Djaba psjebavas
Jest ova imala Twit da pederi paradiraju i njihovo je sarajevo
Moderator: Krokodil Behko
Djaba psjebavas
Dobra je,canca i pol...Mutevelija wrote: 26 Dec 2022, 21:50Djaba psjebavas
Jest ova imala Twit da pederi paradiraju i njihovo je sarajevo
Nije za kuće.
Mutevelija wrote: 26 Dec 2022, 23:30Nije za kuće.
Jednom se razvela, a budimo realn i to je oko jelke zbog marketinga uradila.
Islam je dosta jednostavan,fino pise crno na bijelo sta trebas radit i kako zivjet da bi bio musliman.Veca wrote: 27 Dec 2022, 01:22 ...a cekajte ljudi, kod mene oboje roditelja muslimani................i sad ako me netko pita za vjeru, sta da kazem ? ...zena je umjerena sto se vjere tice, mozda nekad zaposti itd. ne znam sto toliko skacete na nju, nije pokrivena!
To i mene nervira, kiti jelku, ne interesuje me, radi šta hoćeš, ali nemoj to ubacivati u islam i govoriti kako je to neka tradicija ili kako je to Evropski islam.harlekin wrote: 27 Dec 2022, 01:31Islam je dosta jednostavan,fino pise crno na bijelo sta trebas radit i kako zivjet da bi bio musliman.Veca wrote: 27 Dec 2022, 01:22 ...a cekajte ljudi, kod mene oboje roditelja muslimani................i sad ako me netko pita za vjeru, sta da kazem ? ...zena je umjerena sto se vjere tice, mozda nekad zaposti itd. ne znam sto toliko skacete na nju, nije pokrivena!
Niko ne napada nikog,Islam napada,on odvaja ljude kao ova cura od muslimana.
Nisi ni ti kompetentan da nekome govoriš je li musliman ili nije i zbog čega to nije. Možda je veći musliman od tebe namćora.harlekin wrote: 27 Dec 2022, 01:14 Islam joj propisao kak ce se oblacit,sta ce slavit kako se ponasat,ona sve odjebala ali veli ja prakticiram Islam.
Ne oko moje drago Islam ti odredjuje sta moras radit i kako zivjet da bi bio Musliman ne komentari neciji,Islam kaze da veze nemas s Muslimanima i da se ne mozes smatrat jednim od njih.
Nie to bas nest koplicirano![]()