Naseef Mushroom wrote: 24 Dec 2022, 15:49
Duminjo wrote: 24 Dec 2022, 15:27
Opet Dodikov sestric
Boli naivnog bošnju cinjenica da je Dodikov sestric uradio više za bosanskohercegovacki fudbal nego svi bosnjaci skupa zadnjih 20 godina.
I to nije misljenje da Dodikov sestric radi dobro vec je samo pokazatelj koliko su bašnjaci radili loše za svoj narod. Znas ti to odlicno i sam sam nekoliko puta to ponovio ali dzaba ja ponavljam kad ti voliš drugome da ubacis u usta ono sto nije reko. Onda covjeku nista drugo ne ostane nego da ti fino direktno kaze "lazes nazife"
Isto i ovdje ubacujes neko poredjenje. Nigdje ja nista nisam poredio vec sam i sam napisao da je drugacije ali dzaba. Ti voliš da slazes kako ja poredim.
Samo sam postavio video na tvoju laz. Pa kad si opet slagao, opet sam samo postavio video na drugu laz i vidi belaja
Kada nesto izmisljas, dodajes i lazes, radi to malo umjerenije. Ovo ti je previse ofirno.
Ne smeta meni uopšte kada mi napišeš da lažem jer takvi nekulturni izrazi su samo dokaz za mene da gubiš kontrolu i živce zbog nedostatka argumenata.
Kao onda kada si napisao da lažem ali nisi htio napisati šta sam slagao jer nemaš vremena i živaca za to ali si onda nastavio redovno replicirati kada god nešto napišem što znači imao si i vremena i živaca, samo nisi znao navesti jedan primjer šta sam slagao.
I ovo sad moje “laganje” je tvoj spin gdje si postavio video kako gradonačelnik dolazi među Bošnjake u džamiju i to bi trebalo biti validno poređenje gdje se običan narod, 98 Bošnjaka grli sa 2 Srbina i viču “I ovo je Bosna i Hercegovina, ne damo podjele”. Postavi jedan primjer u tom entitetu koji je sličan mom primjeru.
Pišeš da izjava nekog člana neke stranke nije zvanično stanje a ti sam postavljaš video sa Draškom koji je tada pripadao opiziciji koji su to izjavili, da moraju štititi manjine.
Eto obišao je u tom videu manjine u srpskoj državi da im čestita praznik jer slijedi sopstvenu logiku što u isto vrijeme ništi svaki argument u tvom videu.
Kad kazem da lazes, ne znaci Ni da gubim zivce Ni da nemam vremena, vec znaci da si kao suguvornik vrijedan nula bodova. Nakon Sto ti se pet puta jedna stvar ponovi, ti nakon mjesec dana dodjes i opet izvališ laz bez obzira Sto ti se pet puta reklo nesto drugo.
Samo bi ti konj i dalje nesto objasnjavao jer ocigledno to radis namjerno. I opet ces za mjesec dana po forumu pisati da ja Vicu hvalim i da meni Vico valja. Eto takav si, lazes i to u skoro svakom postu.
Evo i u ovom zadnjem, zadnji pasus. Obisao gradonacelnik vjernike. Nit je kao gradonacelnik opozicija, nit je igdje spomenuo manjine. Cak suprotno..
Al dzaba. Sreca ima video pa se moze pogledati i ne moze se nasjesti na te lazi tvoje
Nepodnoaljivo je koliko izmisljas, slinujes i obrces istinu. Samo kada se krene citati, nema kraja..