Kosovo
Moderator: Krokodil Behko
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4449 times
- Been thanked: 3405 times
- Status: Offline
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9977 times
- Been thanked: 11847 times
Re: Kosovo
I oni ovakvog heroja osudiše na 25 godina, a lik je samo pobio govna među njima samima i očistio ih od Sejdi i Morina

Specijalizovana vijeća Kosova osudila su na jedinstvenu kaznu zatvora od 26 godina nekadašnjeg komandira Oslobodilačke vojske Kosova Saliha Mustafu za ratne zločine počinjenje nad albanskim civilima nelojalnim OVK-u, tokom aprila 1999. godine na imanju u selu Zlaš. To je prva presuda specijalnog suda za OVK.
Mustafa je oglašen krivim za proizvoljno lišavanje slobode, mučenje i ubistvo, dok je oslobođen od optužbi za krivično djelo surovo postupanje. Nekadašnji komandir OVK je 2020. godine prvi sproveden u haški pritvor, prenose agencije.
Mustafa je pripadnik organizacije Pokreta za nacionalno oslobođenje od 1988. godine, pod vodstvom Afrima Žitije, Fahrija Fazlije i Fadilja Vate.
U augustu 1997. godine, nakon odslužene zatvorske kazne, Mustafa je bio angažovan u organizovanju i razmještanju OVK u regionu Prištine, Obilića, Gnjilana, Vitine i Kamenice, prenose prištinski mediji.
Vodio je jedinice OVK pod imenom "BIA" do uspostavljanja operativnih područja "Lab" i "Karadak".
Mustafa je bio saučesnik Bahrija Fazlija, Agrona Rahmanija, Ilira Konjuševcija, Raifa Kele, Fatmira Humolija, Ise Kastratija i mnogih drugih ličnosti OVK.
Bio je šef obavještajnog odjeljenja Kosovskog zaštitnog korpusa, zatim obaveštajni savjetnik premijera Agima Čekua.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

DRAMA NA SJEVERU KOSOVA: Članovi Noćnih vukova, ruske paravojne jedinice Wagner, četničkih udruženja i Narodne patrole STIGLI NA JARINJE! (VIDEO)
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Krokodil Behko wrote: 16 Dec 2022, 16:49I oni ovakvog heroja osudiše na 25 godina, a lik je samo pobio govna među njima samima i očistio ih od Sejdi i Morina
Specijalizovana vijeća Kosova osudila su na jedinstvenu kaznu zatvora od 26 godina nekadašnjeg komandira Oslobodilačke vojske Kosova Saliha Mustafu za ratne zločine počinjenje nad albanskim civilima nelojalnim OVK-u, tokom aprila 1999. godine na imanju u selu Zlaš. To je prva presuda specijalnog suda za OVK.
Mustafa je oglašen krivim za proizvoljno lišavanje slobode, mučenje i ubistvo, dok je oslobođen od optužbi za krivično djelo surovo postupanje. Nekadašnji komandir OVK je 2020. godine prvi sproveden u haški pritvor, prenose agencije.
Mustafa je pripadnik organizacije Pokreta za nacionalno oslobođenje od 1988. godine, pod vodstvom Afrima Žitije, Fahrija Fazlije i Fadilja Vate.
U augustu 1997. godine, nakon odslužene zatvorske kazne, Mustafa je bio angažovan u organizovanju i razmještanju OVK u regionu Prištine, Obilića, Gnjilana, Vitine i Kamenice, prenose prištinski mediji.
Vodio je jedinice OVK pod imenom "BIA" do uspostavljanja operativnih područja "Lab" i "Karadak".
Mustafa je bio saučesnik Bahrija Fazlija, Agrona Rahmanija, Ilira Konjuševcija, Raifa Kele, Fatmira Humolija, Ise Kastratija i mnogih drugih ličnosti OVK.
Bio je šef obavještajnog odjeljenja Kosovskog zaštitnog korpusa, zatim obaveštajni savjetnik premijera Agima Čekua.

Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Baš kao što su nama bacili taj kandidatski status, da se zajebavamo s njim
Ambasadori Evropske unije su danas odobrili viznu liberalizaciju za Kosovo, potvrdio je portparol češkog predsjedništva Unije.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3936 times
- Been thanked: 2964 times
Krokodil Behko wrote: 20 Dec 2022, 19:38 Baš kao što su nama bacili taj kandidatski status, da se zajebavamo s njim
Ambasadori Evropske unije su danas odobrili viznu liberalizaciju za Kosovo, potvrdio je portparol češkog predsjedništva Unije.

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26112 times
- Been thanked: 26753 times
Kazu da je iznenadjen i uvredjenSa zaprepaštenjem primio vijest: Srpskom patrijarhu Porfiriju zabranjen ulazak na Kosovo
dream of spring...
- Bosnia_Nord
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 219 times
- Bosnia_Nord
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 219 times
- insomnia
- Rđav kurac

Dobise haman sipci po picki. Ostadose barikade
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14408 times
- Been thanked: 24173 times
Mescini ipak ce biti da je Vucko sa sluzbama sve izmislio, i pucbjavu i napade, da skrene paznju sa katastrofe u Pirotu.
Ona cisterna sto se izlila dovoljna je da potruje citav grad.
Dozvolite da se obratimo
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2783 times
- Been thanked: 8733 times
- Status: Online
Kosovo je odavno tema na mjestu broj 1 s namjerom. Ekonomski tigar i nije bas toliki tigar kao sto predsjednik prica. Inflacija ih handri kao i skoro svakoga. A u zadnje vrijeme se spominje neka reforma policije koja bi mogla proci ispod stola dok se masa zabavlja Kosovom. Haman vlada sprema dati mnogo vece ovlasti policiji cime bi eventualni protesti bili tiho ugašeni
Cuce se
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Srbi pucali bzvz, ništa se nije desilo, ali su Vučićevi mediji jedva dočekali da dojave istinu o svemu.
Oni su potpuno isti, oni jedva čekaju novi rat. Ne znam šta tu nije jasno.

Oni su potpuno isti, oni jedva čekaju novi rat. Ne znam šta tu nije jasno.

- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3936 times
- Been thanked: 2964 times
to ko biva,sad se trebaju okurazit i krkanovi,a bom i ovi drugi
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- insomnia
- Rđav kurac

Sprem’te se sprem’te
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26112 times
- Been thanked: 26753 times
kakvi trolleri kosovariPatrijarh Porfirije vraćen sa kosovske granice: Vrata na mom domu su za mene zaključana
dream of spring...
- Melek
- Deer Hunter

Možda se prošvercuje ako se bricne i ošiša 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Melek
- Deer Hunter

Jedna za popa, da lakše izdevera ovu krizu
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2783 times
- Been thanked: 8733 times
Ko da je neko uperio pistolj vucicu u potiljak i reko "mora se dole zapucat".
Jos samo fali da otvoreno krene
Jos samo fali da otvoreno krene
- biha
- Poneki mu pročitamo

- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 73 times
,,Dobise haman sipci po picki"? men se cini da tvoje rijeci izlaze iz septicke jame a ne iz usta? Operi usta da bih ljepe rijeci pisao?