Pa lici malo.
I ti se bez kuce osto zbog Prevlake.
Et, mores dole otic, ribe faCat.
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Pa lici malo.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

uvjek sam ovde govorio da nasi moraju igrat prgavije

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

"A onda su na lukav način Dodiku dali četvrtog delegata u Domu naroda, a sada su otvorili karte i otvoreno podržali Srebrenku Golić da bi im onda SNSD i HDZ isporučili srpski klub u Domu naroda FBiH. Tako su pomogli Osmorki koja nigdje nema većine i koja ništa ne može uraditi bez SNSD-a I HDZ. Vidjet ćemo u mjesecima pred nama na šta su sve pristali i šta su potpisali", dodao je.

Gdje? Ne vidim jedan jedini argument da se nešto izdaje i prodaje.Krokodil Behko wrote: 17 Dec 2022, 16:50 što je npr, na stranicama ovog foruma najmanje 1000 postova s informacijama o izdaju zemlje i oni to ništa ne vide?

Taare wrote: 17 Dec 2022, 17:04Gdje? Ne vidim jedan jedini argument da se nešto izdaje i prodaje.Krokodil Behko wrote: 17 Dec 2022, 16:50 što je npr, na stranicama ovog foruma najmanje 1000 postova s informacijama o izdaju zemlje i oni to ništa ne vide?
Što se mene tiče, bitno je da se konačno skine ta mafijaška sda hobotnica.

poslusaj Abdica(Babu)i njegove nastupe 90-tihTaare wrote: 17 Dec 2022, 17:57 Et, super. Čekamo rezultate.
mislim da će nam biti bolje i da će se konačno suzbiti korupcija i da će krenuti ozbiljniji ekonomski razvoj.
Lik non stop priča o ekonomskom razvoju i ima moju podršku.
Još ako dođe do procesa korumpiranom sda kadru, puna šaka brade.

Ovo nesta na racun sda i njihovih satelita il sta?