kad se vuko zecevic pojavi, odmah duple priglavke i furunu hrastovinom zahajcas!
a dje ti to znas.. ti si haustorce..
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
kad se vuko zecevic pojavi, odmah duple priglavke i furunu hrastovinom zahajcas!

ahaaa, a vamo zdenka, virsle i bijela struca za dorucak. a mi se na selu patili sa domacim crnim hljebom, friskim kajmakom iz canka i suhim mesom. i zeljanicom friskom, slaganom!

Dobro si izduro,kako si sad? Kako trigliceridi?Arthur Dent wrote: 13 Dec 2022, 09:55ahaaa, a vamo zdenka, virsle i bijela struca za dorucak. a mi se na selu patili sa domacim crnim hljebom, friskim kajmakom iz canka i suhim mesom. i zeljanicom friskom, slaganom!
pa dobro, ostavilo je to neizbrisiv psiholoski trag i poremecaj na nama. sve te traume iz djetinjstva... da bog sacuva.
pa et. krvna mi je grupa biljni mrs.HAVANA wrote: 13 Dec 2022, 09:59Dobro si izduro,kako si sad? Kako trigliceridi?Arthur Dent wrote: 13 Dec 2022, 09:55
ahaaa, a vamo zdenka, virsle i bijela struca za dorucak. a mi se na selu patili sa domacim crnim hljebom, friskim kajmakom iz canka i suhim mesom. i zeljanicom friskom, slaganom!![]()

I pituljice nam napravi.immuno wrote: 13 Dec 2022, 10:05 Ja cu vas eto sokoliti I sve cu vikat " hajde sokolovi, samo naprijed"![]()
Tesko ih je ovdje naci al kad nadjem objene pravim

Eh, kad se sjetim, nene rahmetle mi ispece cimbur, a ono pliva u masnoci, sve ja to poumacem, na kraju tanjir polizem.