Ma kakvi..
kakva mast..
bas cu pitati u laboru sastojke..
Moderator: VIP

Ma kakvi..

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Samo ta dva koristim, slučajno.

A mast se i jede, pa nije stetna ni u omeksivacima..

Da, to ne znaci da mozes da ih jedes, vec da su bez dodataka zivotinjskog porekla i da ih nisu maltretirali u laboratorijama.
Stetno za prirodu

ne roliraj nista crni matane.

Pokazi jedan veganski, da i ja probam..Arthur Dent wrote: 22 Dec 2022, 21:55ne roliraj nista crni matane.
ja sam seljacko dijete i kupalo me kabasom u metalnom koritu i ledjenu. tako i valjano bilo.
ako kazem da ima, onda sam se uvjerio u to i ne pricam nak bezze.
susila mi se koza jednom, pa problemi sa tjemenom. i odem kod specijaliste. kaze gospodja, sampon, ovo, ono. pokazala mi ona studije. od tad ja veganski koristim. a ima to vec dugo vremena.i nemam nista problema vise. sve mi potamam sa kozom. lijep, nasmijan. eh et..

Evo ja ćuMatan wrote: 22 Dec 2022, 21:57Pokazi jedan veganski, da i ja probam..Arthur Dent wrote: 22 Dec 2022, 21:55
ne roliraj nista crni matane.
ja sam seljacko dijete i kupalo me kabasom u metalnom koritu i ledjenu. tako i valjano bilo.
ako kazem da ima, onda sam se uvjerio u to i ne pricam nak bezze.
susila mi se koza jednom, pa problemi sa tjemenom. i odem kod specijaliste. kaze gospodja, sampon, ovo, ono. pokazala mi ona studije. od tad ja veganski koristim. a ima to vec dugo vremena.i nemam nista problema vise. sve mi potamam sa kozom. lijep, nasmijan. eh et..
mene nekad tako zasvrbi koza poslije tusiranja, od sampona..

Ovaj od Swarzkopf je moja firma..