitan i da malo blize sam, jab organizira jedan pravi pravcati.... maskerambamballs.
Svib imali vake maske i svib upravo jurisali na presednistvo nam nase milo.

Prvoj bilo ono kasuse protestanti odmaknuli jerse gospoda, mos mislit, nije sigurno
osicala.

Znam da onak, naoko, djeluje neprikladno sad - al takismovam mi bossanci - tvrd,
ironican, orah - zube slomi alGa nepolomi....

Das ja pitan i da malo blize sam, jab organizira jedan pravi pravcati.... maskerambamballs.
Svib imali vake maske i svib upravo jurisali na presednistvo nam nase milo.

Mislila sam da sam jedina koja smatra da taj koncert nije nikako prilican situaciji. Pa cak i da dijete nije umrlo, sta je poenta tog "smetanja", mogu jednostavno doci i podrzati demonstrante, ne nego mora se znati da su bili tu. Ne volEm to
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
Počeo koncert bh. bendova ispred Parlamenta BiH
Od 17:00 do 22:00 sata nastupit će Frenkie, Dubioza kolektiv, Letu štuke, Zoster, Skroz, Dvadesetorica, Grof Đuraz, KZU ole ole & PZU oje oje i Billy Andol.
Ispred Parlamenta BiH okupilo se nekoliko stotina građana koji su došli kako bi dali podršku protestima, ali i zabavili se.
"I narednih dana organizovat ćemo brojne akcije, u okviru protesta za JMB. Cilj nam je zadržati ljude i istrajati sve dok zakon o JMB konačno ne bude usvojen", kazao je za Klix.ba Šemsudin Maljević.
Bendovi koji su odlučili napraviti besplatan koncert ispred Parlamenta i na taj način iskazati podršku protestima istakli su da deja je da bendovi ugroženim parlamentarcima svojom muzikom pruže bar malo utjehe i podstreka za efikasniji rad i brže donošenje zakona.
"Vrlo je važno da se pokaže dobra volja i ne treba biti ispoljavanja ljutnje ili agresije. Bitno je poslati dobre vibracije, a muzika je odličan medij. Parlamentarcima trebamo samo poručiti da ih je narod birao i da upravo zbog toga trebaju raditi u korist građana", kazao je Mario Knezović iz benda Zoster.
Feđa Štukan je još jednom ponovio da će protesti će biti nastavljeni do 30. juna, odnosno do roka koji je dat parlamentarcima da usvoje zakon o JMB te istakao da su akcije posljednjih dana pokazale da protesti u vezi sa JMB ukidaju granice između entiteta.
Ne znam za vas, ali ja veću glupost odavno nisam pročitala.
Od 17:00 do 22:00 sata nastupit će Frenkie, Dubioza kolektiv, Letu štuke, Zoster, Skroz, Dvadesetorica, Grof Đuraz, KZU ole ole & PZU oje oje i Billy Andol.
Ispred Parlamenta BiH okupilo se nekoliko stotina građana koji su došli kako bi dali podršku protestima, ali i zabavili se.
"I narednih dana organizovat ćemo brojne akcije, u okviru protesta za JMB. Cilj nam je zadržati ljude i istrajati sve dok zakon o JMB konačno ne bude usvojen", kazao je za Klix.ba Šemsudin Maljević.
Bendovi koji su odlučili napraviti besplatan koncert ispred Parlamenta i na taj način iskazati podršku protestima istakli su da deja je da bendovi ugroženim parlamentarcima svojom muzikom pruže bar malo utjehe i podstreka za efikasniji rad i brže donošenje zakona.
"Vrlo je važno da se pokaže dobra volja i ne treba biti ispoljavanja ljutnje ili agresije. Bitno je poslati dobre vibracije, a muzika je odličan medij. Parlamentarcima trebamo samo poručiti da ih je narod birao i da upravo zbog toga trebaju raditi u korist građana", kazao je Mario Knezović iz benda Zoster.
Feđa Štukan je još jednom ponovio da će protesti će biti nastavljeni do 30. juna, odnosno do roka koji je dat parlamentarcima da usvoje zakon o JMB te istakao da su akcije posljednjih dana pokazale da protesti u vezi sa JMB ukidaju granice između entiteta.
Ne znam za vas, ali ja veću glupost odavno nisam pročitala.

- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Ja sam nesto kontala ovako.......mislim da cu se jednim dijelom sloziti s mrkijem (da
).....zaguzvali su oko jmbg,tako da skrenu pozornost s vaznijih problema......kad to pitanje riješe ispašće da su nešto uradili......zapravo se baš ništa nije desilo.......ako me razumijete
Ne znam sta konkretno misle pametnije glave,ovo su neke laičke pretpostavke....

Ne znam sta konkretno misle pametnije glave,ovo su neke laičke pretpostavke....
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.