Krokodil Behko wrote: 23 Dec 2022, 11:39
A ti bi Tare, stvarno trebao povesti računa o tome, kako se obraćaš ženskima.
Hajd da si nekom od nas..
Druže, nikad nikoga ne vrijeđam onako ciljano. Nikad nikome nisam opsovao, niti sam nekome uputio neku težu riječ tipa debil, konj, moron, manijak i sl.
Čak nisam ni onima za koje sam ubijeđen da su uznici ili sda botovi.
Ako su dobri maji kao vlasnici foruma i vama kao administraciji, ko sam ja da se pravim pametan?!
Što se tiče dotične, urezala mi se u pamćenje kao osoba koja posta lažne informacije iz bezveznih izvora.
Naravno da je i ona zapamtila mene kao osobu koja je razotkrivala laži koje posta i naravno da njen ego nije mogao preći preko toga.
Zato onakva reakcija na moj post u kojem sam tražio da se prekine sa negativnostima na jedinoj temi na kojoj se pišu pozitivne stvari o bih.
imamo toliko tema na kojima se pljuje sve živo i tema na kojima se kukua o svemu živom.
nakon toga gospoja kreće sa uvredama tipa smor.
šta, ako je žensko, znači li to da ima Bogom dato pravo da druge naziva smorovima, ego manijacima, te da se miješa u rad administracije i uslovljava? Mani me toga, živ bio.
I da, nazvao sam je beskorisnom masom jer smatram da ama baš ničim ne doprinosi forumu.
Ako neko kaže da nisam u pravu, imamo temu "debate", pa bujrum da analiziramo i iznesemo argumente.
Tamo bih iznio neoborive argumente za tu tvrdnju.