Uljenile se..

Moderator: VIP
E znam ja sta je micelarna.Kako se ba umiva,to ono da trljas sminku?
paz' da ne preceras ahbabu, tolko nisi mogo ni kad si 30 godina mladji bio!
Zana wrote: 21 Dec 2022, 10:15
Pa ranije je postojala mogućnost da pogledaš post nekog ko ti je na foe listi. Sada više nema. Trebalo bi ga skinuti sa foe liste da vidiš ijedan post. Meni nekad đavo nije dao mira pa bih pogledala.
Arthur Dent wrote: 21 Dec 2022, 10:17Zana wrote: 21 Dec 2022, 10:15
Pa ranije je postojala mogućnost da pogledaš post nekog ko ti je na foe listi. Sada više nema. Trebalo bi ga skinuti sa foe liste da vidiš ijedan post. Meni nekad đavo nije dao mira pa bih pogledala.pa koliko postova i forumasa ti ne vidis?
pa eto, nema ni ona bore... al sto onu vodu krsti da mi je znati? mozda zbog uroka, haj znani..
Arthur Dent wrote: 21 Dec 2022, 10:22sta bona 37?37 forumasa na foe? pa koliko ih vidis, sunce te ogrijalo? 7?
Kako ja nemam tu foe,treba li mi to?Zana wrote: 21 Dec 2022, 10:15
Pa ranije je postojala mogućnost da pogledaš post nekog ko ti je na foe listi. Sada više nema. Trebalo bi ga skinuti sa foe liste da vidiš ijedan post. Meni nekad đavo nije dao mira pa bih pogledala.
Zana wrote: 21 Dec 2022, 10:27Arthur Dent wrote: 21 Dec 2022, 10:22
sta bona 37?37 forumasa na foe? pa koliko ih vidis, sunce te ogrijalo? 7?
Pa tu su svi. I oni stari, banovani. Tu su i klonovi. Na onu Mundži ide 3 nicka, bar. Pa ovi novi, koji su mi sumnjivi. Pa stari koji ne dolaze odavno... uglavnom vidim vas bar deset![]()