I ja se slazem su tim da je A najljepse slovo.Lanci wrote:Jeste I ja uvijek kazem,i lijepo mi je ime ElisRockefeller wrote:A je najljepše slovo za započet dijetu ime.

Men' se Elis ne djasvi.

Moderator: spacebound
I ja se slazem su tim da je A najljepse slovo.Lanci wrote:Jeste I ja uvijek kazem,i lijepo mi je ime ElisRockefeller wrote:A je najljepše slovo za započet dijetu ime.
Lanci wrote:sigurno je I tvoje ime sa slovo A pa zato kazes
Nevjerovatno čime se služiš. Imamo 3-4 teme o imenima, na desetine ispisanih stranica, stotinu spomenutih imena i ti se svezala mog spominjanja Rame. Evo da sam se baš smijala imenu pa hajde, nego pišem o slučaju jednog dječaka ovdje kojeg djeca zezaju.Ruana wrote:Isto tako je li ti palo napamet prije nego sto si napisala da je ime Ramo po tvom ni manje ni vise nego za izazivanje, da neko ovdje mozda ima oca, brata ili deda da se tako zove ili nekoga koga je izgubio a zvao se Ramo.
I ti isto, sta si se uhvatila tih nekih nerjesenih problema, da ih ima rjesavala bih valjda si do sad skuzila da sam direktna. Ovdje raspravljamo o imenu, a ne o tebi. O postu koji si napisala a ne o tvojim problemima. Drugi su pisali to sto si ti zadnje napisala, ima ovdje jedan djecak ime mu je tako i tako i izazivaju ga itd.,Maja wrote:Nevjerovatno čime se služiš. Imamo 3-4 teme o imenima, na desetine ispisanihlstranica, stotinu spomenutih imena i ti se svezala mog spominjanja Rame. Evo da sam se baš smijala imenu pa hajde, nego pišem o slučaju jednog dječaka ovdje kojeg djeca zezaju.Ruana wrote:Isto tako je li ti palo napamet prije nego sto si napisala da je ime Ramo po tvom ni manje ni vise nego za izazivanje, da neko ovdje mozda ima oca, brata ili deda da se tako zove ili nekoaje izgubio a zvao se Ramo.
Očito da imaš nekih nerješenih računa sa mnom, pa reci sad ili zauvijek šuti. Ustvari, reci odmah šta te muči i nakon toga me počni ignorisati jer tvoja zaebavanja nemam namjeru da trpim.
Jel misliš na pratilju iz TZ?Nela wrote:Prvi put cuh ime Hasneta
Da, al i prezime joj je cudno, bas su joj se roditelji potrudili da bude neobicnaKrokodil Behko wrote:Jel misliš na pratilju iz TZ?Nela wrote:Prvi put cuh ime Hasneta
I ja se sjetih ove teme kad sam čitao o tome.
Ali eto, ostalima je to bilo lijepo ima, čim je bila primjećena
Ja sam u životu upoznala dva Svemira.gejsha wrote:Čuj svemir
Katja wrote:
Ja sam u životu upoznala dva Svemira.
Jedan je imao brata Izvora i sestru Iskru. Pogađate, starci su im bili nekakvi hipiji.
Nela wrote:Katja wrote:
Ja sam u životu upoznala dva Svemira.
Jedan je imao brata Izvora i sestru Iskru. Pogađate, starci su im bili nekakvi hipiji.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest