Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Bolje mnogo pocela sa terapijom
Kako si ti, je li hladno u Bosni?
Na Photo Dana sam ostavila sliku velikog Bozicnog drveta, a oko palme
Ko i vrijeme sam..
Nisam spavala nikako.. da vidim kako je to.
Drago mi je da si bolje.
A fotku cu da snimim
Ako ce ti pomoci, i ja uzasno lose spavam...
Prije nesrece sam jednu noc htjela ici u kupovinu (jer neki stores rade 24/7) ali vrata od garaze bi dragog probudilo pa bih onda morala objasniti gdje sam krenula u 1:25 pm
Ko i vrijeme sam..
Nisam spavala nikako.. da vidim kako je to.
Drago mi je da si bolje.
A fotku cu da snimim
Ako ce ti pomoci, i ja uzasno lose spavam...
Prije nesrece sam jednu noc htjela ici u kupovinu (jer neki stores rade 24/7) ali vrata od garaze bi dragog probudilo pa bih onda morala objasniti gdje sam krenula u 1:25 pm
Onaj osjećaj kad nekome nešto 20 puta objasniš kako se nešto radi, pa ti dođe 21. put da te pita kako se to radi.
Ja bih ove ljude strpao u grupu problematičnih zaposlenika. Ne moraš biti džubre od osobe i praviti probleme. Dovoljno je imati pristup hoj mi se hoj i da uvijek razmišljaš o tome da ima neko drugi koji će nešto za tebe završiti jer ti to "ne znaš". Rijetki su koji stvarno ne znaju i koji su limitirani u tom pogledu. Više je onih koji to ne žele da znaju u našim radnim okruženjima.
Dakle, osjećaj je da bi tu osobu najradije nabio nogom u guzicu.
Chan wrote: 16 Dec 2022, 14:13
Onaj osjećaj kad nekome nešto 20 puta objasniš kako se nešto radi, pa ti dođe 21. put da te pita kako se to radi.
Ja bih ove ljude strpao u grupu problematičnih zaposlenika. Ne moraš biti džubre od osobe i praviti probleme. Dovoljno je imati pristup hoj mi se hoj i da uvijek razmišljaš o tome da ima neko drugi koji će nešto za tebe završiti jer ti to "ne znaš". Rijetki su koji stvarno ne znaju i koji su limitirani u tom pogledu. Više je onih koji to ne žele da znaju u našim radnim okruženjima.
Dakle, osjećaj je da bi tu osobu najradije nabio nogom u guzicu.
Takvi uglavnom najbolje prodju, još ako se znaju ulizati šefovima iznad...