Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
- Hvala vam što ste me pozvali, vi ste jedini to učinili. Ono što sam ja mislio i planirao zbog, prvo svoje časti i porodice, Tešnja i Tešnjaka, ja ću se svakako obratiti sutra medijima ispred objekta. Pozvat ću medije koji žele da čuju odgovor na to šta je bilo. Sada nisam u trenutku da detaljnije komentiram s obzirom da čistimo i radimo.
Ja sekunde nemam grižnje savjesti, niti mislim da sam nešto uradio loše ili nemoralno na bilo koji način - rekao je Tahirović, vlasnik "Haustora" za portal "Avaza".
Dori wrote: 12 Dec 2022, 19:55
Ima li ovdje neko iz Krajine? Kako je tamo ovih dana?
Hvala za interesovanje Dori.
Bolje je od juče, ali jeste bilo loše.
Nikad brže nije došlo do rasta vode da mještani kritičnih dijelova nisu uspjeli reagovati na vrijeme.
Ali de, viša sila.
Meni to nije jasno
Sad ce bit, eno ga dijasporac serenda
Al brate dragi, poplavi jednom, dvaput, triput…
Pa hoce li iko ikad rec, ljudi mozda bi mi trebali poceti pravit kakav nasip, nesta?
Kod nas vazda, et, visa sila, stas mu, tako je moralo bit
Nikad brže nije došlo do rasta vode da mještani kritičnih dijelova nisu uspjeli reagovati na vrijeme.
Ali de, viša sila.
E super....A je li kisa i dalje ili je prestala?
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Ali de, viša sila.
Ali de, viša sila.
Aha, viša sila. Tako znači nazivate vašu nesposobnost i nerad? Ok.
Možda da se malo očiste korita rijeka? Ljeti kad budu suše, vidiš da su korita rijeka plitka jer je voda nanijela mulj i šljunak.
Kad sam ljetos bio u sanskom mostu, ljudi stoje na sredini korita rijeke sane a voda im do koljena.
Jes, viša sila
Ali de, viša sila.
Aha, viša sila. Tako znači nazivate vašu nesposobnost i nerad? Ok.
Možda da se malo očiste korita rijeka? Ljeti kad budu suše, vidiš da su korita rijeka plitka jer je voda nanijela mulj i šljunak.
Kad sam ljetos bio u sanskom mostu, ljudi stoje na sredini korita rijeke sane a voda im do koljena.
Jes, viša sila
Nemoj meni toooooo...
Bom' sam ja Kladušnicu i Grabarsku očistila...