Kao sto rekoh, em licemjerje, em su zakoni labavi koliko mogu biti.

Opresivne mule.

Slobodarski (strateski) saveznici.
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Kao sto rekoh, em licemjerje, em su zakoni labavi koliko mogu biti.

taj rezim terorizira sopstveni narod. nije mogla gori trenutak u historiji odabrati za ovaj "susret sa iranom". moglo je to sacekati. to bi bilo "diplomatskije" i mudrije.Melek wrote: 06 Dec 2022, 21:07Znači, kad čovjek ode u SDA, automatski je prodo dušu djavoluSkin wrote: 06 Dec 2022, 20:55 a dobro. ja ne razumijem da u ovim okolnostima zena ministar vanjskih poslova moze prigrliti i docekati lika koji predstavlja i podrzava rezim u iranu.
ali ja ne razumijem ni kad se ljudi upisu u sda zbog karijere, ni kad na druge nacine prodas dusu djavolu zarad nekih razloga i benefita.
mogu donekle shvatiti sta govorite..diplomatske veze su bitne, iran ima neku moc, iran je pomagao odbranu bih.
jao i ono kad se pokrila na pressu, pokusavajuci da kaze nesto smisleno - ma dajte molim vas.
biti suzdrzan u vijecu un-a po pitanju rezima u iranu, kakva sramota!
Znači, režimu koji nam je itekako pomogao da opstanemo treba reći fuck off samo tako
Ne mogu donekle shvatiti šta govoriš…
Malo se priča o pravima u Afganistanu, malo se priča o pravima u Palestini, malo se priča na kraju krajeva i o ljudskim pravima kod nas. Mi kao što dobro znate imamo i dvije škole pod istim krovom imamo i zabrane upotrebe vlastitog jezika, ali imamo još nešto - imamo stereotipe koji su duboko ukorijenjeni iako živimo u srcu Evrope, iako smo evropski narod, gajimo i multikulturalizam i multireligioznost", poručila je Turković.
Turković se zatim prekrila maramom i poručila: "Zamislite da sam vam se ja danas obratila ovako pokrivena. Kakav bi bila vaša percepcija, kakav bi bio vaš stereotip. Smatram da ljudska prava uključuju i pravo odjeće i neka svako oblači ono što hoće i nekad bude jednako tretiran", kazala je Turković.

Osim toga ko prica o krsenju prava u Iranu? Isti oni koji su prosle godine svojim drzavljanima radili slicne stvari a sad licemjerno podrzavaju pravo naroda u Kini i IranuSmatram da ljudska prava uključuju i pravo odjeće i neka svako oblači ono što hoće i nekad bude jednako tretiran",

Pa kakav docek hrvatske reprezentacije

Ma otkud. Ustvari, ne znam koliko je brojna hrvatska zajednica u sarajevu. Možda oni organizuju neš...

to su sve Alijini rvati,nisu legitimni

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Naseef Mushroom wrote: 24 Dec 2022, 14:04 Pa sada i za vrijeme pravoslavnog božića je ionako vrijeme patetičnih članaka “I ovo je Bosna i Hercegovina” gdje se u sredinama sa 98% bošnjačkog stanovništva obilaze komšije dok u Širokom i Bijeljini Bošnjaci i dalje za praznike moraju iz straha zaključavati vrata.
Predstava za mase gdje FGR i merhametli Bošnjaci lažu sami sebe.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Govorim o običnom narodu.Duminjo wrote: 24 Dec 2022, 14:12Naseef Mushroom wrote: 24 Dec 2022, 14:04 Pa sada i za vrijeme pravoslavnog božića je ionako vrijeme patetičnih članaka “I ovo je Bosna i Hercegovina” gdje se u sredinama sa 98% bošnjačkog stanovništva obilaze komšije dok u Širokom i Bijeljini Bošnjaci i dalje za praznike moraju iz straha zaključavati vrata.
Predstava za mase gdje FGR i merhametli Bošnjaci lažu sami sebe.

Naseef Mushroom wrote: 24 Dec 2022, 14:23Govorim o običnom narodu.
Uostalom da neki srpski novinar pravi članak o ovom videu bilo bi “Gradonačelnik najvećeg grada u republici srpskoj čestitao praznik ostalim” po uzoru kada u Njemačkoj ili Francuskoj političar obiđe Turke ili Marokance.
Kada je članak u entitetu Federacija za vrijeme Božića, tu je uglavnom patetika “Komšije se ne daju zavađati jer nisu nacionaliste” u većinski bošnjačkim sredinama gdje ionako oni koji nisu Bošnjaci nisu nikada osjećali ugroženost.
Kako novinarima ne dojadi 27 godina se kretati samo po relaciji Tešanj-Zenica-Visoko i ponavljati istu patetiku a nikada ne otići u drugi entitet ili ercegovinu i to veoma dobro znaju zašto nikada ne idu.